Paul Walker RIP
Re: Paul Walker RIP
Nie, neobjavil. Len som dal do pozornosti aj meno sofera, kedze v tejto teme som ho nevidel.
Ale téma sa volá "Paul Walker RIP", a je samozrejmé, že je škoda aj šoféra, určite aj to bol dobrý človek, čo mal rodinu, atď., ale je pochopiteľné, že ľudia budú smútiť skôr za niekým, koho "poznali" a boli jeho fanúšikom.
Nejaka ta spojitost v tom je tak to dam sem: http://www.csfd.cz/novinky/3445-natacen ... zastaveno/
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Série ale bude samozřejmě pokračovat a fanouškové se ptají, jakou podobu sedmý díl nakonec bude mít.
A preco nie? Ved on bol sice hlavna postava, ale zahrat to dokaze imho kazdy druhy. Navyse tie F&F filmy su tak primitivne, ze to naozaj nie je problem.
Na pobavenie doporucujem tuto recenziu jednotky
:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004103101
Na pobavenie doporucujem tuto recenziu jednotky
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004103101
nemyslim si ze by ho nahradzovali niekym inym ... mimo ineho to je pekne pod uroven ludskej dostojnosti a cesti k jeho pamiatke
-
theBliZZard
Star
Co je pod uroven ludskej dostojnosti? Nahradit ho vo filme niekym inym? To, ako preco? Ak by sa tebe nieco stalo, tak tvoju pracovnu poziciu by uz nikdy nemohli obsadit, lebo by to bolo pod uroven ludskej dostojnosti?
-
audiotrack
VIP
pod úroveň ľudskej dôstojnosti je natočiť 7 pokračovaní, v ktorých ide vždy o to isté, len preto, že z toho majú zisk. Budem znieť ako hajzel, ale je mi úplne ukradnutý. Hercov ako on bolo tisíce. Omnoho lepší herci umreli, a bolo to v tichosti. A z neho robia umelo hrdinu. To video čo natočili? Tie fotky čo sa všade objavujú? Normálne nový demitra. O mandelovi máme kde tému?
ano, presne tak
ak raz hra Bryana O´Connora Paul Walker, ktory zomrie, je podla mna pod uroven ludskej dostojnosti a cesti jeho pamiatke ho nahradit inym hercom, ktory by mal hrat zase Paula O´Connora
nevraviac o tom co by to spravilo s fanusikovskou zakladnou, mozno by to vyvolalo totalny bojkot filmu
ano audio pochopili sme ze nie si fanusik serie
kazda cast bola o niecom inom, ale to by si musel vidiet seriu alebo aspon nepozerat film dopredu s pocitom ze to bude kktina, ak ta to raz nebavi, tak ta to bavit nebude, ale nechaj si svoj nazor pre seba, toto je tema pre fanusikov herca, ktory zomrel a pre fanusikov jeho tvorby, ak ta ako herec nezaujal, tak naco tu reagujes?
// to ze letisko na konci bol totalny vysmech celemu filmu...to neberme do uvahy, treba sa na to pozerat...inak, proste je to film o autach a tak to aj treba chapat, fanusikov si to najde a este viac neprajnikov ja to chapem, mne sa napr nepacil Svit neposkvrnenej mysle, normalne som sa pri tom nudil, ale nejdem teraz pisat na csfd do profilu filmu ake to bolo trapne, viem ze je to dobry film, len som to nepochopil alebo ma proste nebavil, ale fanusikov ma a ja to respektujem
aj mandela ma isto niekde na fore temu, akurat ze nie na hojku, asi preto ze sa tu nikto nenasiel, kto by mu temu vytvoril, resp ho nepozname, je to smutne ze je to tak, ale ak ti chyba tak si ju zaloz, verim ze sa tu niekto najde kto sa potesi a ochotne podiskutuje, ale navazat sa v tejto teme ze smrt Mandelu je dolezitejsia mi pride uz smiesne...fakt ako sorry.
ak raz hra Bryana O´Connora Paul Walker, ktory zomrie, je podla mna pod uroven ludskej dostojnosti a cesti jeho pamiatke ho nahradit inym hercom, ktory by mal hrat zase Paula O´Connora
nevraviac o tom co by to spravilo s fanusikovskou zakladnou, mozno by to vyvolalo totalny bojkot filmu
ano audio pochopili sme ze nie si fanusik serie
// to ze letisko na konci bol totalny vysmech celemu filmu...to neberme do uvahy, treba sa na to pozerat...inak, proste je to film o autach a tak to aj treba chapat, fanusikov si to najde a este viac neprajnikov ja to chapem, mne sa napr nepacil Svit neposkvrnenej mysle, normalne som sa pri tom nudil, ale nejdem teraz pisat na csfd do profilu filmu ake to bolo trapne, viem ze je to dobry film, len som to nepochopil alebo ma proste nebavil, ale fanusikov ma a ja to respektujem
aj mandela ma isto niekde na fore temu, akurat ze nie na hojku, asi preto ze sa tu nikto nenasiel, kto by mu temu vytvoril, resp ho nepozname, je to smutne ze je to tak, ale ak ti chyba tak si ju zaloz, verim ze sa tu niekto najde kto sa potesi a ochotne podiskutuje, ale navazat sa v tejto teme ze smrt Mandelu je dolezitejsia mi pride uz smiesne...fakt ako sorry.
-
audiotrack
VIP
príbeh tam možno bol iný, ale pointa bola vždy rovnaká. Super autá, super jazdec, a záchrana sveta/cti/peňazí/ženy/plyšáka/čohokoľvek. Rovnako ako smrtonostná pasca, twilight a iné ságy. Dobrý film nepotrebuje druhú časť. Druhá časť je čisto chamtivosť scénaristov. Ak sa aj spraví, je to maximum. Tretia už všetko pokazí. 7 časti? Wtf?
Mne osobne sa najviac pacila 5ka, v Riu. Ta mi prisla najlepsia z celej serie, fakt prekvapivo dobry film.
A co sa tyka nahradenia toho herca, nemyslim ze ho nahradia doslovne, ale skratka tam vytvoria novu hlavnu postavu. A podla mna to ani nebude velmi nutne, ved Vin Diesel je tam druha najdolezitejsia postava a v pohode s dalsimi utiahne ten film aj sam...aj tak kazdy bude pozerat na pekne auta, na prdelky bab a na to aky je Vin Diesl cool a ake ma Dwayne svaly. Ten Brian tam bol asi taka dolezita postava ako Orlando Bloom v Piratoch
A co sa tyka nahradenia toho herca, nemyslim ze ho nahradia doslovne, ale skratka tam vytvoria novu hlavnu postavu. A podla mna to ani nebude velmi nutne, ved Vin Diesel je tam druha najdolezitejsia postava a v pohode s dalsimi utiahne ten film aj sam...aj tak kazdy bude pozerat na pekne auta, na prdelky bab a na to aky je Vin Diesl cool a ake ma Dwayne svaly. Ten Brian tam bol asi taka dolezita postava ako Orlando Bloom v Piratoch
ako jasne, nech to bezi dalej aj bez neho, nech tam pride niekto novy, to je fuck (ale naco..), ale ja som myslel ze nech ho preboha nenahradia doslova, asi sme sa nepochopili 
Ja by som skor povedal ako Johnny Depp v piratoch. FF3 ani nehral, najslabsia z celej serieFrco napísal:Ten Brian tam bol asi taka dolezita postava ako Orlando Bloom v Piratoch
no ok ale prvy film a celkovo cela seria sa tocila hlavne o nom. Keby tam nebol on, tak to podla mna ani nema dalsie diely...on bol pre film ustredna postava, co pri Brianovi velmi neplati.
-
rufus59
Light Professional
Okrem filmu kde som ho spoznal, dosť makal na charitatívnych akciách.
ze "makal" 
//
-> neplac 
//
ko*ot bez chrbtovej kosti -> ten co ta rano obuva ty saso! 
chlapci zjavne nerozumiete vyznamu slova "makal"
//
//
chlapci zjavne nerozumiete vyznamu slova "makal"
Páliť 200-kou v meste výrazne znižuje šance dožiť sa vysokého veku.
Preteky a extrémne rýchlosti patria na pretekársku dráhu. Ešte že nezabili nikoho ďalšieho, chodcov, cyklistov alebo nenarazili do iného auta v premávke, že na to okrem nich nedoplatil nikto ďalší.
Je to škoda, ľutujem ho (ich) ale môžu za toto oni, že jazdili rýchlo a zbesilo.
Škoda, že takéto manévre vyjdú vždy len vo filmoch, skutočnosť je trochu iná.
Je to škoda, ľutujem ho (ich) ale môžu za toto oni, že jazdili rýchlo a zbesilo.
odkial mas tu rychlost?
OT
Audio: Co Terminator 2? Tiez si nezasluzil druhu cast?
Audio: Co Terminator 2? Tiez si nezasluzil druhu cast?
Aj tak najlepšie bolo to letisko, kde lietadlo jazdilo takých 20 minút, takže to bolo letisko dlhé ako diaľnica z Bratislavy do Trnavy.
Bolo už viacej filmov aj seriálov, kde menili aj jediného hlavného hrdinu a tu nebol jediným hlavným hrdinom. Napr. Spartacus (herec z 1. série zomrel na rakovinu), Bondovky, asi bolo niečo také aj v Stargate, starý seriál Dallas (198x) alebo Komisár Rex (
) a zrejme boli aj iné.
Bolo už viacej filmov aj seriálov, kde menili aj jediného hlavného hrdinu a tu nebol jediným hlavným hrdinom. Napr. Spartacus (herec z 1. série zomrel na rakovinu), Bondovky, asi bolo niečo také aj v Stargate, starý seriál Dallas (198x) alebo Komisár Rex (