Homemade-minibike
Homemade-minibike
Zdravim, raz som sa už pytal čo všetko treba pre vlastne auto no so spolužiakom sme začali riešiť SOČ s minibike-om mňa tak napadlo že keď to bude na benizim možem s tym jazdiť po chodniku? do školy von ? alebo treba niečo špecialne preto viem že inde maju všetko povolene (amreika,rusko) len tu je všetko obmedzene a zakazane
ešte by ma zaujimalo aky motor do toho ide a z akeho materialu je kostra
obrazok očom hovorim
ešte by ma zaujimalo aky motor do toho ide a z akeho materialu je kostra
obrazok očom hovorim
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Homemade-minibike
to druhé vyzerá na kosačku. A kostra asi z tyčiek kovových. To čo za sočku riešiš, keď ani nevieš z čoho spraviť kostru. Tak asi že to nebude pletené z bavlny preboha
lol očakaval som že mi povieš triedu ocele aka je najlepšie a to že to riešime znamena že sme zatial pozerali po motore
z tyciek asi sotva.. rurky su ovela pevnejsie na ohyb ako tyce...audiotrack napísal:..kostra asi z tyčiek kovových...
-
RATZINGER666
Darca
...toto zas bude tema 
-
audiotrack
VIP
Fuxxo: na tej prvej vidíš že to rúrky nie sú. Každopádne, také enormné sily tam nebudú a tých 70 kíl unesie tyčka rovnako tak ako rúrka. A to je rovno odpoveď aj na tú triedu ocele: ak s tým nebudeš jazdiť v sopkách kde je enormná horúčava, alebo búchať po tom kladivom v gronsku tak to vôbec nemusíš riešiť. Zober také, aké máš. Veď nejdete stavať raketu, tak načo riešiť vlastnosti ocele čo sa prejavia v špecifických podmienkach? Na takúto hračku ti stačí hocičo. Aj z dreva keby to bolo, tak ťa to unesie
audiotrack: Mas pravdu, su tam pasovinyaudiotrack napísal:Fuxxo: na tej prvej vidíš že to rúrky nie sú...
mňa tak napadlo že keď to bude na benizim možem s tym jazdiť po chodniku? do školy von ? alebo treba niečo špecialne preto viem že inde maju všetko povolene (amreika,rusko) len tu je všetko obmedzene a zakazane
-
audiotrack
VIP
1) to že pozeráš americké filmy o teenageroch (prcičky a spol.) kde sú blázni ešte neznamená, že je to v USA povolené.
2) na to či s tým môžeš jazdiť alebo nie sa nedá jasne odpovedať, kým nenapíšeš aký to bude mať motor. Podľa zdvihového objemu a maximálnej rýchlosti sa to totiž zaraďuje do príslušných kategorii. Ale po chodníku nemôžeš jazdiť ani na bicykli, tak nemyslím že s týmto hej. Na cestu to asi taktiež neprejde, lebo to nesplňa normy (osvetlenie, ŠPZ...). Takže skôr nie ako áno
2) na to či s tým môžeš jazdiť alebo nie sa nedá jasne odpovedať, kým nenapíšeš aký to bude mať motor. Podľa zdvihového objemu a maximálnej rýchlosti sa to totiž zaraďuje do príslušných kategorii. Ale po chodníku nemôžeš jazdiť ani na bicykli, tak nemyslím že s týmto hej. Na cestu to asi taktiež neprejde, lebo to nesplňa normy (osvetlenie, ŠPZ...). Takže skôr nie ako áno
ok len tak pre priklad motor 3KW neviem ako sa znacia motory co je dôlezite co nie
pre priklad preto lebo neviem aky vykonny musi byt aby to utiahlo cloveka hore kopcom
pre priklad preto lebo neviem aky vykonny musi byt aby to utiahlo cloveka hore kopcom
japaja radšej sa na to vykašli, potialo by ta kludne 1HP ale zaleží ako ho sprevoduješ a ešte by ma zaujimalo ako to chceš skonštruovať, či nebodaj vieš zvárať oblukom či dokonca máš štátne skúšky ? 
sapler zrobim to v škole pod dozorom učiteľa? alebo u kamarata na zahrade?
alebo tam dam oblukovy reaktor a možem sa na motor vy*rať
alebo tam dam oblukovy reaktor a možem sa na motor vy*rať