Mutácia hlasu - otázka
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Mutácia hlasu - otázka
Dobrý den, prichádzam sem s otázkou, snad tu bude niekdo, kdo mi bude vediet poradit..
Neni to ziadny troll, je to mozno mierne perverzna otazka, ale predsalen... bojim sa ..
Skratka, boli sme s kamaratkami vonku, a dostal som od jednej poriadny kop do guly.. nemoze to nahodou zabranit mutacii hlasu?.. lebo, niekde som cital ze ano, tak by som si o tom rad pozistoval tu...
a dalsia otazka, nemoze to zabranit plodnosti cloveka?... chcel by som mat potomkov..
Neni to ziadny troll, je to mozno mierne perverzna otazka, ale predsalen... bojim sa ..
Skratka, boli sme s kamaratkami vonku, a dostal som od jednej poriadny kop do guly.. nemoze to nahodou zabranit mutacii hlasu?.. lebo, niekde som cital ze ano, tak by som si o tom rad pozistoval tu...
a dalsia otazka, nemoze to zabranit plodnosti cloveka?... chcel by som mat potomkov..
Re: Mutácia hlasu - otázka
ak ta budu boliet gule 2 dni bez prestavky, tak chod doktorovi
inak to neries
inak to neries
V telke tusim na spektre davali uja, ktory sa nechaval pravidelne kopat do guliek a aj napriek tomu ma dnes 4 zdrave deti. Takze pochybujem, ze by si nebol plodny z jedneho kopu. Skoro kazdy schytal kop/uder alebo neocakavane narazenie guliek pocas sportu alebo inej cinnosti. Takze toho by som sa nebal. A o tej mutacii taktiez pochybujem.
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
velmi pekne dakujem za vase reakcie, dost mi ulahlo.. pockam si este na niake nazory, snad este niekdo napise.. 
je pravda, ze asi kazdy co nesedi cele dni za PC, uz do guliek dostal, ale tak.. bal som sa o to, uz to chapem:)
je pravda, ze asi kazdy co nesedi cele dni za PC, uz do guliek dostal, ale tak.. bal som sa o to, uz to chapem:)
Čo to máš za kamarátky? Dobrá kamarátka vajíčka pohladí, nie kope. 
Nič si z toho nerob, mám iba 18 a situácií keď som sa bál straty plodnosti som zažil snáď 20. (Možno som aj stratil, kto vie
)
Nič si z toho nerob, mám iba 18 a situácií keď som sa bál straty plodnosti som zažil snáď 20. (Možno som aj stratil, kto vie
Ulahlo
to som este nepocul
Poznam chalana ktory na biku prisiel o vajka a hlas mu normalne ztensil, tak bude na tom nieco. A beardie dobre hovori, az ta bolest neopusti tak az potom sa obavaj
Poznam chalana ktory na biku prisiel o vajka a hlas mu normalne ztensil, tak bude na tom nieco. A beardie dobre hovori, az ta bolest neopusti tak az potom sa obavaj
Ja som už raz preletel cez bicykel, ale všetko zostalo celé a uškriekaný nie som. Ranu som dostal vtedy dobrú. Zopár minút som vôbec nechápal, čo sa vôbec stalo. Takže ani podľa mňa sa nebudeš musieť báť nejakej mutácie hlasu. A ak už aj nejaká mutácia hlasu nastane, tak určite sa nebude uberať tým smerom, že by si bol ako uškriekaná baba.
-
lowmanek
Light Professional
O hlas by som sa zatial nebal...pokial nedas kamaratke do ruky skalpel [http://sk.wikipedia.org/wiki/Eunuch]
-
JankoHraško
Medium Expert
Mňa raz kopol kamarát ..
1-2 dní som nemohol chodiť, strašne to pri pohybe bolelo, a taktiež som sa bal, ze som neplodny, no dúfam že nie ..
Keď pises, že nemáš bolesti a tak, prečo by si mal byt neplodny ..
Skôr ja by som sa mal obávať
1-2 dní som nemohol chodiť, strašne to pri pohybe bolelo, a taktiež som sa bal, ze som neplodny, no dúfam že nie ..
Keď pises, že nemáš bolesti a tak, prečo by si mal byt neplodny ..
Skôr ja by som sa mal obávať
justin bieber problem solvedlowmanek napísal:O hlas by som sa zatial nebal...pokial nedas kamaratke do ruky skalpel [http://sk.wikipedia.org/wiki/Eunuch]
videl si slnko, seno... budes mas kastrata potomka
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Obnovujem staršiu tému len pre podobné prípady.
// Hlas pekne zmutoval, takže pokiaľ dostanete do "guličiek" tak sa ničoho neobávajte.

// Hlas pekne zmutoval, takže pokiaľ dostanete do "guličiek" tak sa ničoho neobávajte.
Veď počkaj, keď si budeš chcieť spraviť dieťa...
Keď pôjdeš na tú magnetickú rezonanciu s hlavou, tak nech ti vyrezonujú rovno aj vajká, že či náhodou je všetko v poriadku.
Mimochodom nezabudni na ten závet, jo?
Keď pôjdeš na tú magnetickú rezonanciu s hlavou, tak nech ti vyrezonujú rovno aj vajká, že či náhodou je všetko v poriadku.
Mimochodom nezabudni na ten závet, jo?
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
wat, čo ste sa tu už všetci pomiatli -.-
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
wow ty si zmutoval v 14tich za kolko... 3 mesiace?
to je asi svetovy rekord v rekordne kratkej puberte
ty si iny expert, veru ze sa nedivim ze si po tej hlave dostal
to je asi svetovy rekord v rekordne kratkej puberte
pocul som historku o chalanovi ktoremu stacila frcka prstom od baby a uz ma len jedno
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Príjemný deň prajem,vendo napísal:wow ty si zmutoval v 14tich za kolko... 3 mesiace?
to je asi svetovy rekord v rekordne kratkej puberte![]()
človek si neuvedomuje že mutuje, ja keď som písal tento príspevok, už som nemal až tak decký hlas, niektorí z mojích rovesníkov zmutovali už v 12, tak neviem, čo zas máš za problém, po hlave som dostal, lebo som mal skokoteného súpera, a nič mi není, takže na žiadne holokokotské vyšetrenia chodiť nebudem.
V kľude si ma zavarnujte sa za nadávky, aj tak sem chodit už nebudem, lebo som za tie skoro 4 roky zistil, čo je tu za komunitu.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...koho to zaujíma?...