Caute pani, robim do skoly projekt a pouzil som bootstrap avsak pri dokoceni switchu a includnuti suborov mi zacalo davat tieto medzery do kodu. Niekde som sa docital ze je to problem s medzerami v php kode tak som vsetky dal prec ktore som tam mal a stale su tak volne riadky a uvodzovky. Nasiel by sa nejaky fajnšmeker ktoremu by som poslal index a "zvalidoval" by mi ho? ďakujem
index.php
http://pastebin.com/thmAFiUD
problem s php ( volny riadok )
Re: problem s php ( volny riadok )
Pozri si este zobrazenie priamo source code, googlacke developer tools maju tendenciu trosku skreslovat realitu a ukazovat veci, ktore nemusia existovat.
-
scriptType
Medium Expert
Mal som rovnaký problém a robilo mi to s kódovaním konkrétnej podstránky v UTF-8 z BOOM. Ulož v klasickom UTF-8 bez BOOM alebo windows-1250. Používam Sublime Text 2.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
wtf? to co je za somarinu, praveze dev tools ti VZDY zobrazuju dom v aktualnom stave..Numline1 napísal:Pozri si este zobrazenie priamo source code, googlacke developer tools maju tendenciu trosku skreslovat realitu a ukazovat veci, ktore nemusia existovat.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
v akutálnom stave áno (ak meníš nejaké vlastnosti, ajaxové načítavania a podobne). Ale tiež si treba uvedomiť, že to zobrazujú ako xml a nie plaintext. Takže voľné riadky môžu ignorovať, môžu doplniť tabulátory aby to bolo prehľadné a podobne. Ak chce vidieť čo mu vygeneroval skript, musí pozreť zdroják a nie pozerať sa na to sprostredkovane cez nejaký nástroj
Vyskusaj si " v hociktorom HTML tagu. Happy debugging.awtt napísal: wtf? to co je za somarinu, praveze dev tools ti VZDY zobrazuju dom v aktualnom stave..