Lož USA o ich pristátí na mesiaci

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Lož USA o ich pristátí na mesiaci

Príspevok od používateľa beardie »

konspiracie ako take
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

Tým že prezentujem názor, že Američania neboli na Mesiaci, by som sa snažil diskreditovať ten názor?
Názor, že Američania neboli na Mesiaci.
Uisťujem vás, že verím, že Američania na Mesiaci neboli.
Môžem to podložiť mnohými nezrovnalosťami a vysokou mierou nepravdepodobnosti.
A prajem si verejnú diskusiu na túto tému v populárnych médiach JOJ, Markíza a pod.
Koniec koncov to tiež smrdí.
To že sa v populárnych médiach viac-menej ignorujú názory tisícok ľudí.

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2013, 21:23)
Iba ľudia ktorý niečo skrývajú, nechcú odhaliť pravdu.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

veddy napísal:Konkretizuj prosim čo sa z tvojho podladu môžem snažiť diskreditovat.
beardie napísal:konspiracie ako take
Islo o priklad. Tym, ze nedavne fotografie povrchu Mesiaca prirovnas k videoklipu, spochybnis skor svoje stanovisko ako samotne fotografie.

Vo vseobecnosti ale hlavne nizsou mierou kritickeho myslenia a naslednym prisudzovanim kazdej novej moznej konspiracii nadmerny stupen pravdepodobnosti.

Skepticizmus je jazyk rozumu, preto taketo jednoduche tvrdenia zakonite vyznievaju nepresvedcivo, nedoveryhodne az smiesne.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Veddy, neprestanes skryvat svoj vek ? :)
beardie
Redeemer
Redeemer

veddy napísal:Iba ľudia ktorý niečo skrývajú, nechcú odhaliť pravdu.
takze kolko mas rokov?
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

neviem prečo to riešite, je celkom jasné že má tak 16-17. max 18, v extrémnom prípade... on z toho vyrastie :)
veddy
Medium Star
Medium Star

Aryan Angel napísal: Islo o priklad. Tym, ze nedavne fotografie povrchu Mesiaca prirovnas k videoklipu, spochybnis skor svoje stanovisko ako samotne fotografie.

Vo vseobecnosti ale hlavne nizsou mierou kritickeho myslenia a naslednym prisudzovanim kazdej novej moznej konspiracii nadmerny stupen pravdepodobnosti.

Skepticizmus je jazyk rozumu, preto taketo jednoduche tvrdenia zakonite vyznievaju nepresvedcivo, nedoveryhodne az smiesne.
To si napísal trefne. Som si toho vedomí, no napriek tomu to u mňa pretrváva.
K tej fotografii, ktorú si poskytol. Mozes dat prosím zdroj. Tá fotografia má váhu.
---
K môjmu veku. Mám 9 rokov. Spokojný?
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Tak nato ze mas 9 rokov by si uz mohol mat trosku rozumu
veddy
Medium Star
Medium Star

Trošku mám, či?
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Nemas.
cssco
Star
Star

Lož USA o ich pristátí na mesiaci

Príspevok od používateľa cssco »

Nevim ci si si vedomy toho ze aj keby niekto z malickej casti zdielal s tebou nazor a ma trosicku v hlave tak sa neprizna. Lebo to co predvadzas je hotovy fanatizmus a hlavne TO ISTE CO TU VYCITAS OSTATNYM LEN Z OPACNEJ STRANY. Diskreditujes vsetkych tych ktori pripustaju nejaku alternativu k ofic. Teoriam.
veddy
Medium Star
Medium Star

cssco napísal:Nevim ci si si vedomy toho ze aj keby niekto z malickej casti zdielal s tebou nazor a ma trosicku v hlave tak sa neprizna. Lebo to co predvadzas je hotovy fanatizmus a hlavne TO ISTE CO TU VYCITAS OSTATNYM LEN Z OPACNEJ STRANY. Diskreditujes vsetkych tych ktori pripustaju nejaku alternativu k ofic. Teoriam.
Máš pravdu súhlasím s tebou, seth a slay ma trochu naladili a nechtiac som prebral ich neprístojné spôsoby.
Ďakujem za konštruktívnu kritiku.
Fanatici sú tý, ktorý dajú na JOJ či Markíze do hlavných správ, že sa prevrátila traktorová vlečka.
Ak som niekoho diskreditoval, tak to boli skôr tý, ktorý odmietajú alternatívu k oficiálnej verzii.
Pretože ja verím, že JFK bol odstránení tajnou entitov, ktorá sa snaži o NWO..
Verím, že Diana bola zavraždená. Pochybujem o pristátí ľudí na Mesiaci.
911 je hádam jasné, že sú za tým tajné služby CIA, NSA, FBI, Mossad..
Neverím oficiálne verzii o FEMA kempoch a blížiaci sa globálny ekonomický kolaps očakávam max do 2017.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ty máš neprístojné spôsoby odjakživa, od svojich prvých príspevkov tu na fóre. A samozrejme neodpovedáš na položené otázky. Tebe je všetko jasné, ty proste všetko vieš, vieš, že sa hento a toto skončilo tak a tak - ale NIKDY nemáš žiadne vysvetlenia, iba postuješ trápne videá z youtube, na ktoré už aj tak nik nekliká. Neverím, že máš 9 rokov, pretože 9-roční ešte ani nevedia, kde žijú, nieto ešte aby sa šprtali v sociálno-politických problémoch sveta. Go troll elsewhere.
beardie
Redeemer
Redeemer

podla mna mas menej veddy, v deviatich by si uz vedel, kedy sa kde pouziva ake i/y
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

neviem preco stale riesite veddyho ako takeho, vsetky teorie su rovnako na zamyslenie, nic menej nic viac. :idea:

Je to viacmenej o tom, kto akej ucebnici/knihy/vedcovi viac veri, ja ked som chodil do skoly, ako spravna ovecka som veril vsetkemu co bolo v ucebnici napisane. ked sa nejaku teoriu ucis v skole, si si isty, ze je naozaj pravdiva ? (to je jedno , aj rozne popredne vedecke zdroje, najnamejsie univerzity sveta mozu byt pod manipulaciou) teraz sa napr. mozno vsetci v dejepise ZS ucia o tom ako padli dvojicky a kto ich pad zapricinil, ale su naozaj tie informacie v ucebniciach pravdive? alebo pristatie na mesiac, to je jedno. Dieta sa nad tym zamyslat nebude, jednoducho ma povinnost sa to naucit a pred tabulou poslusne odrecitovat to co je v ucebnici napisane. Takto sa cvici buduci ovcan.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ale samozrejme. Slováci sa stanú "ovčanmi", lebo sa nezamýšľajú nad tým, či Amíci pristáli alebo nepristáli na mesiaci, či im niekto zhodil alebo nezhodil dvojičky, či Obama schválil alebo neschválil hento alebo toto, či uprdnutie pštrosa na africkej stepi spôsobuje alebo nespôsobuje zemetrasenie na Kamčatke, či sa do Calgary sťahujú alebo nesťahujú Reptiliáni, či sa Ilumináti, Bildenberg, Slobodomurári a Židia stretávajú alebo nestretávajú tajne v nejakom oplotenom lese, či HAARP spôsobuje alebo nespôsobuje zemetrasenie niekde na konci sveta, či, či, či, či...

...no proste, Slovák aby bol denne zahltený 24/7 neskutočne dôležitou činnosťou - zamýšľaním sa, analyzovaním, vyhľadávaním STOPERCENTNE dôveryhodných anonymných zdrojov na internetových blogoch, porovnávaním so svetonázorom jednotlivých skupín - a to všetko LEN PRETO, aby ho nejaký butthead nepovažoval za "budúceho ovčana". Bežní ľudia si užívajú životy, zarábajú, zakladajú rodiny, vychovávajú svoje potomstvo a snažia sa ho zabezpečiť, aby sa mu žilo buď rovnako dobre alebo lepšie a popri tom by sa určite všetci svorne v celej famílii na rodinných seansách zamýšľať nad tým, či miliardu svetových udalostí zapríčinil alebo nezapríčinil ten, komu to médiá alebo učebnice pripisujú.

Každú jednu informáciu, ktorú učiteľ žiakovi prednesie, alebo si ju žiak prečíta v učebnici, treba napadnúť!!!!11eleven11 Lebo ináč z neho bude vychovaný ovčan. Učiteľ povie - Hitler nastúpil do postu kancelára 30.1.1933 - žiak mu do toho vpadne - "ale pán učiteľ, hádam si nemyslíte, že vám na to skočím, sú tie informácie v učebniciach naozaj pravdivé?" Bude sa nad tým zamýšľať...až tak, že mu z toho všetkého načisto prepne. Lebo iba boh a tuším aj nejakí samozvaní selektovaní jedinci vedia, nad čím sa to decko má alebo nemá zamýšľať - lebo oni to tak tvrdia. Lebo 9/11, lebo chemtrails, lebo NWO - LEBO oni si vybrali toto a ak to nebude rozpitvávať, vyrastie z neho "ovčan".

Ovčania sú presne tí, ktorí naletia týmto depresívno-maniackym sprostostiam a venujú im čo i len 10 minút denne zo svojho života.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Odsudzujes jednu stranu extremu, ale ta druha, kde je len slepa akceptacia vsetkych informacii ti neprekaza?

Kriticke myslenie nie je znakom "posadnutosti" a veddy nie je reprezentativna "vzorka".
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Konkretizuj, kde som napísal, že "slepá akceptácia všetkých informácií mi neprekáža". Tak isto som nikde nenapísal, že "kritické myslenie je znakom posadnutosti" a nevyhlásil som, či veddy je alebo nie je reprezentačnou vzorkou niečoho alebo ničoho. Ešte nejaké praktické príklady Straw Mana?

//karmista: Retardovaný je ten, kto ťa vychoval. Pozdrav ho aj za mňa. Ak máš čo k téme napísať, píš, nebuď zbabelý.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nenapisal si nic ine ako tvrde odsudenie jedneho extremu, tym padom tam bola zjavna implikacia a zovseobecnenie na vsetkych co sa mozu o tieto temy zaujimat.

Inak veta s "?" na konci nie je oznamovacia ale opytovacia takze ti nemam co konkretizovat.
Tak isto som nikde nenapísal, že "kritické myslenie je znakom posadnutosti" a nevyhlásil som, či veddy je alebo nie je reprezentačnou vzorkou
Ja vidim, ze si to nenapisal, viem citat. Skor je dolezite, ze si nenapisal ani opak, preto som to spomenul ja.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To tu má každý ošetrovať svoje príspevky tak, aby dávali dopredu odpovede aj stranám, ktoré sa v diskusii neprezentovali? Ja som odsúdil úplne iný extrém ako opisuješ ty - odsúdil som ľudí, ktorí si myslia, že majú odkiaľsi nejaké právo niekomu diktovať, nad čím sa má alebo nemá podľa nich zamýšľať, pretože ak to robiť nebude, bude z neho "vychovaný ovčan". Preto som naozaj, ale naozaj nepociťoval vysvetľovať prípadným záujemcom dopredu, či mi akceptácia všetkých informácií prekáža alebo nie. Myslím, že s mojich príspevkov na fóre je to úplne jasné.

K druhej poznámke - netuším, prečo si pocítil také nutkanie vysvetliť/ozrejmiť mi, či kritické myslenie je alebo nie je znakom posadnutosti a či veddy (prečo práve on? regoval som na buttheada) je alebo nie je reprezentatívnou vzorkou. Takže detto - nemienim ošetrovať dopredu svoje príspevky niečím, čo tu chce vidieť užívateľ, ktorý sa v diskusii ani nezúčastnil - no offense.
Napísať odpoveď