Spintires
Spintires
Dnes som narazil na túto hru http://www.kickstarter.com/projects/358 ... -challenge. Myslím si že fyzika je tam na vysokej úrovni. Zatiaľ je to len demo, a moc tam toho nie je čo by sa dalo robiť, no aj tak to na chvíľu zabaví. Čo si o nej myslíte? Tá fyzika by sa hodila do Wot-ka 
Re: Spintires
Nie je to jediná hra s tak dobrou fyzikou . Ruská hra nepríde mi na rozum, ale ak budem doma tak zistím presný názov má možno aj lepšiu fyziku, grafiku jednoznačne a celkovo terén, závody na čas a presnosť sú vynikajúce . Uzávierky, pohon všetkých kolies, tlak v pneu regulujúc počas jazdy ( blato, bahno ... ) a iné možnosti nechýbajú +navijak
Spintires je hrá na pol hodinky, fyzika celkom ujde i keď vyššia rýchlosť ide mimo realitu, zvuk auta na jedničku, okolie slabšie po grafickej aj zvukovej stránke . Nič moc . Hratelnosť je asi taká: Bez uzávierky a pohone všetkých kolies v blate je riadna nuda, stráca otáčky zvláštne sa to chová celé, čiže jazda celý čas s uzávierkou a pohone vš. kolies ...
Spintires je hrá na pol hodinky, fyzika celkom ujde i keď vyššia rýchlosť ide mimo realitu, zvuk auta na jedničku, okolie slabšie po grafickej aj zvukovej stránke . Nič moc . Hratelnosť je asi taká: Bez uzávierky a pohone všetkých kolies v blate je riadna nuda, stráca otáčky zvláštne sa to chová celé, čiže jazda celý čas s uzávierkou a pohone vš. kolies ...
Re: Spintires
Je to iba tech demo, všetko sa môže ešte zlepšiť.
Som zvedavý na Ruskú hru.
Som zvedavý na Ruskú hru.