Ake mate auto?
-
Scorpion90
King
Re: Ake mate auto?
ked to porovnam s tymi predchadzajucimi fotkami ,tak to je ako nebo a peklo. Predchadzajuce fotky / na strane 130 / ma ocarili, tieto naopak sa mne osobne vobec nepacia..
-
D4vid
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa to páči 
mne sa to páči
ale mne to príde ako nejaké testovacie auto crash testov 
riadna vlna diskusie 
v prvom rade ide o marketing a ziskavanie osobnych skusenosti, az v druhom rade je osobna preferencia (ak by som sa tomu nevenoval, tak by som z vlastnej iniciativy po takych kolesach nesnival... ale zas na druhej strane ani nemozem povedat, ze sa mi to nepaci, mam k tomu skor neutralny postoj - nevadi mi to
)
onedlho pojdu naspat predosle 17ky, na ktore pojde pravdepodobne zlaty efekt
v prvom rade ide o marketing a ziskavanie osobnych skusenosti, az v druhom rade je osobna preferencia (ak by som sa tomu nevenoval, tak by som z vlastnej iniciativy po takych kolesach nesnival... ale zas na druhej strane ani nemozem povedat, ze sa mi to nepaci, mam k tomu skor neutralny postoj - nevadi mi to
onedlho pojdu naspat predosle 17ky, na ktore pojde pravdepodobne zlaty efekt
Zlatá bude IMO vyzerať otrasne, toto sa ešte dá. Určite sa za takým autom otočím, ale nejak, že vaaaau, to je paráda, to z toho teda nekričí.
Par dni dozadu kupeny passat 3C 2.0 TFSI 200 koni, mam zatial len jednu foto. Su tam audi kolesa a zatial neviem nikde zohnat nahradnu krytku na elektorny, jedna mi chyba a potom prelepim audi nalepky wv nalepkami.
uff no to si tomu teda dalAXO napísal:Update: Tak moje trojmesacne Mondeo odparkovane v jarku.
takze letne pneu hmm
-
tacosi
Moderátor
Ma plechace,tak to budu zimaky,ale ten vzor mi je nejako znamy,,,nieje to nahodou matador?
Skor siel viac,nez bolo zvladnutelne.
Skor siel viac,nez bolo zvladnutelne.
-
AXO
Professional
Neviem teraz co to je za znacka pneu, su to isto zimaky. Dezenu tak na dve sezony este, ale cesta bola ani nie mokra, ale akoby pieskom posypana. Neviem to definovat, najviac mi to pride ako mokry piesok/hlina/prach. Celu cestu to drzalo fajn, pridem pod kopec a zadok ma predbehol, ztocil som volant na vyrovnanie, smyklo ma to na opacnu stranu. To sa opakovalo este raz, skoro to bolo zrovnane, ale ked som stratil trakciu, auto islo po priamke rovno a nakolko situacia nastala v zakrute, tak som vyletel mimo cesty skor, ako som to ustal.
Isiel som rychlejsie ako sa malo, o cca 50km/h, je to cisto moja sprostost a nastastie som nikomu inemu nesposobil ani skodu, ani zranenie.
Neviem presne aka bola pricina daneho smyku, nakolko bezne ked som isiel rychlo, tak som mal kolesa vytocene, ale isiel som rovno, prvy krat sa mi stalo, ze mi utiekol zadok.
//Fuxxo: No, este som neni rozhodnuty na 100%, mozno to len vypada zle bez plastov a bude sa s tym dat nieco spravit. Otvorit vsetky dvere, kapota aj kufor sa daju bez problemov aj zavret, centralne zamykanie tiez funkcne, takze stlpiky asi nie su ohnute, ma sa na to pozret mechanik znamy. Ked viselo na hydraulickej ruke som popod to nebehal, takze neviem ako vypada zospodu. Ak bude cena za opravu a pouzivanych suciastok cez 700€, kupim feldu
Isiel som rychlejsie ako sa malo, o cca 50km/h, je to cisto moja sprostost a nastastie som nikomu inemu nesposobil ani skodu, ani zranenie.
Neviem presne aka bola pricina daneho smyku, nakolko bezne ked som isiel rychlo, tak som mal kolesa vytocene, ale isiel som rovno, prvy krat sa mi stalo, ze mi utiekol zadok.
//Fuxxo: No, este som neni rozhodnuty na 100%, mozno to len vypada zle bez plastov a bude sa s tym dat nieco spravit. Otvorit vsetky dvere, kapota aj kufor sa daju bez problemov aj zavret, centralne zamykanie tiez funkcne, takze stlpiky asi nie su ohnute, ma sa na to pozret mechanik znamy. Ked viselo na hydraulickej ruke som popod to nebehal, takze neviem ako vypada zospodu. Ak bude cena za opravu a pouzivanych suciastok cez 700€, kupim feldu
nechcem byt ironicky, ale taketo foto by sem nemali patrit.. na taketo veci by sa mal spravit topic "Ake som mal auto..."AXO napísal:Update: Tak moje trojmesacne Mondeo odparkovane v jarku.
Nepribrzdil si nahodou? Vtedy sa vaha presunie dopredu a zadok ma tendenciu stratit trakciu. Kazdopadne je to smola rozbit auto hned zo zaciatku zimy ked si ani nemal sancu osahat si ho niekde v bezpecni na lade/snehu.
-
AXO
Professional
Gothar: Praveze naopak, je to dole kopec kde sa zakruty uz len zmiernuju, hore boli bezne 180° tocky, kde to bez smyku na mokrej ceste das tak v 40km/h max. Tu som uz mal 5tku zaradenu a pomaly hladkal plyn... lenze som nepocul motor a svoju rychlost som si vsimol neskor ako bolo zdrave.
//Aby som to lepsie vysvetlil. Jazdim na suprave po EU, takze posledne tri tyzdne som isiel top 90km/h a v kamione to vypada rychlejsie ako to realne je. Sadol som do auta, okrem zabudania na spojku v dvoch pripadoch som si neuvedomil, ze si to valim 130 na useku s 80tkou no...
Je to lekcia, ktoru som si na vlastne poucenie musel zazit sam, aj ked som videl nehod pozehnane(fyzika na sebeklam 'som dobry vodic, mne sa to nestane' pekne kasle), ale aspon viem, ze hlasna hudba, cnenie za domovom, nevhodne podmienky a nadmerna rychlost neni najlepsia kombinacia. Mne sa nic nestalo, ale aj ked oprava(kupa noveho) je citelna strata, keby som si zlomil nejaku koncatinu zapamatam si to o to vyraznejsie. Prisiel som domov o 4 hodiny neskor, bez penazi a bez auta. Takze najblizsiu nehodu budem mat len ked do mna vrazi niekto iny.
//Aby som to lepsie vysvetlil. Jazdim na suprave po EU, takze posledne tri tyzdne som isiel top 90km/h a v kamione to vypada rychlejsie ako to realne je. Sadol som do auta, okrem zabudania na spojku v dvoch pripadoch som si neuvedomil, ze si to valim 130 na useku s 80tkou no...
Je to lekcia, ktoru som si na vlastne poucenie musel zazit sam, aj ked som videl nehod pozehnane(fyzika na sebeklam 'som dobry vodic, mne sa to nestane' pekne kasle), ale aspon viem, ze hlasna hudba, cnenie za domovom, nevhodne podmienky a nadmerna rychlost neni najlepsia kombinacia. Mne sa nic nestalo, ale aj ked oprava(kupa noveho) je citelna strata, keby som si zlomil nejaku koncatinu zapamatam si to o to vyraznejsie. Prisiel som domov o 4 hodiny neskor, bez penazi a bez auta. Takze najblizsiu nehodu budem mat len ked do mna vrazi niekto iny.
-
chlapec10
Addict
skoda auticka, presne pre toto mam VZDY havarinku, a ak si havarinku nemozem dovolit tak auto neberiem 
Len dobrá havarijná nie je Koop, a nestojí 300€, teda ak nie je robená s klientským bonusom 70%. Nechcel som tomu veriť, že to je naozaj bonus, bol som vtom, že to len tak naoko bolo, až kým mi kamarát nepovedal, že platí 1000€ (e90 320d) A tie kvalitnejšie poistky, kde v prípade totálky vrátia plnú sumu / aktuálnu hodnotu už niečo stoja
Takže často krát pri týchto starších autách s bežne dostupnými dielmi sa viac oplatí mať napr. známeho čo vie pomôcť zohnať diel a nejakého mechanika... lebo celá oprava jedného nárazníka bude stáť menej než spoluúčasť (+ poistka sama o sebe).
Takže často krát pri týchto starších autách s bežne dostupnými dielmi sa viac oplatí mať napr. známeho čo vie pomôcť zohnať diel a nejakého mechanika... lebo celá oprava jedného nárazníka bude stáť menej než spoluúčasť (+ poistka sama o sebe).
skoda auta no :X
ot: mne ponukali na mondeo H.poistku bud 1000+rocne alebo koop group okolo 300 takze tak
ot: mne ponukali na mondeo H.poistku bud 1000+rocne alebo koop group okolo 300 takze tak
Kvôli tomuto platiť drahú havarijnú poistku? To akože, "ak náhodou budem blbý a neustriehnem rýchlosť a precením svoje schopnosti", aby som potom neplakal?
Zase záleží aj od toho, aké mám auto. V prípade takéhoto mondea by som havarijnú neriešil aj keby bola neviem aká lacná.
Nič proti AXO, píšem skôr všeobecne. Len aby si sa na mňa nehneval, že to píšem na teba, aj keď ako príklad si dokonalý a treba si z toho zobrať ponaučenie
Zase záleží aj od toho, aké mám auto. V prípade takéhoto mondea by som havarijnú neriešil aj keby bola neviem aká lacná.
Nič proti AXO, píšem skôr všeobecne. Len aby si sa na mňa nehneval, že to píšem na teba, aj keď ako príklad si dokonalý a treba si z toho zobrať ponaučenie
-
chlapec10
Addict
nj, ja som na 11 rocne (Alfa romeo 156) platil okolo 300-350 a sakramensky sa mi oplatila, 2x do mna na parkovisku narazilo auto a utieklo (vymena predneho naraznika, vymena zadneho naraznika), raz som ja nedobrzdil na krizovatke (ano, beriem, moja chyba, vymena naraznika, svetla a podblatnika) a raz som ocividne niekoho nasral (vandalizmus, auto na totalnu skodu).....
teraz na auto platim viac(6 rocny Cadillac CTS), okolo 600 rocne, ale stale na to nedam dopustit, minuly tyzden som na D1 dostal explozivny defekt, bude sa menit cely zadny naraznik, podblatnik, tlmic, este musia spravit geometriu a podal toho sa uvidi ci aj lozisko a podobne veci.... a to bude stvorciferna suma za opravu....
takze az na 1 pripad si myslim ze to neni pre pripad "ak náhodou budem blbý a neustriehnem rýchlosť a precením svoje schopnosti",
teraz na auto platim viac(6 rocny Cadillac CTS), okolo 600 rocne, ale stale na to nedam dopustit, minuly tyzden som na D1 dostal explozivny defekt, bude sa menit cely zadny naraznik, podblatnik, tlmic, este musia spravit geometriu a podal toho sa uvidi ci aj lozisko a podobne veci.... a to bude stvorciferna suma za opravu....
takze az na 1 pripad si myslim ze to neni pre pripad "ak náhodou budem blbý a neustriehnem rýchlosť a precením svoje schopnosti",
Beriem späť. Máš pravdu chlapec. V niektorých prípadoch havarijná nie je na škodu. Ak človek veľa najazdí a k tomu býva vo veľkom meste, kde je aj väčšia koncentrácia debilov, ktorí do vás buchnú a utečú, tak sa to môže oplatiť.