Hobbit
Re: Hobbit
Knihu som čítal tak pred 12 rokmi. 
tak ale predstavu mas nie? ak nie tak to ma par stran... kazdopadne, ja som si uzil aj jednotku, pri filmoch sa snazim hladat dobre momenty a bavit sa na nich, nie hladat preco by sa mi nemali pacit...
Fakt len hmlistý obraz, je to dávno. Ale určite to bolo viac rozprávkovejšie ako Pán prsteňov, čo potvrdil aj ten farebný film. Dalo sa to pozrieť a teším sa na druhý diel, ale kvalitou to už zostalo pozadu. 
bolo to rozpravkovejsie, to je pravda, cely pribeh su vlastne mile dobrodruztva az na zaverecnu bitku pokial si pametam, ale ako tu uz niekto pisal, ludia by hundrali ak by to bolo prilis rozpravkove a drzalo sa to uplne predlohy, a hundrali by ak by to bolo prilis akcne ze to vobec nieje ako kniha. Takto je to kompromis a mne ako fanusikovi sa to pacilo
-
Wishmaster
Medium Professional
Tak tu bitku 5tich armad si viem zivo predstavit viac epickejsiu ako bitku o minas tirith
) kedze tam bilbo dostal supu do hlavy a odpadol do bezvedomia (spon mylsim, ked dobre spominam ;D )
Ale tak najprv sa neviem dockat Smauga
(ked budem sustredene pozerat na kalendar a tajne verit v zazrak, tak asi silou mysle to nepopohnem na 12teho decembra, co?
)
Ale tak najprv sa neviem dockat Smauga
ja osobne mam hobita radsej ako lotr, aj koli tej bitke 5tich armad.
a skusaj pohnut tym datumom, ak to urychlis budem len rad
a skusaj pohnut tym datumom, ak to urychlis budem len rad
neviete či už sú titulky aj k videoblogu 11??
je niekde na nete ukážka ako by mal znieť SMAUGov- benedict cumberbatch hlas?? niečo som našiel, ale to bolo skôr iba fotka draka a ASI jeho hlas z nejakého filmu kde hovoril hrubším hlasom... neviete o niečom??
-
Wishmaster
Medium Professional
!!!!!!!!!!druhy trailer!!!!!!!!
Trailer vyzera vyborne, uz nech to tu je, ocakavam od toho daleko viac ako od jednotky (aj ked aj ta sa mi velmi lubila). Tauriel, ci ako sa vola, mi pride strasne sympaticka 
-
Wishmaster
Medium Professional
Hmm.. to neni Gladriel?
Tak asi v tej euforii z traileru som si ju tam nejak "pritvoril"
)
// a fakt .. Evangeline Lilly ... Tauriel
// a fakt .. Evangeline Lilly ... Tauriel
kedy má byť vlastne premiéra?
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
13.decemberMarkoff napísal:kedy má byť vlastne premiéra?
teším sa na Dol Guldur, som rád že ho tam oproti knihe pridali
neteším sa na Legolasa, nie som rád že ho tam oproti knihe pridali
v každom prípade sa viac teším ako neteším
neteším sa na Legolasa, nie som rád že ho tam oproti knihe pridali
v každom prípade sa viac teším ako neteším
tak kvoli Evangeline na to chcem ist do kina.
Sa mi pacila este ako Freckles v Lost. rysava je este viac
Sa mi pacila este ako Freckles v Lost. rysava je este viac
Včera som bol na predpremiére, veľa to síce s knihou spoločného nemalo ale film skvelý! 
Musím povedať, že som bol veľmi sklamaný novým Hobbitom. Prvý diel mi prišiel podstatne lepší. Tak ako v prvom diely sa mi Elijah zdal stále vlastne mladý (aj keď samozrejme bola vidieť zmena), v tomto filme bolo na Orlandovi vidieť všetky tie roky. Plus jeho krutý výraz v tvári, jednodznačne sa mi tam nepáčil. Počítačové efekty robili z filmu miestami PC hru, veľakrát na mňa pôsobili príliš umelo. Stopáž akosi prestrelená, respektíve nebolo ju miestami čím vyplniť. Lovestory medzi trpaslíkom a elficou, ktorá vlastne nebola lovestory. Ešteže tá herečka bola pekná, bolo sa na čo pozerať. Drak bol fajn, škoda, že prišiel až tak neskoro. Ale aspoň ako tak zachránil film. na druhú stranu tak debilný cliffhanger si tiež mohli odpustiť. Kdežto v jednotke sa to tvárilo ako normálny koniec filmu, tu to len sprosto strihli a titulky.
Všehovšudy sklamanie, hádam tretí diel to napraví.
Všehovšudy sklamanie, hádam tretí diel to napraví.
Svarog,dovolim si nesuhlasiť ohladom toho,že v jednotke nebol taký výrazny clifhanger resp. koniec filmu
Podla mna je to opačne.koniec dvojky možno aj niektori očakavali,ja som tipoval,že dvojka skonči dračou smrťou.