problem s debugom
problem s debugom
zdravim, mam problem s tym, ze ked spustim v programe "debug" nabehne mi spravna cierna obrazovka len je hrozne mala....viem si ju zvacsit cez kliknutie pravym tlacidlom na listu (properties)..ale ked vypnem ccko a znovu ho zapnem tak je opat velmi mala a neda sa citat a stale dookolola to musim rucne prenastavit...da sa tam nejako zazmnacit ulozit nastavenia ? lebo to neviem najst.. a preco vlastne ju mam zrazu taku malu ked doteraz bola normalna ??? DAkujem 
Re: problem s debugom
Skus to nastavit namiesto Properties v Defaults
o skusim ..btw da sa pri objektovom programovani v c++ pripojit aj nejaka zvukova nahravka? 
Zvuková nahrávka a objektové programovanie v C++ nemajú v podstate nič spoločné. Takže čo že to chceš?
proste aby pri spusteni programu hrala aj hudba ..ale nepojde to vsak ? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ísť to pôjde. BX len poukázal na fakt, že to nemá nič spoločné s OOP
tak ako by sa to dalo ?
-
audiotrack
VIP
PlaySound("C:\\cesta\\zvuk.wav", NULL, SND_ASYNC);
bude ti treba windows.h
bude ti treba windows.h
tak to teda skusim ale ty tu pises C: ....ja chcem aby to islo aj ked to poslem ucitelovi..
-
audiotrack
VIP
tak potom učiteľovi nezabudni poslať aj zvukovú nahrávku a povedať mu nech si vytvorí presne rovnakú adresárovú štruktúru ako máš ty
to si robis srandu ?
audiotrack, PlaySound nevezme aj relatívnu cestu?
edit: Podľa tohoto vezme
Takže stačí poslať nahrávku a exáč a ak budú oba v rovnakom adresári, prehrá ju. Funkcií tak stačí dať názov súboru (nahrávky)
edit: Podľa tohoto vezme
Kód: Vybrať všetko
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/dd743680(v=vs.85).aspxRe: problem s debugom
ved mi to prisiel nezmysel takto pisat ucitelovi...sa to musi aj inac..
takze namiesto : PlaySound("C:\\cesta\\zvuk.wav", NULL, SND_ASYNC); takto: PlaySound(USNAVYSONGS); ? BX
takze namiesto : PlaySound("C:\\cesta\\zvuk.wav", NULL, SND_ASYNC); takto: PlaySound(USNAVYSONGS); ? BX
Nie. Ešte máš dva pokusy 
takto ? : PlaySound(TEXT("navysongs.wav"), NULL, SND_FILENAME);
-
audiotrack
VIP
a posledný pokus?
este sa hram s grafikou ku zvuku som zatial nedosiel , ale ked dojdem tak dam vediet ...zatial diki hlopi..btw ste na vyske ? ked hej kolkaci ?
-
audiotrack
VIP
riešenie som ti poslal, iba ti stačilo zmeniť absolútnu cestu na relatívnu. To je párkrát stlačiť delete. Neviem prečo si to teda upravoval tam kde si nemal, a vymýšlal si svoje varianty. To nemá nič s tým že sa hráš s grafikou a k zvuku si sa nedostal. Ty nedokážeš upraviť príkaz ktorý ti pošleme podľa toho ako ti napíšeme že ho máš upraviť
PlaySound("zvuk.wav", NULL, SND_ASYNC);
PlaySound("zvuk.wav", NULL, SND_ASYNC);
dobre uz ma prosim nedissuj
radsej povec kde studujes/studoval si /chcel by si studovat ...