Detailing - Nitra
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Detailing - Nitra
caute, nepoznate niekoho, kto robi Nitre resp. okoli detailing aut? Resp. nejake osobne skusenosti. Vdaka
-
Makovnik
Medium Professional
Re: Detailing - Nitra
Co bys konkretne rad vedel? Detailing je podla cloveka, ktory predava a pucuje auta s 3M vyrobkami nic, nez dokladne vypucovanie karoserie na vsetkych moznych miestach a zahyboch, kde bezne opucovanie nedosiahne. Rovnako vravia fora tomu sa venujuce.
Na take hranie sa mam Zaino Z-AIO All-in-one, ale je toho cela fura, vacsinou detailer spreje.
Na take hranie sa mam Zaino Z-AIO All-in-one, ale je toho cela fura, vacsinou detailer spreje.
-
PAuLi3
Darca
no rad by som vedel, ci sa niekto tuto v okoli tomu venuje, pretoze na jar by som chcel dat auto trochu ozivit, "vycistit", ale zase behat kvoli tomu do BA, alebo niekam inam nie, kedze tento samotny proces cistenia je dost drahy
-
tacosi
Moderátor
Dost drahy a taktiez trva par dni,ak to chces komplet in aj ex 
Pri detailingu opravujú aj drobné poškodenia laku?
-
RATZINGER666
Darca
begbeee: ano, ak to firma ponuka... vo vacsine si mozes vybrat "stupen" detailingu, od coho sa odvija aj cena...
-
PAuLi3
Darca
no o tie drobne opravy laku mi viac menej aj ide, ide o to ze mam kapotu podobanu od kamienkov a na cervenej metalize su same biele "dobky" po nich, tak reku ci sa s tym bude dat nieco robit, kedze prestrek nechcem este riesit, kedze mam 2 roky zaruku na auto.
s dobkami od kamienkov ti nic neurobia... to treba prelakovat a nechat urobit ochrannu foliu