Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
mm goclever nema velmi dobru reputaciu tak asi by som volil nieco viac overene ked uz nejdes mainstream
-
tuto ho chcem_D
Expert
Kupa mobilu
Dovolil som si zalozit novu temu.
Sucasny mobil (klasicka konstrukcia) dosluhuje, hlavne co sa vydrze baterie tyka. Preto som rozhodnuty kupit novy mobil, lenze som zaspal dobu a vobec sa v dotykovych neorientujem.
Moje poziadavky od mobilu su mensie kompaktne rozmery, dostatocna vydrz baterie. Vyuzitie len na telefonovanie, budik, kalkulacka, obcasne dokumentacne foto, mozno vyuzit obcas domace wifi. Mobilny internet nemam, zatial neplanujem. Dolezita podmienka je moznost nejakej offline navigacie do auta.
Cenu uvazujem 100 - 200 €.
Za nejake rozumne tipy, usmernenia vopred dakujem
Sucasny mobil (klasicka konstrukcia) dosluhuje, hlavne co sa vydrze baterie tyka. Preto som rozhodnuty kupit novy mobil, lenze som zaspal dobu a vobec sa v dotykovych neorientujem.
Moje poziadavky od mobilu su mensie kompaktne rozmery, dostatocna vydrz baterie. Vyuzitie len na telefonovanie, budik, kalkulacka, obcasne dokumentacne foto, mozno vyuzit obcas domace wifi. Mobilny internet nemam, zatial neplanujem. Dolezita podmienka je moznost nejakej offline navigacie do auta.
Hľadám nejaký mobil do 300e (pri nejakých fakt super kúskoch som ochotný ísť mierne nad), už mám aj vyhliadnuté nejaké modely, no absolútne sa neviem rozhodnúť.
Rozmýšľam nad LG Nexus 4, Huawei Ascend P6 - alebo D2, Nokia Lumia 925... prípadne viete navrhnúť aj nejakú inú alternatívu? Či to je android alebo W8 mi je úplne jedno.
-
cORP.
Addict
Re: Kupa mobilu
v tvojom pripade by som mozno odporucil nokiu lumiu 520/620 podla cien ,obsahuju aj navigaciu a system je intuitivny ,pre menej narocneho uzivatela myslim uplne dostacujuci a rychlytuto ho chcem_D napísal:Dovolil som si zalozit novu temu.
Sucasny mobil (klasicka konstrukcia) dosluhuje, hlavne co sa vydrze baterie tyka. Preto som rozhodnuty kupit novy mobil, lenze som zaspal dobu a vobec sa v dotykovych neorientujem.![]()
-
nejakymarko
Addict
Zdravicko
priatelka poterbuje novy telefon, ma budget cca 400€ (aj ked by ho cely minut velmi nechcela) chce nieco jednoduche, kvalitne, spolahlive, rychle a nieco, co jej pri priemernom pouzivani (facebook, viber, sms, telefonovanie) vydrzalo pouzivania schopne aj po dvoch rokoch.
teraz ma galaxy ace, ale vypovedal sluzbu dotyk + telefon mal uz zalostne malu pamat na app aj po roote, lebo nie vsetky appky chceli ist na CD kartu atd...to je jedno...
mne z toho vychadza iphone 4s, (a to som zastancom androidu) aj jej sa celkom paci, len neviem, ako to je s nim z dlhodobejsieho hladiska, kedze predsa len su tu uz 2 novsie modely.
su tu nejaky uzivatelia 4s? ako spale s najnovsim iOS a tak celkovo?
alebo nejake ine napady?
btw priatelka ide koncom tyzdna za pracou na dlhsie do svajciarska. ako to je tam s cenami telefonov (napr iP) neoplati sa jej to viac kupit tam?
Dakujem
priatelka poterbuje novy telefon, ma budget cca 400€ (aj ked by ho cely minut velmi nechcela) chce nieco jednoduche, kvalitne, spolahlive, rychle a nieco, co jej pri priemernom pouzivani (facebook, viber, sms, telefonovanie) vydrzalo pouzivania schopne aj po dvoch rokoch.
teraz ma galaxy ace, ale vypovedal sluzbu dotyk + telefon mal uz zalostne malu pamat na app aj po roote, lebo nie vsetky appky chceli ist na CD kartu atd...to je jedno...
mne z toho vychadza iphone 4s, (a to som zastancom androidu) aj jej sa celkom paci, len neviem, ako to je s nim z dlhodobejsieho hladiska, kedze predsa len su tu uz 2 novsie modely.
su tu nejaky uzivatelia 4s? ako spale s najnovsim iOS a tak celkovo?
alebo nejake ine napady?
btw priatelka ide koncom tyzdna za pracou na dlhsie do svajciarska. ako to je tam s cenami telefonov (napr iP) neoplati sa jej to viac kupit tam?
Dakujem
4s bude v pohode 
...
mensie rozmery ale chces mat z toho navigaciu v aute? ked chces zmurit na displej /520, s2+,s3mini,xperia l/
...
no a mustafa, z toho co si vybral by som bral 925 alebo nexus 4, tazko ti poradit ked nevies co chces
...
mensie rozmery ale chces mat z toho navigaciu v aute? ked chces zmurit na displej /520, s2+,s3mini,xperia l/
...
no a mustafa, z toho co si vybral by som bral 925 alebo nexus 4, tazko ti poradit ked nevies co chces
guess.whoo napísal:mm goclever nema velmi dobru reputaciu tak asi by som volil nieco viac overene ked uz nejdes mainstream
čo viac overené sa dá kúpiť, bez zbytočných komplikácií s objednaním zo zahraničia, zárukou a v rovnakej cenovke ? v podstate nič čo som pozeral to už radšej potom asi riadne ušetrím peniaze a siahnem po ZTE blade V za 127€
vsak kup a uvidis
Školáčik:
ja mám 4s už viac ako rok, som s ním spokojná. Budem meniť iba baterku (keď odíde) lebo sa mi páčia tie kovové boky.
ios7 vôbec na ňom nemrzne (ani nelaguje). A je jednoznačne krajší než Android.
ja mám 4s už viac ako rok, som s ním spokojná. Budem meniť iba baterku (keď odíde) lebo sa mi páčia tie kovové boky.
ios7 vôbec na ňom nemrzne (ani nelaguje). A je jednoznačne krajší než Android.
-
guess.whoo
Redeemer
jasne jasne
je nam to jasne
Vzhľad systému je už to najmenej
Tak ako mám vo svojom iOS 6 a 7, taktiež v ňom mám na výber aj WP8 témy.
Čisto z voľných app, bez rootu systému.
Čisto z voľných app, bez rootu systému.
-
Kok
Light Professional
Klingonka - what if I told you, ze existuju telefony s androidom ktore nelaguju a nemrznu. A keby som strasne chcel tak si tam dam aj tie "krasne" ios ikonky.
Niekedy zasnem aki su jablckari tupi, sami seba budu presviedcat aky je ich fon uzasny a aky je droid zasekany, pritom ich posledny droid bezal na gingerbread a mal 256ram. To ako ked sa mi kamarat minule stazoval ohladom 5s, ze mu nejde skoro reprak ked telefonuje. Vravim daj vyskusam a fakt nejak sa prekryvalo to co vravim s tym co pocujem. Spytal som sa ho ci mu to nevadi, predsa len je to stale telefon, naco som dostal odpoved ze ved mne to dako nevadi, mne staci ako vyzera
Niekedy zasnem aki su jablckari tupi, sami seba budu presviedcat aky je ich fon uzasny a aky je droid zasekany, pritom ich posledny droid bezal na gingerbread a mal 256ram. To ako ked sa mi kamarat minule stazoval ohladom 5s, ze mu nejde skoro reprak ked telefonuje. Vravim daj vyskusam a fakt nejak sa prekryvalo to co vravim s tym co pocujem. Spytal som sa ho ci mu to nevadi, predsa len je to stale telefon, naco som dostal odpoved ze ved mne to dako nevadi, mne staci ako vyzera
Thats special kind of stupid
Mne bežal Wildfire na Froyo-vi od CM, a bolo to celkom svižnéKok napísal:aky je droid zasekany, pritom ich posledny droid bezal na gingerbread a mal 256ram.
-
Arkaz
Addict
Davam do pozornosti akciu na oppo R819 za 199€ ! len do zajtra !
http://europe.oppostyle.com/content/20- ... tmas-combo
http://europe.oppostyle.com/content/20- ... tmas-combo
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
V čom sa od seba líšia iPhone 4S a iPhone 5? Lebo ešte stále nemám ten mobil, a rozmýšlam ktorý si na vianoce priať:)
Len v cene, to plati uz od prveho iphonu
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Haha, niesi vtipný.. ale asi pôjdem do 4S, je lacnejší a prakticky rovnako rýchly ako 5.
-
94jakub
Guru wannabe
A vo veľkosti displeja. 3.5" vs 4"
No jo, ale netreba zabudnut ze to je inovacia