tak ja to hrajem teda snažím sa je tam neskutočne veľa možností a to sa mi páči ) kde hrávate ? ja som neodolal a kúpil (prv som si to skúsil priznávam) ale oplatí sa to verím že cena pojde hore tak ako pri minecrafte keď bola beta. ) ak by niekto niekedy chcel zahrať tak dajte váš steam môj steam id je jumperko989
jooo ja som si urobil dieru do zeme resp. tunel a slo to ale dlho som hral v alpha sec. ale uz som v bete a je to uplne v pi... tak som sa vratil este tazit
u mna pix. nieje problém odporúčam pixel compressor aj ked 1000px=600px (-40%)ale ak zomrieš uberie ti 30% takze sa to oplatí takto to mam v baglu na lodi a mam pokoj ked budem niečo robiť
ja zase nemám uhlie teraz ale vôbec že žiadne som na planete kde je 0suriek takže som na tom zle
tak som ti tam poslal keby sa nasiel este 1-2 tak by to bolo este lepsie ale mate čas ludia aktualne mam skuskove a vela nehram teraz ale aj na psa pride mráz (na mna prišiel už)
jumper napísal:u mna pix. nieje problém odporúčam pixel compressor aj ked 1000px=600px (-40%)ale ak zomrieš uberie ti 30% takze sa to oplatí takto to mam v baglu na lodi a mam pokoj ked budem niečo robiť
ja zase nemám uhlie teraz ale vôbec že žiadne som na planete kde je 0suriek takže som na tom zle
No ked mas nejake samplingy tak si zasad drevo a potom ich vypal na uhlie.