aky je tento Asus?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kerefáček
Expert
Expert

aky je tento Asus?

Príspevok od používateľa kerefáček »

ASUS G75VX-CV042H- aký je tento ntb??
http://www.alza.sk/asus-g75vx-cv042h-d363915.htm#foto

chcel by som hra hry ako assassins creed 4, batman arkham séria, mafia 2, gta4 a 5, tomb raider,... na lepšie stredné detaily- hlavné je aby hry nesekali a dlho sa nenačítavali, išli na fajn fps...

+ občas pracovať s photoshopom, 3ds maxom, sonyvegasom, adobe after effects, adobe premiere, adobe audition,...
- požiadavky na programy ntb spĺňa myslím s prevahou, ale či je celkovo na toto všetko vhodný- vhodný,... na hry asi áno, ale s týmito programami fakt neviem :)

ďakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: aky je tento Asus?

Príspevok od používateľa audiotrack »

raz nepochopím, prečo si ľudia kupujú notebooky na hry. Za tú cenu môžeš mať ešte lepší desktop a aj zážitok z hry bude lepší. Ale tvoja vec.. zvládnuť tie hry zvládne
kerefáček
Expert
Expert

pretože potrebujem mobilitu.. a aj na tie programy je vhodný??
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Na to co pozadues je vhodny akurat tak desktop.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

kerefáček napísal:pretože potrebujem mobilitu.. a aj na tie programy je vhodný??
tie programy čo si vymenoval sú všetko grafické veci. A robiť grafiku na notebooku je ako variť obed na dvojplatničke. Parametrovo ti to tie programy utiahne, ale omnoho lepšie by bolo (ak si teda grafik) kúpiť normálny kvalitný monitor, kvalitnú myš a klávesnicu a teda notebook stráca zmysel. Ak ti ide o prenášanie práce, tak si kúp niečo lacnejšie a k tomu ešte desktop. Ale mám pocit, že tebe ide skôr o tie hry a o to, aby si sa mohol hrať aj doma aj na intráku :)
kerefáček
Expert
Expert

asi tak :) grafik ani nič nie som, ale photoshop používam skôr na také hrajkanie a z tých ostatných strihových- chcem ich iba na také vyskúšanie. prípadne v AAE robiť pár intier, ale na strih SONYVEGAS a 3d max tiež iba na také občasné skúšanie...

kúpiť si niečo lacnejšie + stolný by bola možnosť, ale chcem jednu vec na všetko a nie viacej iba na určité- najviac by som chcel macbook, ale tam s hrami nieje o čom, aj keď na programy by bol verím že vhodný, zasa bez hier by som prežil- hrať ich iba na stolnom- zasa hráč nejaký nie som- keď ma to chytí, tak pár hodín raz za čas... len na druhej strane je macbook trocha drahší iba na programy, s ktorými neviem koľko pracovať nebudem... takže na takého užívanie grafických programov serióznu výbavu ani nejak nepotrebujem... tak neviem...
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

zvladnut to zvladne ale tolko penazi dat za laptop ? pozri sa radsej po lenovo y510p, stoji skoro o liter menej a ma podobny vykon
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

no nosit by som to teda nechcel...
kerefáček
Expert
Expert

chcel by som 17tku displej, a keď už tolko do toho dávam tak aj radšej už 32GB RAM,... ďalej mi tam z istého hladiska ide aj o dizajn- ASUS mi je sympatický na rozdiel od tohoto Lenovo ktorý ani trochu...

ale aj tak sa neviem absolútne rozhodnúť.. teraz by sa mi zišiel takýto herný notebook, ale za tak 2 až 4 roky, budem potrebovať tak či tak MACBOOK...a vtedy neviem ako budem fanúšik do hier, ale brať si ich zo sebou určite nebudem a to by bolo najlepšie mať desktop na hry a mac na programy... ale teraz mac ešte nevyužijem a kupovať ho dopredu keď dovtedy budú aspoň dva nové modeli- nemá zmysel...
Napísať odpoveď