alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
mne tiez bez problemov, objednal som vecer a na druhy den o 9 uz mi prisla sms, ze je na pobocke. len ma dostalo, ze pred tyzdnom, ked som vyberal tam boli dva ntb ale jeden s 2117u procesorom a druhy s 2117 ten s "u" bol lacnejsi. ked som robil objednavku, uz bol len drahsi typ 2117 a ked som si doma po rozbaleni pozrel ten procesor tak bol 2117u 
-
thommas999
Light Expert
maximalna spokojnost, praveze s inymi ''shopmi'' mal som problemy s dodaciou lehotou a posranymi obj. asi tak nejak ALZA 
no ja som si este len asi trikrat nieco objednal z Alzy tak, ze som si to bol vyzdvihnut osobne na pobocke v KE, ale ani raz to nebolo o deviatej rano, ako pisu na webe. Vzdy mi dosla smska az okolo obeda, okolo 12-tej až jednej.
A raz som to skusil aj bez smsky, ved predsa uz bolo 11 hodin ... a zbytocne som sa tam trepal.
Neberiem to ako negativnu skusenost, stale je to dost rychle dodanie, ale nebolo to nikdy o 9-tej ako uvadzaju.
A raz som to skusil aj bez smsky, ved predsa uz bolo 11 hodin ... a zbytocne som sa tam trepal.
Neberiem to ako negativnu skusenost, stale je to dost rychle dodanie, ale nebolo to nikdy o 9-tej ako uvadzaju.
-
Grim
Darca
...ja som si niekoľkokrát bol pre veci do TT na pobočke a vždy mi SMS prišla okolo deviatej (niekedy aj pred deviatou)...pravdepodobne auto, čo robí rozvoz z BA dorazí do KE až okolo obeda...
-
drop
Medium Star
dalsia objednavka pred sviatkami a vsetko uplne ok. vcera objednane a dnes osobne v ZA vyzdvihnute.
Osobne som s Alzou problémy nikdy nemal, ale aj tak nakupujem väčšinou inde, pretože sú dosť drahí.
-
print_name
Medium Expert
presne ako whisper, problem nikdy ziadny, ale vacsinou maju dost vysoke ceny, tak u nich kupujem len take lacnejsie veci, drobnosti kde je ten cenovy rozdiel medzi e-shopmi minimalny
Vedel by mi niekto povedať, či mi reklamáciu baterky z notebooku na predajni na Prievozskej v BA budú vedieť vybaviť aj na počkanie? Bez neho som stratený 
-
vladenko007
VIP
Ozaj ako sa postupuje pri reklamácii baterky. Posiela sa len baterka alebo musí isť celý notebook?
To by bolo fajn keby len notebook
Innocence mohol by si fungovat dočasne takto len na sieť. 
To by bolo fajn keby len notebook
Na mieste nevybavis nic, na reklamacnom vypisete protokol, preberu tovar a mozes ist cakat dom...
Co sa tyka skusenosti, zvycajne dobre az na jeden pripad kedy 3x po sebe dodali (chap 3 reklamacie zleho dodania) ten isty nespravny tovar som sa citil jak u dementov na dvore... Nakoniec to ajtak nedodali a vratili peniaze.
Co sa tyka skusenosti, zvycajne dobre az na jeden pripad kedy 3x po sebe dodali (chap 3 reklamacie zleho dodania) ten isty nespravny tovar som sa citil jak u dementov na dvore... Nakoniec to ajtak nedodali a vratili peniaze.
Ja som v Alze reklamoval SSD disk Intel 330 120GB. Disk zamŕzal, občas BSOD. Chyba bola v radiči SandForce SF-2281. Stačí dať do Googlu "intel 330 freeze" a nájde to desiatky odkazov, kde sa rieši táto chyba.
Keďže disk bol kupovaný na IČO, Alza mala na vybavenie reklamácie 60 dní, avšak stihla do ešte do 30 dní.
9.10.2013 disk prijatý na reklamáciu.
7.11.2013 reklamácia vybavená výmenou.
Dali mi nakoniec ADATA SX900 XPG 128GB, čiže táto moja skúsenosť je pozitívna
Keďže disk bol kupovaný na IČO, Alza mala na vybavenie reklamácie 60 dní, avšak stihla do ešte do 30 dní.
9.10.2013 disk prijatý na reklamáciu.
7.11.2013 reklamácia vybavená výmenou.
Dali mi nakoniec ADATA SX900 XPG 128GB, čiže táto moja skúsenosť je pozitívna
-
typek61
Darca
ja tiez moj disk som dal reklamovat a bolo mi zdelene,ze mam buchnuty roh
nakoniec to poslali predajcovi a bolo mi to vyreklamovane nastastie.moja chyba to nebola,bolo to pekne zabalene
Baterku ešte nereklamoval nikto? Neviete mi povedať, či tam budem musieť nechať celý book, alebo len tú baterku?
-
print_name
Medium Expert
to akože ti poslali niečo iné ako si si objednal ?Hegy napísal:... (chap 3 reklamacie zleho dodania) ten isty nespravny tovar ....
ja som raz reklamoval sluchatka k mp3, zobrali si cele zariadenie...Innocence napísal:Baterku ešte nereklamoval nikto? Neviete mi povedať, či tam budem musieť nechať celý book, alebo len tú baterku?
takze sa mozes pripravit na to, ze tiez ti zoberu komplet nb a asi aj nabijacku
Uvediem ako to bolo cele:print_name napísal: to akože ti poslali niečo iné ako si si objednal ?
objednam v eshope 300 metrovu rulu FTP kablu Cat.6... dalsi den pip sms, hor sa po to, vyplatene, vyzdvihnem rulu a pozeram Cat.5E - tak hned vyvrtka na reklamacne a tak musime spisat reklamacny protokol blabla... vypisane, rula odovzdana... Cakame na vyjadrenie, reklamacia sa teda vybavila formou vymeny tovaru za ten spravny teda Cat.6, pridem s listkom opät na vydaj a pan mi podava UPLNE ROVNAKU KRABICU s napisom jak pre slepeho CAT5E a hovorim mu ze to nieje moje, nech mi da Cat.6 a on ze nemoze, toto je to co mi ma dat, on to nerozlisuje... Tak fasa... Zase na reklamacne ROVNAKY scenar, do bodky, uz to bolo na dalsi tyzden kedy som si prisiel po dalsiu ZASE CAT5e krabicu a uz so smiechom som to zobral odniesol na reklamacne a vysvetlil im, ze ja ten kabel potrebujem hned, nie o pol storocia, tak mi vystavili dobropis a siel som si ho kupit inde...
Bolo to zaplatene, musel som to prebrat (povodne som nechcel ale na reklamaciu to bolo nutne) a po prebrati som pochopitelne hned siel na reklamacne...
Keby to nepreberiem, nemam co reklamovat
Keby to nepreberiem, nemam co reklamovat
-
xH4wK
Hegy ... ty si blaaaazon 
Ved tovar mozes na mieste hned vratit (na dobropis) a hned si objednat znova ten isty - a poprosit aby uz konecne dosiel ten spravny..
Zbytocne si si predlzil cele vybavovanie reklamaciou co bola z tvojej strany velka chyba..
A inak co sa tyka alzy tak ja mam len a jedine dobre skusenosti, objednaval som cez nich takmer vsetko co mam teraz v PC a aj periferie okolo toho a vzdy vsetko doslo v cas a v poriadku, niekolko veci som v pohode vratil, ved je to moje pravo
V alze sa mi celkovo osobne nakupuje perfektne, velky vyber atd.. akurat ceny by mohlo byt nizsie no.
Ved tovar mozes na mieste hned vratit (na dobropis) a hned si objednat znova ten isty - a poprosit aby uz konecne dosiel ten spravny..
Zbytocne si si predlzil cele vybavovanie reklamaciou co bola z tvojej strany velka chyba..
A inak co sa tyka alzy tak ja mam len a jedine dobre skusenosti, objednaval som cez nich takmer vsetko co mam teraz v PC a aj periferie okolo toho a vzdy vsetko doslo v cas a v poriadku, niekolko veci som v pohode vratil, ved je to moje pravo
V alze sa mi celkovo osobne nakupuje perfektne, velky vyber atd.. akurat ceny by mohlo byt nizsie no.
Z mojej strany? Ked mi 2 ludia (vydajca, obchodnik) povedali ze jedine riesenie je vyreklamovat tovarxH4wK napísal:Hegy ... ty si blaaaazon
Zbytocne si si predlzil cele vybavovanie reklamaciou co bola z tvojej strany velka chyba...
Co som si mal ten dobropis doma vytlacit?
(nechcem teraz kecat, nemam uz ani ex-firemny pristup na alza ucet, ale myslim ze prave na reklamacnom mi vystavili dobropis a nasledne som isiel opät objednat ten isty tovar a nasledne sa to opakovalo podla scenara)