Ak neratam doktorku Weirovu (to sa ani neda ratat lebo povodna herecka zahrala len dva diely) tak o ziadnej zmene herca neviem.Cesar napísal:asi bolo niečo také aj v Stargate
Paul Walker RIP
Re: Paul Walker RIP
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak v SG nikto nezomrel okrem Fraiserovej,ktora hrala v 77. castiach, potom tam bola dr. Lamova...
Viac ma sralo ked v SGA odstranili dr. Carssona, ale potom ho tam vratili ako klona
Viac ma sralo ked v SGA odstranili dr. Carssona, ale potom ho tam vratili ako klona
neplet jablka s hruskami
Fraiserova zomrela ako postava a nie herecka. A nebola nahradena inou hereckou pod rovnakym menom.
Fraiserova zomrela ako postava a nie herecka. A nebola nahradena inou hereckou pod rovnakym menom.
Možno treba dodať, že Walker zomrel fakt tragicky. O to čiernejšie by bolo nahradiť ho. Ja osobne by som tvorcov považoval za idiotov bez chrbtovej kosti, ak by ho nahradili.
-
Croven
Star
Jaj, ano prepac, to som dobre domiesalwladas napísal:neplet jablka s hruskami
-
lekoklatik
VIP
Mali ho zabit vo filme a bolo by. Pouzit zaznam z realnej smrti a nech sa paci.
Dokonaly replacement
Dokonaly replacement
-
DanielDevil
Addict
a čo napr. trilógia Batmana od Nolana?audiotrack napísal:príbeh tam možno bol iný, ale pointa bola vždy rovnaká. Super autá, super jazdec, a záchrana sveta/cti/peňazí/ženy/plyšáka/čohokoľvek. Rovnako ako smrtonostná pasca, twilight a iné ságy. Dobrý film nepotrebuje druhú časť. Druhá časť je čisto chamtivosť scénaristov. Ak sa aj spraví, je to maximum. Tretia už všetko pokazí. 7 časti? Wtf?
-
audiotrack
VIP
Slayter napísal:OT
Audio: Co Terminator 2? Tiez si nezasluzil druhu cast?
neviem či som sa zle vyjadril alebo čo, ale ak sa teraz budete pýtať na všetky filmy s pokračovaniami tak na to fakt nemám čas. Vyjadril som svoj názor. Dobrý film nepotrebuje pokračovanie. Pokračovania potrebujú scénaristi, nie diváci a podľa toho to väčšinou aj vyzerá. Niekedy je už druhá časť odpad, niekedy až tretia, niekedy sa možno drží vysoká latka dlhšie. Ale vždy tá úroveň klesá. 7 dielov ani nehovorím.DanielDevil napísal: a čo napr. trilógia Batmana od Nolana?
Viem ti dať XY príkladov, kde bude prvý diel horší ako niektorý z jeho pokračovaní. A určite mi každý dá za pravdu.
-
Grim
Darca
...no tak daj, lebo ja si to nemyslím...
Die Hard
-
audiotrack
VIP
aj na csfd aj na imdb má dvojka horšie hodnotenie ako jednotka, takže to je fakt len tvoj názor a väčšina s tebou nesúhlasí
Hej no. A co tak Star Wars? Sice mikro rozdiel ale...
Dalej Bourn trilogy
Dalej Bourn trilogy
audio: a táto séria má dve časti? Konkrétne piata časť tejto séria z vysoka a s prehľadom prešťala všetky predošlé.
Rovnako je to určite kvalitatívne v sérií Harry Potter, Pán Prsteňov, možno Star Wars, určite Terminator, možno Alien(s), možno Hobbit, a plno iných. Chceš ďalšie príklady, alebo budeš aj naďalej zastávať absolútne NEZMYSELNÝ názor, že prvý diel MUSÍ byť lepší, a preto by viac-dielne filmy nemali existovať?
Rovnako je to určite kvalitatívne v sérií Harry Potter, Pán Prsteňov, možno Star Wars, určite Terminator, možno Alien(s), možno Hobbit, a plno iných. Chceš ďalšie príklady, alebo budeš aj naďalej zastávať absolútne NEZMYSELNÝ názor, že prvý diel MUSÍ byť lepší, a preto by viac-dielne filmy nemali existovať?