eBay.com
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: eBay.com
nulové, nemecko je rovnako ako my v SEPA tak je to obyčajný bankový prevod
okolo 5€?
-
guess.whoo
Redeemer
nic sa veru neplati pri posielani penazi do nemecka, len sa v IB vyplnuje viac koloniek
Ok chlapci, dakujem za rady a nazory, ja to teda risknem..
-
Ryan Giggs
VIP
Platit sa za prevod plati. A to podla cennika banky. Len cena je taka ako pri prevode v ramci Slovenska. Takze kto ma taky ucet pri ktorom za prevody neplati nic, tak neplati nic.
ludia ako to je stym ebay.com... ja som tam naobjednaval dosť takých gadgetov, všade píše že odoslane, tí sellerkovia mi hned napisali +feedbacky ale všetko poposielali bez tracking n čiže nejako nemam prehlad a to su už takmer 2 mesiace na niektorých objednavkach a nič nechodí... ake mate skusenosti s touto dlžkou dodania, ked berem z aliexpress tak mi tam daju tracking aj k veci za dolar a aj ked nie vždy do ca 2 tyždňov to mám doma, ale ebay nejako hapruje, naposledy ked som sa jednemu sellerkovi ozval že čo sa deje tak vraj kontaktoval china poštu a že kvoli štrajkom a zlym poveternostným podmienkam sa to natahuje, ako to vam chodí ?
-
seth82
Darca
Ešte nikdy sa mi nestalo, aby niečo šlo mesiac, nie ešte dva. A závisí aj od toho, aký rating má. Z Číny je to ale hop alebo trop, ja som mal doteraz šťastie, no počul som už o prípadoch, keď ľuďom nič nedošlo. Na to ale máme PayPal resolutions.
-
guess.whoo
Redeemer
tak ale tebe to ide do UK nie?
stava sa velmi casto, ze tovar chodi na SVK aj 7-8 tyzdnov hlavne teraz pred Vianocami
stava sa velmi casto, ze tovar chodi na SVK aj 7-8 tyzdnov hlavne teraz pred Vianocami
ja skor uvažujem nad tým, že chyba bude niekde inde lebo ja na tom ebayi mam nejakých 10 objednavok veci do 5 usd, rozlične gadgety....všetko som okontroloval, shipping adress všetko sedí, zatial mi prišla jedna, udajne mala ist tiež z číny, ale prišla za týždeň zo spanielska no to bolo ešte cez leto.. a cez paypal disputes to tam isto nechcem otvarať koli takým lacným veciam, veď ak to naozaj odoslali, tak raz to hadam musi prisť... ak tam teda nieje nejaka chyba... ja to mám v podstate možnosť poslať aj do DE, kde do chodi podstatne rychlejšie, len obavam sa ich colnikov, že ak maju nastavene dph od nejakeho eura tak sa to nekomplikovalo.. a čo sa týka toho ratingu tak každy mal aspoň po tých 20 000... čekoval som si tak priebežne
-
rufus59
Light Professional
Mne chodia baliky z ciny po dvoch troch mesiacoch teraz, stresujete tu po dvoch týzdnov. Posielal som cez Swiss post 29.11.2013 a dnes to prislo na slovensko. A china post uz ani nesledujem od vsetkeho mam trackingy a ako vravim 2 mesiace je bezna vec momentalne.
-
MirecPB
Medium Star
Shipped 1.12., na slovensku 12.12. a doma 13.12 u 5€ veci teraz
u 2€ veci od ineho predajcu prislo o den skor este, tieto vianoce celkom nahoda 
-
seth82
Darca
guess.whoo: Nie, v posledných mesiacoch mi to chodí na SVK, keďže som do marca prechodne tu. A nie len z eBayu, ale aj z DX, či z Etotalk som bral veci a vždy došli...
-
guess.whoo
Redeemer
hej len ked si priplatis extra za postovne nie? lebo z etotalku a dx chodia veci aj mne velmi rychlo, ale to je DHL a pod. a nie China Mail
-
seth82
Darca
Z eBay si nepriplácam žiadne extra mega poštovné, naposledy som pred týždňom kupoval externú Alfa wifi kartu z UK a poštovné bolo zadara...
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2013, 11:08)
Teda takto - áno, z Etotalk DHL, ale z DX som vždy posielal freepost...
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2013, 11:08)
Teda takto - áno, z Etotalk DHL, ale z DX som vždy posielal freepost...
-
guess.whoo
Redeemer
ved jasne ze z EU to vacsinou pride do 7 prac dni, ale z ciny ked nemas DHL tak neverim ze za tyzden-dva ti to chodi v novembri/decembri
Swiss post Singapore a dakedy hongkong to daju vetcinou aj do 2 tyzdno aj počas busy sezóny, ale china mail to je isto pomalé. Ale u china airmail sa mi zatiaľ nestratila ešte ani jedna zásielka, u sinhapore, sweden to je takmer pravidelne čiže všetko ma podľa mna za aj proti ...
-
rufus59
Light Professional
Aliexpress ma uz nebavi sama china post a zasielky 2 mesiace a uz sa mi aj stratili nejake.,,
Ten Etotalk ma dobre ceny ale pozeram posta 25 dolarov cez Airmail a neni moznost platit paypalom iba pri kurierovi ma odradza. Maju to tam dobre vydrbane.
Ten Etotalk ma dobre ceny ale pozeram posta 25 dolarov cez Airmail a neni moznost platit paypalom iba pri kurierovi ma odradza. Maju to tam dobre vydrbane.
Aliexpress sa mi zatial zdá lepší jak ebay, hlavne sa tam neplati sprostym paypalom co ma trápne kurzy ...
Zatiaľ mi odtiaľ vždy všetko prišlo bez problémov, tí predajcovia su tiež úplne v pohode odpisuju do hodiny...len ako pises cn mail dakedy aj 2 mesiace, aspoň poskytnú to Podacie ciselko kde sa to dá akotak mrknut ...
Zatiaľ mi odtiaľ vždy všetko prišlo bez problémov, tí predajcovia su tiež úplne v pohode odpisuju do hodiny...len ako pises cn mail dakedy aj 2 mesiace, aspoň poskytnú to Podacie ciselko kde sa to dá akotak mrknut ...
-
rufus59
Light Professional
Jedna objednavka sa mi stratila, peniaze neviem ako sa odoslali same. Nedostal som refund. Dalsia objednavka posielal som spat podla trackingu ju predajca dostal a stale sa somnou natahuje, ze neprislo ze bude volat na postu a neviem čo dalsie 25 € Ta cinska posta odnich stoji za prd posledny pol rok mi neprisiel skor balik z Aliexpressu ako po mesiaci. Kurzy si v paypale vieš nastaviť aby to dávalo podla našich.
Áno o tomto nastaveni viem, no nikdy nedosiahnem taký kurz ako v banke.. mam tam 0,78/€ zatiaľčo na karte mam 0,72 to pri tých vyšších sumách vie urobiť celkom fajnu sumu, no ked mi neprišiel odtiaľ ešte ani jeden balík, tak im tam vsetkym pohadzem negatívne feedbacky a viac ebay neotvorim ... Nesplnili datum ktorý je pri objednavke.