Išlo o chorobu (vitiligo).
Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Zatiaľ len k tomu, čo stál v ceste NWO.
Jacksonov zivot bola iba jedna velka pretvarka a skoro nic nebolo v skutocnosti tak ako to on sam verejne prezentoval. Pocnuc počtami jeho plastickych operacii,cez "zbelenie"kvoli vitiligu,pedo-afery,az po "jeho"deti
Upravoval si realitu podla svojich predstav aby vyhovovala jeho imidzu. Obycajny dusevne chory egocentrik ktory sam seba nazyval "king of pop"spaval v kyslikovej komore aby sa dozil aspon 100rokov, ked policia po jeho smrti prehladavala sidlo tak nasla izby polepene fotkami batoliat a deti /??/ a obrovske zasoby psychofarmak.Navonok samozrejme hral svoje rolu "svatca",ako nakoniec skoro kazdy zo showbiznisu,zil uprostred "lunaparku" aby nebolo az tak cudne ze sa mu po majetku a hlavne spalnach potuluju male deti.. Nehovoriac o tom ze poslednych cca 10rokov svojho zivota sa sialene zadlzoval kvoli nezmyselnym nakupom napr.. luxusnych sperkov ktore dost casto zabudal platit a tak podobne.
-
tehla
no jasne ... kto iny, uz ma ti zidia pomaly ale isto zacinaju srat - ... V Izraeli nacisticke praktiky, v Europarlamente nacisticke praktiky ...Aryan Angel napísal:Ja len dodam, ze tento marxisticky navrh vychadza z myslienok "European Council on Tolerance and Reconciliation" vedeneho byvalim prezidentom Polska Aleksandrom Kwasniewskim ("socialny-demokrat") a prezidentom Europskeho zidovskeho kongresu Viacheslavom Moshe Kantorom.
Tvorcami legislativy je 5 "odbornikov", z toho dvaja nie su z clenskych krajin EU. Jeden zo Svajciarska, druhy ironicky, z Izraela (Yoram Dinstein).
V EU - parlamente prebiehala nedavno rozprava o zaradeni prava na potrat medzi zakladne ludske prava - nastastie navrh nepresiel (radsej sa nepozeram kto to navrhoval) - zidovka Benova, ktora navrh podporila sa pohorsene vyjadrila ze ide o neuctu voci zenam (uctu voci dietatu a zivotu nebrala do uvahy) - potratova politika je dalsia forma genocidy - pomocou potratov zomrelo viac Slovakov ako v obidvoch svetovych vojnach a za ticheho suhlasu statu, tam kde prestava platit krestanske nezabijes sa pretlacaju nacisticke praktiky, kde clovek sa degraduje na uroven zvierata - mimochodom po druhej svetovej vojne boli nacisticki lekari popravovani za to, ze usmrcovali starych chorych a "nepotrebnych" - dnes sa tomu hovori "eutanazia" ...
Zaraza ma, ze niektori ludia - s velkymi emociami na fore riesia, comu ja osobne v sukromi verim al. neverim - co nema ziaden vplyv na ich zivot, vadi im nejaky pastiersky list biskupov - ale tak zavazne obmedzovanie ich prav a slobod preslo bez povsimnutia ... idem na tri tyzdne mimo, tak sa tu majte zatial ...
K tomuto ešte dodatočne čosi, lebo mám pocit, že to vidíš dosť jednostranne.gogo956 napísal:hughito
myslim ze Inuiti nikdy nevytvorili ziadnu vecsiu kulturu z dovodu extremnych zivotnych podmienok ktorymi su vystaveni. Zili polokocovnym sposobom zivota-pravidelne sa stahovali na leto a na zimu-preto ani nemalo zmysel stavat nejake stabilné mestá.
Tvrde podmienky nedavali moznost na vyraznejsi populacny rast-nemoznost polnohospodarstva a chovu domacich zvierat. Staci takto?![]()
A priciny upadku Detroitu? uz som to tu na fore niekde pisal: Detroit patrilo do konca 60tych rokov medzi najbohatsie mesta USA. V roku 1967 prislo k velkej vzbure afroam. obyvatelov,nepokoje trvali mnoho dni a musela byt povolana Narodna garda.Po tomto incidente si zacali niektori ludia uvedomovat ze zit v meste kde hocikedy mozu hordy agresivnych jedincov vyrabovat a podpalit pol mesta a po ceste behaju tanky, ze to nie je uplne najlepsie miesto pre zivot a rozhodli sa odist.
Odporúčam tento rozhovor, časť prvá, časť druhá. Taký malý vstup do témy, dali by sa poskytnúť aj ďalšie zdroje.
hughito
hm, to som teraz uplne nepochopil do akych suvislosti by som si to mal dat:
to ze boli afroamer v Usa do urcitej miery rasovo diskriminovani, tak to tym detroitskym davalo nejake moralne pravo zacat plienit mesto a vyvolat burku nasilia na ktoru bola kratka aj bežná policia?
Hlavnym dovodom preco pravidelne raz zacas dochadza k podobnym vzburam v americkych mestach /aj ked vecsinou nie az takeho rozsahu/ je fakt, ze si tieto skupiny obyvatelstva uvedomuju ze z kratkodobeho hladiska na tom ziskaju nielen pokial sa jedna o samotne predmety rabovania ale hlavne nasledujuce zmeny:
1/ rapidne klesnu ceny bytov a nehnutelnosti celkovo v danej stvrti/meste z dovodu ze nikto sa tam nechce pristahovat a zaroven belosi resp vsetcia ludia ktori si to mozu dovolit sa postupne stahuju prec a su nuteni predavat hlboko pod povodnu nakupnu cenu
2/do radov policie a vedenia mesta sa tym padom dostavaju stale viacej osoby s afroamer povodom z coho jasne vyplyva predpoklad ze budu benevolentnejsi v urcitych otazkach ohladom dodrziavania zakonov ako ked tam boli belosi,ovela lahsie sa potom bude darit mafiam a drogovym gangom.
Na strane druhej si neuvedomuju ze z dlhodobeho hladiska na tom skoro urcite prerobia,pretoze vystrnadit si z mesta tych s vecsim prijmom a vyssim vzdelanim je z ekonomickeho hladiska velmi zly krok,ale na pochopenie tejto suvislosti uz treba aj nejaku tu inteligenciu.
/Nepochybujem ze v minulusti bolo afroamer obyv. vystavovane velkemu rasovemu napatiu a nasiliu,ale potom niekto by takto mohol ospravedlnovat hocijake konanie,napr. ze niekoho prapra-stareho otca na deresi k smrti dobili madarski pandury, tak teraz sa pojde niekomu "pomstit"?- nezmyselna uvaha/
hm, to som teraz uplne nepochopil do akych suvislosti by som si to mal dat:
to ze boli afroamer v Usa do urcitej miery rasovo diskriminovani, tak to tym detroitskym davalo nejake moralne pravo zacat plienit mesto a vyvolat burku nasilia na ktoru bola kratka aj bežná policia?
Hlavnym dovodom preco pravidelne raz zacas dochadza k podobnym vzburam v americkych mestach /aj ked vecsinou nie az takeho rozsahu/ je fakt, ze si tieto skupiny obyvatelstva uvedomuju ze z kratkodobeho hladiska na tom ziskaju nielen pokial sa jedna o samotne predmety rabovania ale hlavne nasledujuce zmeny:
1/ rapidne klesnu ceny bytov a nehnutelnosti celkovo v danej stvrti/meste z dovodu ze nikto sa tam nechce pristahovat a zaroven belosi resp vsetcia ludia ktori si to mozu dovolit sa postupne stahuju prec a su nuteni predavat hlboko pod povodnu nakupnu cenu
2/do radov policie a vedenia mesta sa tym padom dostavaju stale viacej osoby s afroamer povodom z coho jasne vyplyva predpoklad ze budu benevolentnejsi v urcitych otazkach ohladom dodrziavania zakonov ako ked tam boli belosi,ovela lahsie sa potom bude darit mafiam a drogovym gangom.
Na strane druhej si neuvedomuju ze z dlhodobeho hladiska na tom skoro urcite prerobia,pretoze vystrnadit si z mesta tych s vecsim prijmom a vyssim vzdelanim je z ekonomickeho hladiska velmi zly krok,ale na pochopenie tejto suvislosti uz treba aj nejaku tu inteligenciu.
/Nepochybujem ze v minulusti bolo afroamer obyv. vystavovane velkemu rasovemu napatiu a nasiliu,ale potom niekto by takto mohol ospravedlnovat hocijake konanie,napr. ze niekoho prapra-stareho otca na deresi k smrti dobili madarski pandury, tak teraz sa pojde niekomu "pomstit"?- nezmyselna uvaha/
Ide o to, ako vyznela tá tvoja prezentácia (neviem či zámerná) - hordy stupídnych černochov sa zobrali len tak zo srandy rabovať a robiť zlobu, až musela zasiahnuť Národná garda.
Vidím istú paralelu zo sociálnych nepokojov pred pár rokmi vo FR, Anglicku, Švédsku. Tiež sa vyskytli obdobné jednostranné interpretácie.
O akej minulosti hovoríš? Hento bola reakcia na vtedajšiu realitu, nie na bičovanie černochov v 19. storočí./Nepochybujem ze v minulusti bolo afroamer obyv. vystavovane velkemu rasovemu napatiu a nasiliu,ale potom niekto by takto mohol ospravedlnovat hocijake konanie,napr. ze niekoho prapra-stareho otca na deresi k smrti dobili madarski pandury, tak teraz sa pojde niekomu "pomstit"?- nezmyselna uvaha/
Vidím istú paralelu zo sociálnych nepokojov pred pár rokmi vo FR, Anglicku, Švédsku. Tiež sa vyskytli obdobné jednostranné interpretácie.
hughito
neviem, ale pokial sa dobre pamatam, tak nikde som nepisal slova ako "stupídny" alebo " zo srandy" - to si napisal iba Ty
A teraz sa spytam: co dosiahli Cierni pantery svojimi aktivitami? Okrem toho ze sa vzajomne ostrelovali s policajtmi a behali po meste s poloautomatickymi utocnymi puskami,tak viac-menej nic. Organizacia dokazala ako-tak vyvolavat zdanie ze funguje asi tak 5rokov, uz po roku 1972 bola defacto neaktivna.Nehovoriac o tom ze nikdy sa nedokazali ideologicky zjednotit,takze pod nalepkou Panterov vystupoval kde kdo, od zastancov maoistickeho komunizmu,cez mladych ktori protestovali proti vojne vo Vietname az po stupencov cierneho nacionalizmu.
Nedokazali sa dohodnut na spolocnych cieloch,na spolocnych postupoch,nedokazali spolu efektivne komunikovat,toto je napr vynatok z tych stranok co si postol /zaujimave,cital som to cele/.
"J: Medzi Pantermi sme mali niekoľko bratovražedných konfliktov. Zabíjali sme sa navzájom. To je aj hlavný dôvod zlej krvi medzi niektorými bývalými členmi, ktorá pretrváva až dodnes. Mnohí o tom neradi rozprávajú, no je to tak. Musíme sa poučiť a prísť na to, ako už nikdy viac neurobiť takú chybu."
Cela "organizacia" ci povedzme skor hnutie sa nerozpadlo na zaklade vonkajsich zasahov ale na zaklade toho ze bolo jasne ze dalsia snaha nema ziaden pozitivny efekt a neprodukuje ziadne vysledky.
Znovu sa pytam:preco maju taku nizku kriminalitu v Usa belosi? alebo aziati ktori ju maju este o 2/3 nizsiu od bielych? Ako je mozne ze pristahovalci z azie co nemaju ziadne velke majetky si otvoria v Usa prosperujuce male podniky,robia 12hodin denne a vedia fungovat v im nepriaznivom kulturnom prostredi,su neagresivni a produktivni? Ak to dokazu oni, preco to nedokazu aj ini o to viac ze ma vyhodu domaceho prostredia? Ako je mozne ze napr. z Ceska, Slovenska odislo kopec ludi co mali jeden kufor,resp. na amercike pomery nizke uspory,dokazali v Usa prerazit,mnohi legalne zbohatli a su aj taki ktori dokazali vlastnymi schopnostami sa dopracovat k obrovskym majetkom aj co sa Usa pomerov tyka? ako je mozne, ze to dokazali? Preco potom nedokaze normalne fungovat ista "skupina" ktora je naviac vsade kde sa da pozitivne diskriminovana a este naviac ma tendeciu riesit svoje problemy vyrazne agresivnejsie a afektovanejsie ako ostatne "skupiny"?
apropo existuje jedna zaujimava a velmi dobre hodnotena kniha o negativach pozitivnej diskriminacie v Usa,nanestastie sa na Svk v podstate neda zohnat:
"Steven Farron – Podvod afirmatívnej akcie". Autor rozobera prax pri prijimani ziakov na univerzity,
ziadatelov o zamestnanie a pod., systemovo a s podporou zakona su uprednostnovani "nebelosi",bez ohladu ze maju napr.vyrazne menej bodov pri vstupnych pohovoroch a pod.
neviem, ale pokial sa dobre pamatam, tak nikde som nepisal slova ako "stupídny" alebo " zo srandy" - to si napisal iba Ty
A teraz sa spytam: co dosiahli Cierni pantery svojimi aktivitami? Okrem toho ze sa vzajomne ostrelovali s policajtmi a behali po meste s poloautomatickymi utocnymi puskami,tak viac-menej nic. Organizacia dokazala ako-tak vyvolavat zdanie ze funguje asi tak 5rokov, uz po roku 1972 bola defacto neaktivna.Nehovoriac o tom ze nikdy sa nedokazali ideologicky zjednotit,takze pod nalepkou Panterov vystupoval kde kdo, od zastancov maoistickeho komunizmu,cez mladych ktori protestovali proti vojne vo Vietname az po stupencov cierneho nacionalizmu.
Nedokazali sa dohodnut na spolocnych cieloch,na spolocnych postupoch,nedokazali spolu efektivne komunikovat,toto je napr vynatok z tych stranok co si postol /zaujimave,cital som to cele/.
"J: Medzi Pantermi sme mali niekoľko bratovražedných konfliktov. Zabíjali sme sa navzájom. To je aj hlavný dôvod zlej krvi medzi niektorými bývalými členmi, ktorá pretrváva až dodnes. Mnohí o tom neradi rozprávajú, no je to tak. Musíme sa poučiť a prísť na to, ako už nikdy viac neurobiť takú chybu."
Cela "organizacia" ci povedzme skor hnutie sa nerozpadlo na zaklade vonkajsich zasahov ale na zaklade toho ze bolo jasne ze dalsia snaha nema ziaden pozitivny efekt a neprodukuje ziadne vysledky.
Znovu sa pytam:preco maju taku nizku kriminalitu v Usa belosi? alebo aziati ktori ju maju este o 2/3 nizsiu od bielych? Ako je mozne ze pristahovalci z azie co nemaju ziadne velke majetky si otvoria v Usa prosperujuce male podniky,robia 12hodin denne a vedia fungovat v im nepriaznivom kulturnom prostredi,su neagresivni a produktivni? Ak to dokazu oni, preco to nedokazu aj ini o to viac ze ma vyhodu domaceho prostredia? Ako je mozne ze napr. z Ceska, Slovenska odislo kopec ludi co mali jeden kufor,resp. na amercike pomery nizke uspory,dokazali v Usa prerazit,mnohi legalne zbohatli a su aj taki ktori dokazali vlastnymi schopnostami sa dopracovat k obrovskym majetkom aj co sa Usa pomerov tyka? ako je mozne, ze to dokazali? Preco potom nedokaze normalne fungovat ista "skupina" ktora je naviac vsade kde sa da pozitivne diskriminovana a este naviac ma tendeciu riesit svoje problemy vyrazne agresivnejsie a afektovanejsie ako ostatne "skupiny"?
apropo existuje jedna zaujimava a velmi dobre hodnotena kniha o negativach pozitivnej diskriminacie v Usa,nanestastie sa na Svk v podstate neda zohnat:
"Steven Farron – Podvod afirmatívnej akcie". Autor rozobera prax pri prijimani ziakov na univerzity,
ziadatelov o zamestnanie a pod., systemovo a s podporou zakona su uprednostnovani "nebelosi",bez ohladu ze maju napr.vyrazne menej bodov pri vstupnych pohovoroch a pod.
Nič také nemusím akceptovať. Nerovnosť v IQ budeš mať vždy, ak zoberieš náhodne 10 ľudí na ulici a zmeriaš im IQ (stále úplne ignorujem problematiku IQ ako takého). Z toho chceš vyvodzovať nejaké závery?Trosku hra so slovami, ale ak akceptujes nerovnakost v tych kategoriach ktore si napisal, (napr. IQ), musis akceptovat aj nerovnost, pretoze to predstavuje tu istu vec. Problem nastava, ked sa prestane rozlisovat medzi touto formou ne/rovnosti a tou "politickou".
Áno, som za univerzálne chápanie rovnosti. Nikto nikdy nikde netvrdil, že chceme mať rovnosť preto, lebo sme rovnakí. Je to princíp, na ktorom sa stavajú ďalšie myšlienky. Je to spravodlivý princíp.
No podľa mňa je, navyše, ak si to následne vztiahol aj na JAR.Nemyslim si, ze je to zavazne tvrdenie v tom zmysle, ze by bolo tazko pochopitelne alebo prijatelne vzhladom na dost rapidny pokles ich kvality zivota, napr. vyjadreny aj dlzkou priemerneho veku. Jedine, ze by si spochybnoval priamo tieto ukazovatele.
Ale ja som nepísal konkrétne o nesemitskom africkom obyvateľstve. Ani neviem, ktoré konkrétne sociálne faktory na to mohli mať vplyv.Na tomto nic. Len som nie celkom pochopil tvoje vysvetlenie, ktore socialne faktory mali vplyv na civilizacne zaostanie nesemitskeho africkeho obyvatelstva.
Ešte jeden zaujímavý zdroj k tejto téme: How Europe Underdeveloped Africa: http://web.archive.org/web/200812260158 ... /index.htm
Nerovnakost v danom pripade znamena nerovnost (samozrejme nie tu politicku), ci to uz akceptujes alebo nie.hughito napísal:Nič také nemusím akceptovať.
To je dost mozne, co to ma dokazovat?hughito napísal:Nerovnosť v IQ budeš mať vždy, ak zoberieš náhodne 10 ľudí na ulici a zmeriaš im IQ
To sa spytaj sam seba, aky zaver chces vyvodit z toho ze kazdy bude mat, ako pises, rozdielnu vysku IQ? Su to tvoje vyroky, ja to berem ako pochopitelny a prirodzeny jav.hughito napísal:Z toho chceš vyvodzovať nejaké závery?
To sme si uz ozrejmili. Teraz ide o iracionalne aplikovanie tohoto univerzalneho principu, ako som blizsie vysvetlil v predchadzajucom prispevku.hughito napísal:Áno, som za univerzálne chápanie rovnosti. Je to princíp, na ktorom sa stavajú ďalšie myšlienky.
Toto je zaujimave, vzhladom na to, ze pri jeho pouziti (opieranim sa on) dochadza v realite k nespravodlivosti vo forme zvyhodnovania, dvojakeho metru, atd. Spravodlivost bude v tomto pripade asi takisto dost nejasny alebo univerzalny pojem.hughito napísal:Je to spravodlivý princíp.
To, ze su to podla teba zavazne tvrdenia, stale nevysvetluje dovod ich spochybnovania.hughito napísal:No podľa mňa je, navyše, ak si to následne vztiahol aj na JAR.
gogo956: "To iste otazka o neexistencii ziadnych velkych kultur,spolocenskych systemov,intelektualnych hodnotach,tvorby poznatkov u povodneho obyvatelstva Afriky /mimo Semitov na severe samozrejme/"hughito napísal:Ale ja som nepísal konkrétne o nesemitskom africkom obyvateľstve.
hughito: "Ide o sociálne, geografické či klimatické determinanty (aj v zmysle tej Afriky)."
...Ani neviem, ktoré konkrétne sociálne faktory na to mohli mať vplyv.
Citat to asi nikto nebude, ale mohol si zhrnut zakladne body "How Europe Underdeveloped Africa".hughito napísal:Ešte jeden zaujímavý zdroj k tejto téme: How Europe Underdeveloped Africa: http://web.archive.org/web/200812260158 ... /index.htm
Zaujimave, ze prave tuto pracu pan-africkeho marxistu Waltera Rodneyho sudruhovia z webu stiahli http://www.marxists.org/subject/africa/ ... /index.htm
-
tehla
„Ani neviem, ktoré konkrétne sociálne faktory na to mohli mať vplyv. „
nevadi Hughito, hlavne ze vies, ze to boli socialne faktory …
V Suvislosti s touto tematikou je dobre si pripomenut aj pogrom na Srbov, pricom prelety umoznila aj vtedajsia vlada Slovenskej republiky
Portal Czechfreepress informuje o publikacii:
Srebrenica. Příběh politicky korektního rasismu
http://www.czechfreepress.cz/cfp-doporu ... vorak.html
nevadi Hughito, hlavne ze vies, ze to boli socialne faktory …
V Suvislosti s touto tematikou je dobre si pripomenut aj pogrom na Srbov, pricom prelety umoznila aj vtedajsia vlada Slovenskej republiky
Portal Czechfreepress informuje o publikacii:
Srebrenica. Příběh politicky korektního rasismu
http://www.czechfreepress.cz/cfp-doporu ... vorak.html
Poprosím citáciu. To je naozaj super diskusia, keď sa tu človek musí neustále brániť pred týmito pokusmi o demagógiu a zavádzanie.nevadi Hughito, hlavne ze vies, ze to boli socialne faktory …
-
tehla
Presuvam to sem, kedze tu je debata o etnogenocide … neviem presne ako to bolo s potratovou politikou pocas tretej rise, ty mas siroke znalosti z toho obdobia, mohli by sme to trocha rozobrat. Takze nasiel som toto:Aryan Angel napísal:A preco ma mat zena vobec pravo vyhradne rozhodovat o tom ci na potrat pojde alebo nie?
Za normalnych okolnosti mala pravo rozhodovat o tom co k otehotneniu viedlo.. Odburava to aj zmysel pre zodpovednost za svoje (vedome) jednanie.
Spolocnost je plna noriem a pravidiel, ktore v istych pripadoch limituju slobodu jednotlivca.
Otazka je preco by toto mala byt vynimka?
V podstate nacisti sa vobec netajili tym, ze u podpory a vseobecnej legalizacie volby potratov u zidovskych a „neziaducich“ zien (pre Nemecke boli zakazane), ze ide o akt eliminacie …Pred nastupom Hitlera k moci:
Proti legalizácii / liberalizácii potratu boli strany politického stredu a pravice rovnako ako cirkvi a väčšina lekárov, ktorí varovali pred zabíjaním, morálnym úpadkom a nízkym indexom pôrodnosti Nemecka. Výsledkom debaty bol v roku 1926 prijatý kompromis:
Potrat bol preklasifikovaný z úrovne zločinu na priestupok.
Trestné práce boli nahradené jednoduchým uväznením.
Nástup Hitlera a nacistov prinajlepšom v tom ako ďaleko zašla sexuálna politika (sterilizácia, eugenika, potraty) nebol ako by sa mohlo zdať kvantovým skokom smerom od demokracie. Tento článok zastáva tézu, že slušní ľudia, dokonca aj ľudia žijúci v demokraciách, môžu taktiež konať alebo prehliadať hrozné veci.
Za menej než šesť mesiacov po uchopení moci nacisti schválili zákon zabraňujúci "pôrodom vrodene postihnutých plodov". Mnohé sobášne, sexuálne a eugenické poradné centrá boli prehľadané a vyhodnotené nacistami za účelom využitia ich záznamov na zacielenie na určitých ľudí kvôli sterilizácii. Preto za rok od uchopenia moci nacisti usporiadali nejakých 250 eugenických posudkových súdov, ktorých funkciou bolo rozhodnúť, kto je hodný sa rozmnožovať. Tieto eugenické súdy preberali žiadosti od sociálnych pracovníkov a lekárov, konajúc rozhodovací proces o desattisícoch jednotlivcov.
Cieľom nacistického využívania eugenických súdov a nútených alebo násilných sterilizácií bolo udržať tzv. "neželaní" aby sa nerozmnožovali. V tomto nacistický režim nebol odlišný od amerických eugenikov a Weimarskej demokracie.
V roku 1933 v prvom roku pri moci nacisti schválili zákon zakazujúci potrat pre Nemcov, zvýšením trestov aké boli pred Weimarskou liberalizáciou. Nacisti chceli zvýšiť pôrodnosť.
V júni 1935 bol dodatočne pripojený sterilizačný zákon dovoľujúci potraty na základe eugeniky a tieto potraty mali byť nasledované sterilizáciami, závislými-- technicky -- od súhlasu ženy. Takže sterilizácia, eugenika a potrat išli všetky vedno spolu.
Po prvýkrát v nemeckej histórii bol potrat legálny. Ale nik nemôže ignorovať korene, ktoré sa tiahli od takmer pätnásť ročnej histórie do začiatkov Weimarskej demokracie, počas ktorej boli nastoľované argumenty, že nenarodený život nebol tak dôležitý preto bol postrádateľný. Napriek rasovým teóriám stojacim za týmto rozhodnutím tu boli niektorí nenacisti, ktorí ho schvaľovali kvôli možnosti voľby. V roku 1938 vláda vyhlásila, že Židia mohli mať potraty kedykoľvek, pretože toto bude len naprospech nemeckému ľudu. Židia, rovnako ako "nevyhovujúci" Nemci, mali "možnosť voľby", ktorú väčšina Nemcov nemala. Toto znamenalo, že nacisti videli v potrate veľmi účinnú zbraň voči neželaným; tj. ako akt eliminácie.
Nacisti počas II. svetovej vojny vo veľkej miere využívali sterilizácie a potraty (taktiež kontrolu pôrodnosti a ba dokonca propagáciu homosexuality) vo východnej Európe na výkon svojej eugenickej politiky.
Heinrich Himmler, vodca SS raz prehlásil, že tragédia potratov nemeckých žien spočívala v tom, že napokon ženy často nemohli mať deti. Nie v strate "jednotlivého života", ako podotkol. Nacisti používali slovo "rodič/ka" na označenie tehotných žien a otcov plodu a slovo "dieťa" na popis samotných plodov. Nacisti zakazovali potraty za tým účelom, aby zachovali nemecké plody, ale dovoľovali, ba dokonca podporovali ničenie nenemeckých plodov.
Potrat na druhej strane berie život, ktorý už vznikol, pretože nenarodený plod je ďalším pacientom pri akomkoľvek tehotenstve a už dlhšie nie je vedou považovaný za iba materský prívesok. Nacisti to vedeli.
Päťdesiat rokov po tom to už vedia aj demokracie. Pri jednom procese Tribunálu pre vyšetrovanie vojnových zločinov týkajúceho sa potratu štátny zástupca vo svojom zhrnutí nazval potrat "neľudským aktom" a "aktom vyhladenia" a vyhlásil, že dokonca aj keď žiadosť ženy o potrat bola dobrovoľná potrat bol stále vojnovým zločinom a zločinom proti ľudskosti. Ľudia vykonávajúci potraty boli na tomto procese uznaní za vinných z "napomáhania a vynucovania potratov" a boli odsúdení do väzenia na 25 rokov. Čo sa týka potratu v Spojených štátoch, demokracii sa v súčasnosti koná to, za čo už bolo odsúdené Nemecko.
Pri pohľade na nacistov a potrat a potrat vo všeobecnosti mnohí:
- Sa snažia zameriavať na nacistov umožňujúcich slobodu voľby pre ženy, nie na nacistov uvažujúcich o procedúre potratu ako veľmi účinnom spôsobe zabíjania. Nemecký najvyšší súd už vyhlásil prepojenie medzi potratom a zabíjaním vo dvoch zo svojich rozhodnutí [1975, 1993].
- Sa snažia zameriavať na problémy vzťahov cirkev-štát, morálka vs. súkromie, nie na ľudské práva, vec ktorá viaže nás všetkých. Potrat bol nazvaný zločinom proti ľudskosti.
- Snažia sa zamerať na seba samých, nie na iných. Pri každom tehotenstve existujú dva životy.
- Snažia sa o to, aby boli nazývaní "centristami," "umiernenými"´, "hlavným prúdom" a nie "extrémistami". Prochoice, nie pro-life, je blížšie k fašizmu. Pripomínam tiež, že demokracie dokážu konať hrozné veci.
"...potrat je nutným zlom, ktoré musíme prijať bez ohľadu na úctu k životu."
- Dr. Ley, Nacistický rasový hygienik, v rozhovore o "kvalite", "plánovaných" deťoch na stretnutí dňa 15. júna 1937 s nacistickým veliteľom SS, Heinrichom Himmlerom. PSR, R320/N518, pp. 85-88.
Nemci by nemali mávať potraty, ale židia by mali, pretože z toho by mohol nemecký ľuď jedine ťažiť.
-Vyhlásenie nacistickej vlády prostredníctvom tlače, 1938. Jill Stephenson, Women in Nazi Society, 1975, pp. 62-63.
-Nacistický doktor vykonávajúci potraty, 1943. TWC, IV, 1083-1084
https://sites.google.com/site/tvojopone ... -a-potraty
Za co ich po vojne odsudili demokraticke sudy – ako „neludsky akt“ a „akt vyhladenia“ a ziadost zeny o potrat bola zlocinom proti ludskosti.
Dnes tieto taktiky a strategie tretej rise (nehovoriac uz o socializme – ktoreho presadzovana oficialna marxisticka ideologia masivne rozsirila potraty v Euroazii) – ako slobodna volba potratu a propagacia homosexuality pre neziaducich su masovo rozsirene a implantovane pre Europsku populaciu, ktora dnes vymiera – v opacnom garde … potraty a homosexualizacia pre bielu populaciu, podpora porodnosti pre cudzorode etnika …. Mne to vychadza tak, ze v podstate ide o skrytu eugeniku - ale destruktivnu pre nas, za co boli vlastne nacisti odsudeni a prehlaseni za vojnovych zlocincov (marxisti nie, ti pokracuju dalej) … Co si o tom myslis?
Clanok, z krestanskej pozicie, je napisany za ucelom prepojit v dnesnej spolocnosti zakoreneny pojem "zla" nacizmu, so zlom, ktore maju predstavovat interupcie, pripadne propagacia homosexuality.
Je pravda, ze narodny-socializmus, napriek tomu, ze mnohi NS boli tak ako zvysok Nemecka, krestania, nie je kompatibilny so vsetkymi dogmami a doktrinami krestanstva.
Co ale vlastne hovori? NS a jeho predstavitelia si uvedomovali hodnotu zivota, ktora ich viedla k uchovaniu a ochrane tohoto zivota v prvom rade u svojho ludu.
Pokial z duchu clanku ale vyplyva, ze krestansky pohlad na zivot je skor univerzalny a absolutny [posvätnost zivota], NS zohladnuje hodnotu daneho zivota v jeho kvalite.
Nechcem tu o tom prilis polemizovat, ale myslim, ze vacsina ludi si uvedomuje, ze kvalita zivota u roznych typov genetickych poruch, ma velmi malu hodnotu, predovsetkym pre postihnuteho jedinca samotneho.
S tym suvisi aj citat Dr. Ley-a vyssie, ktory ak je autenticky, v originale znie:
To, ze spojenci sudili Nemecko a NS za to, coho sa sami dopustali a dopustaju nie je nic prekvapive a je to len jeden z prikladov ich pokryteckeho pristupu k spravodlivosti.
Ano, spolocnost, ktora do vysokej miery zliberalizuje (zindividualizuje) potraty, vykonava "akt elimnacie", na sebe samej - cize je to jeden z dovodov negativneho prirastku - vymierania.
V inej teme som sa, vychadzajuc aj z nazoru Richarda Lynna, vyjadril, ze interupcie, technicky vzane, mohli mat v urcitom obdobi, neumyselne a ciastocne, eugenicky vplyv.
Kedze ale marxizmus a liberalna demokracia nezohladnuje zdravie plodu/dietata, v kombinacii s toleranciou k imigracnej invazii zo zbytku sveta, je zrejme, ze interupcie hraju vyznamnu rolu v Europskej etnogenocide a tym aj dyzgenickom vyvoji obyvatelstva.
Je pravda, ze narodny-socializmus, napriek tomu, ze mnohi NS boli tak ako zvysok Nemecka, krestania, nie je kompatibilny so vsetkymi dogmami a doktrinami krestanstva.
Co ale vlastne hovori? NS a jeho predstavitelia si uvedomovali hodnotu zivota, ktora ich viedla k uchovaniu a ochrane tohoto zivota v prvom rade u svojho ludu.
Pokial z duchu clanku ale vyplyva, ze krestansky pohlad na zivot je skor univerzalny a absolutny [posvätnost zivota], NS zohladnuje hodnotu daneho zivota v jeho kvalite.
Nechcem tu o tom prilis polemizovat, ale myslim, ze vacsina ludi si uvedomuje, ze kvalita zivota u roznych typov genetickych poruch, ma velmi malu hodnotu, predovsetkym pre postihnuteho jedinca samotneho.
S tym suvisi aj citat Dr. Ley-a vyssie, ktory ak je autenticky, v originale znie:
- "...es ist ein notwendiges Übel, das wir hinnehmen müssen aus Achtung vor dem Leben"
To, ze spojenci sudili Nemecko a NS za to, coho sa sami dopustali a dopustaju nie je nic prekvapive a je to len jeden z prikladov ich pokryteckeho pristupu k spravodlivosti.
Ano, spolocnost, ktora do vysokej miery zliberalizuje (zindividualizuje) potraty, vykonava "akt elimnacie", na sebe samej - cize je to jeden z dovodov negativneho prirastku - vymierania.
V inej teme som sa, vychadzajuc aj z nazoru Richarda Lynna, vyjadril, ze interupcie, technicky vzane, mohli mat v urcitom obdobi, neumyselne a ciastocne, eugenicky vplyv.
Kedze ale marxizmus a liberalna demokracia nezohladnuje zdravie plodu/dietata, v kombinacii s toleranciou k imigracnej invazii zo zbytku sveta, je zrejme, ze interupcie hraju vyznamnu rolu v Europskej etnogenocide a tym aj dyzgenickom vyvoji obyvatelstva.
-
tehla
Ciel clanku je skor poukazat, ze volba interupcii u zidov a homosexualizacia v case nacizmu sluzili aj na rasovu eliminaciu ( pre Nemcov zakazane ) - a poukazat na paralelu so sucastnostou … To co bolo u nacistov povazovane za „zverstvo a neludske“ (a cin potencionalnej matky tiez) a boli za to sudeni - je zrazu propagovane ako „ludske pravo“ v dnesnej forme tzv. demokracie. Staci len inak pomenovat a ospravedlnit a zrazu sa na to mnozstvo ludi, ktori na druhej strane kritizuju nacizmus diva uplne inak … Len to ma tak napadlo. Ale su tam uvedene fakty nech uz je napisany akokolvek, ne? …Aryan Angel napísal:Clanok, z krestanskej pozicie, je napisany za ucelom prepojit v dnesnej spolocnosti zakoreneny pojem "zla" nacizmu, so zlom, ktore maju predstavovat interupcie, pripadne propagacia homosexuality.
Vela ludi napr. obvinuje cirkev z kolaboracie s nacizmom, ale mne to pride tak ako dnes – cirkev funguje a sem tam sa ozve ( potraty, ochrana rodiny atd.) urcite by napr. ti, co ju teraz kritizuju za nejaku aktivitu pri inom rozlozeni politickych sil obvinili zas za kolaboraciu s dnesnym rezimom, co v pripade konkretne Vatikanu by nebolo az tak odveci (papez minule vyzyval na vytvorenie globalnej celosvetovej autority) s tym ze cirkev bola umlciavana aj v NS, aj dnes, aj pocas socializmu … Teda ked sa krestanske ucenie nehodilo do kramu oficialnej (miestami zvratenej) ideologie. …Aryan Angel napísal:Je pravda, ze narodny-socializmus, napriek tomu, ze mnohi NS boli tak ako zvysok Nemecka, krestania, nie je kompatibilny so vsetkymi dogmami a doktrinami krestanstva.
Cirkvi v Tretej ríši[upraviť | upraviť zdroj]
Postoj nacistov k cirkvám nebol jednoznačný, ale zo strany nacistov prevažovalo skôr hlboké nepriateľstvo a často aj tvrdé prenasledovanie[13]. Dôvodom bol aj fakt, že ideológia nacizmu bola zo svojej podstaty nezlučiteľná s kresťanstvom. V Nemecku sa však v roku 1933 hlásilo 68 miliónov obyvateľov ku kresťanskej viere (62,7 % obyvateľov sa hlásilo kprotestantatismu a 32,4 % ku katolíckej cirkvi) [14]. Protestanti aj katolíci spočiatku napospol vítali nástup nacizmu k moci, keďže od nacizmu očakávali obnovu starých tradičných hodnôt z čias cisárstva, ktoré za weimarskej republiky upadali [15]. Vysoko postaveným duchovným imponovala sociálne a politické ciele nacistov, ako o tom svedčí aj pastiersky list bavorských biskupov z 12. novembra 1933, v ktorom je zmienka o záchrane Nemecka pred boľševizmom. Veľmi rýchlo však bola v krajine stanovená jasná hranica medzi náboženskými záležitosťami, do ktorých sa nemá pliesť štát, a záležitosťami štátu, do ktorých sa nemajú pliesť cirkvi. 20. júla 1933 uzavrelo nacistické Nemecko konkordát saSvätou stolicou. Aj napriek uzavretiu konkordátu postupovali nacisti voči katolíckej cirkvi tvrdo - katolícka tlač bola cenzurovaná, úrady mali právo nepovoliť procesie alebo uzavrieť kláštorné školy. Pápež Pius XI. na túto situáciu zareagoval Encyklikou S pálčivou starosťou, ktorej šírenie nacisti v Nemecku zakázali. Encyklika bola nakoniec len ojedinelým prípadom vzdoru vo vzťahoch medzi Vatikánom a nacistickým Nemeckom. Do kritiky režimu sa však aj naďalej púšťali niektorí domáci duchovní - napr. biskup Clemens August gróf von Galen. Do opozície voči nacizmu sa dostali aj protestantské cirkvi a Ochranné združenie farárov a menovite napr evanjelickí duchovní Dietrich Bonhoeffer alebo Friedrich Justus Perels. Skupiny protinacistického odporu v cirkvách však boli izolované a nebolo ich veľa [16]. Cirkvi vystupovali otvorene proti nacizmu len vtedy, ak ohrozoval ich teologickú alebo morálnu autonómiu. Jedinou náboženskou organizáciou, ktorá kládla rozhodný a vytrvalý odpor nacizmu, boli Svedkovia Jehovovi, ktorí sa ocitli mimo zákona krátko po prevzatí moci nacistami. Samostatnou kapitolou bola likvidácia Židov a ich náboženskej organizácie. Do roku 1945 zostalo v krajine, kde pred vojnou žilo 525 000, iba 25 000 Židov[17].
Suhlas. O tej eugenike by sa dalo polemizovat, ale usmrcovanie zdravych plodov v takom mnozstve ako pocas sucastnej demokracie je jednoducho etnogenocida, nic ine ... Co si myslis ty, bolo by to dobre riesit zakonom (ako celoplosny zakaz s vynimkami) napr.?Aryan Angel napísal:„Kedze ale marxizmus a liberalna demokracia nezohladnuje zdravie plodu/dietata, v kombinacii s toleranciou k imigracnej invazii zo zbytku sveta, je zrejme, ze interupcie hraju vyznamnu rolu v Europskej etnogenocide a tym aj dyzgenickom vyvoji obyvatelstva. „
"Etnogenocída"..ale európska?
Okrem východnej Európy, kde sa deje naozaj najviac potratov na svete, ostatné časti Európy sú na posledných priečkach, čo sa týka štatistiky potratov. Čiže by ste mali skôr brojiť africkej, juhoamerickej, ázijskej..a iným "etnogenocídam." Resp. ak vôbec, tak proti celkovej "etnogenocíde," to by bolo najspravodlivejšie. Ale to už nesedí do ideológie, čo?
http://www.cbsnews.com/pictures/abortio ... ighest/19/
Okrem východnej Európy, kde sa deje naozaj najviac potratov na svete, ostatné časti Európy sú na posledných priečkach, čo sa týka štatistiky potratov. Čiže by ste mali skôr brojiť africkej, juhoamerickej, ázijskej..a iným "etnogenocídam." Resp. ak vôbec, tak proti celkovej "etnogenocíde," to by bolo najspravodlivejšie. Ale to už nesedí do ideológie, čo?
Treba tieto veci zohladnit k situacii v dnesnom Zapadnom - Europskom svete.
Nie len liberalizacia interupcii ma genocidne a dyzgenicke nasledky ale cely system a jeho takzvane hodnoty vedu ku genocide a zaniku.
Europsky clovek nevidi perspektivu, nic ho nevedie k niecomu lepsiemu a vyssiemu, nezije takmer pre nic ine ako naplnanie jeho materialnych potrieb - je ako zviera v zajati.
Ako je zname, zvierata sa v zajati prestanu rozmnozovat - to plati aj pre Europana a svet v ktorom sa ocitol.
Neomarxisticke ("liberalne") pojatie interupcii je len sprievodnym javom do zahuby smerujucich ludi a civilizacie.
Pokial som proti tomuto javu, ako som, nepotrebujem k tomu nabozenstvo, ale jednoduche uvedomenie si vedecky podlozitelnej skutocnosti, ze sucasny stav nevedie k vzostupnemu vyvoju ludstva, ale jeho upadku - deevolucii.
Nie len liberalizacia interupcii ma genocidne a dyzgenicke nasledky ale cely system a jeho takzvane hodnoty vedu ku genocide a zaniku.
Europsky clovek nevidi perspektivu, nic ho nevedie k niecomu lepsiemu a vyssiemu, nezije takmer pre nic ine ako naplnanie jeho materialnych potrieb - je ako zviera v zajati.
Ako je zname, zvierata sa v zajati prestanu rozmnozovat - to plati aj pre Europana a svet v ktorom sa ocitol.
Neomarxisticke ("liberalne") pojatie interupcii je len sprievodnym javom do zahuby smerujucich ludi a civilizacie.
Pokial som proti tomuto javu, ako som, nepotrebujem k tomu nabozenstvo, ale jednoduche uvedomenie si vedecky podlozitelnej skutocnosti, ze sucasny stav nevedie k vzostupnemu vyvoju ludstva, ale jeho upadku - deevolucii.
Prirodzene. Na druhej strane sa neda cudovat nad nesuhlasnymi nazormi a postojmi - tie len vychadzaju z prevladajuceho "ducha" doby.tehla napísal:Co si myslis ty, bolo by to dobre riesit zakonom (ako celoplosny zakaz s vynimkami) napr.?
Ak ide o mna, je to tak, nesedi. V protiklade su internacionalne, globalisticke ideologie marxizmu, komunizmu, anarchizmu (snad okrem nacionalneho-anarchizmu) a neoliberalizmu (kapitalizmu) usilujuce o premenu sveta v ich "idealny" obraz, bez respektu k biologickej a kulturnej osobitosti a odlisnosti ludi. Samozrejme mi zalezi na preziti a pozitivnom rozvoji svojho ludu, nie je nasou ulohou zasahovat do vnutorneho vyvoja inych. Koncept spravodlivosti tu, tak ako v prirode, nezohrava ulohu.hughito napísal:Čiže by ste mali skôr brojiť africkej, juhoamerickej, ázijskej..a iným "etnogenocídam." Resp. ak vôbec, tak proti celkovej "etnogenocíde," to by bolo najspravodlivejšie. Ale to už nesedí do ideológie, čo?
-
tehla
Hughito, celkom dobre nechapem tvoju snahu odputavat pozornost .. Ideologie .. snad sme Europania – nie? Okrem toho, mozno sa deje najviac potratov v inych castiach, ale aj prirastok obyvatelstva vyzera inakhughito napísal:"Etnogenocída"..ale európska?
Jediný kontinent, ktorý stráca obyvateľov, je Európa. Práve do nej smeruje najviac prisťahovalcov.
Európa vymiera, prichádzajú imigranti
Svetová populácia rastie, počet obyvateľov Európy sa však znižuje. Do roku 2050 bude na svete o dva a pol miliardy ľudí viac, no Slováci postupne vymierajú. Podľa správy Fondu OSN pre otázky populácie Európa ako jediný z kontinentov zaznamená úbytok obyvateľov, približne o 75 miliónov.
Smer Európa
Najväčší nárast obyvateľov zaznamená Afrika. Práve pokles obyvateľstva v Európe a prudký nárast počtu Afričanov môže ešte zosilniť prílev imigrantov do Európy. Do Španielska a Talianska ich už v súčasnosti prichádzajú každý týždeň stovky. V niektorých európskych krajinách neklesne počet obyvateľov len vďaka imigrantom.
Každý tretí prisťahovalec už teraz žije v Európe. Všetky krajiny západnej Európy prijímajú viac ľudí, ako ich odchádza do iných štátov. V roku 2005 prisťahovalci tvorili 8,8 percenta európskej populácie. Najviac ich je v severnej Európe a južnej Európe.
http://hn.hnonline.sk/svet-120/europa-v ... nti-206016
Ja žiadnu pozornosť neodpútavam. Napísal si:Hughito, celkom dobre nechapem tvoju snahu odputavat pozornost .. Ideologie .. snad sme Europania – nie? Okrem toho, mozno sa deje najviac potratov v inych castiach, ale aj prirastok obyvatelstva vyzera inak
Kód: Vybrať všetko
O tej eugenike by sa dalo polemizovat, ale usmrcovanie zdravych plodov v takom mnozstve ako pocas sucastnej demokracie je jednoducho etnogenocidaRe: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Tvoj "zaver" nedava zmysel pretoze v oblastiach, ktore si napisal, je skor problemom preludnenie.
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2014, 17:53)
Upozornenie na genocidu bielych Europanov je v "liberalnych" mediach prezentovane ako "biely rasizmus".
A typicka reakcia od RamZPaul ("His real name is Paul Ray Ramsey and his hundreds of snarky YouTube videos — “mostly mocking the establishment’s religion of Cultural Marxism” — have racked up nearly 5 million views in the last four years.")
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2014, 17:53)
Upozornenie na genocidu bielych Europanov je v "liberalnych" mediach prezentovane ako "biely rasizmus".
A typicka reakcia od RamZPaul ("His real name is Paul Ray Ramsey and his hundreds of snarky YouTube videos — “mostly mocking the establishment’s religion of Cultural Marxism” — have racked up nearly 5 million views in the last four years.")
White pride
Arryan, pozri tvoji kamaráti á lá tí "ľudia" proti európskej etnogenocíde. Ešte, že sa nezabudli učesať, popri braní steroidov.
http://www.sme.sk/c/7081559/neonacisti- ... dnych.html
Arryan, pozri tvoji kamaráti á lá tí "ľudia" proti európskej etnogenocíde. Ešte, že sa nezabudli učesať, popri braní steroidov.
http://www.sme.sk/c/7081559/neonacisti- ... dnych.html