Zdravím
Mám problém s inštaláciou win XP do Netbooku Dell InspirionMini... je to netbook a nemá mechaniku, tak to robím cez USB. Nabootuje sa všetko v pohode, prejde to na setup, krok kde sa vyberá kde sa chce ten win nainštalovať. Mám na výber C:\ Čo z nejakého hladiska sa nedá vôbec ani naformátovať a ani nič a potom je tu D:\ kde sa to rovnako nedá ani nainštalovať. Setup has determined that drive C:\ (alebo kľudne aj D:\) is corrupted and cannot be repaired.
Setup cannot continue. To quit Setup, press F3.
Čo mám robiť?
Ďakujem pekne, za pomoc K+
Win XP problém s inštaláciou
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Win XP problém s inštaláciou
Nie som si istý, ale za pokus to stojí.
Ak máš v BIOSe možnosť nastavenia HDD:
AHCI alebo IDE (resp SATA native či ako to bolo...), zmeň to na IDE (alebo disable SATA native)
Ak máš v BIOSe možnosť nastavenia HDD:
AHCI alebo IDE (resp SATA native či ako to bolo...), zmeň to na IDE (alebo disable SATA native)
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Win XP problém s inštaláciou
Ďakujem za radu,
Skúšal som to tam hľadať, nie je to v biose. A v podstate je to aj jedno, lebo inštalačka winu obsahuje SATA drivers (takú som stiahol)
Niečo iné niekto?
//edit: vyriešené, chyba bola vo wine... čo je sranda, nakoľko som skúšal 3 winy a ani jeden nešiel ale keď som skúsil posledný, štvrtý tak nejakou záhadou išiel
Thank ya
Skúšal som to tam hľadať, nie je to v biose. A v podstate je to aj jedno, lebo inštalačka winu obsahuje SATA drivers (takú som stiahol)
Niečo iné niekto?
//edit: vyriešené, chyba bola vo wine... čo je sranda, nakoľko som skúšal 3 winy a ani jeden nešiel ale keď som skúsil posledný, štvrtý tak nejakou záhadou išiel
Thank ya