Odpájanie externého HDD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
nika147
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Odpájanie externého HDD

Príspevok od používateľa nika147 »

Zdravím. Mám taký problém s externým HDD. Je to 320GB HDD zo starého notebooku, mám ho vkuse pripojený k PC, lebo mám na ňom skoro všetko. Ale začal sa mi samovoľne odpájať. Proste sa z ničoho nič odpojí a hneď pripojí. Registrujem to keď pracujem vo vegase, strihám video, ktoré je uložené na HDD, a po nejakom čase sa začne odpájať. A to behom piatich sekúnd sa asi 10 krát odpojí a pripojí. Proste akonáhle mi nabehne automatické otvorenie tak sa odpojí a je to tak, kým s videom neprestanem pracovať. Keď surfujem po nete tak nič.
Mala som ho zapojený cez USB hub, myslela som si, že to bude problém, tak som ho prepojila dozadu do PC, ale robí to stále. A v kábli asi problém nebude, keď sa to za iných okolností nestáva. Myslíte, že by to mohlo byť vegasom? Môžte mi poradiť ako to opravím?
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Odpájanie externého HDD

Príspevok od používateľa IceHammer »

a v com mas ten hdd predpokladam ze v nejakom puzdre. Predpokladam ze bude chyba tam.
nika147
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Áno, mám ho v púzdre sweex. A riešenie je len vymeniť púzdro?
Ja som skôr predpokladala, že to bude vegasom. Ten mi blbne častejšie ako HDD.
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Skusil by som ine pc na zaciatok hned menit puzdro by bolo predcasne.
nika147
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Lenže problém je, že iný PC, na ktorom by sa dalo 2 hodiny pracovať s vegasom nemám. Ako som spomínala, robí mi to ak pracujem vo vegase. Inokedy sa mi to zatiaľ nestalo.
k0rist
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa k0rist »

Chcel by som sa pripojit k teme. Ja mam externy disk Western Digital 1TB s vstupom eSATA. Cca 2 dni dozadu mi z nicoho nic pri kopirovani suborov automaticky odpoji disk. Disk sa potom uplne strati zo systemu. Po restartovani Win7 disk znova nabehne. Ak z neho pustam filmy prehravam mp3 disk ide bez problemov ale hned ako sa zacne nanho nieco kopirovat nastane horeuvedena chyba. Mam tam strasne vela dat a format neprichadza do uvahy. Ak pripojim disk na usb port vsetko je ok disk funguje ako ma aj kopirovat sa da a chyba nastane iba ak ho pripojim cez eSATA...
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

k0rist: skusil by som sa pozret na nete ci niesu na dosku nejake updaty biosu ktory by to mohol opravit. Inak vidim tiez problem v konetore alebo kabli.
Napísať odpoveď