Galaxy S4 problém s wifi
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Galaxy S4 problém s wifi
Zdravím, moja priateľka má S4 z Írska. Keď som ho mal doma, aktualizoval som ho cez Kies no a hneď sme ho dali do servisu odblokovať. Zo servisu sa vrátil po pár dňoch s iným androidom. Bola to tiež 4.2 ale boli tam napr. nejaké appky naviac (v servise bol pár dní, vraj mali problém po odblokovaní s wifi). Nedávno jej začali vybehovať hlášky, že treba aktualizovať software, tak som ho napojil a šiel inštalovať cez kies. Lenže sa nedalo, čiže predpokladám, že v servise tam dával android, cez iný program. Tak som ho aktualizoval priamo cez nastavenia. Ale teraz mám problém s pripojením na wifi. Pripojenie trvá dlhšie a stále treba zadávať heslo
Na 4.2 to šlo blesku rýchlo no a teraz (4.3) to ide slimačím tempom + musí stále zadávať heslo. Neviete čo s tým ?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Galaxy S4 problém s wifi
skús či ti ide recovery (vypni telefón a následne tlačítko power, volume + a stredné tlačítko drž spolu až kým nenabehne menu) tam skús wipe data, settings a clear chache
neviem či to môže pomôcť ale za pokus to stojí
len s tým, že telefón bude reštartovaný (apky sa budú musieť nanovo stiahnúť z google play, sms sa ti zmažú etc ...)
neviem či to môže pomôcť ale za pokus to stojí
len s tým, že telefón bude reštartovaný (apky sa budú musieť nanovo stiahnúť z google play, sms sa ti zmažú etc ...)
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dík za tip, skúsim keď ho budem mať po ruke. Dám vedieť do témy 
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2013, 17:49)
Po novom už nejde vôbec
Píše, len zapína sa a nenabehne.
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2013, 17:49)
Po novom už nejde vôbec
-
guess.whoo
Redeemer
skusal si nahrat alternativnu romku?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Neskúšal, čo sa týka menenia ROM a podobne, ešte som to ani neskúšal, lebo som nikdy žiaden problém nemal
Prikladám info o mobile (nešlo spraviť screen).
Ešte som našiel tento článok - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2192025
Mohlo by to byť riešenie ? Bol by možný aj downdgrade na 4.2.2 ?
Ešte som našiel tento článok - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2192025
Mohlo by to byť riešenie ? Bol by možný aj downdgrade na 4.2.2 ?
-
guess.whoo
Redeemer
downgrade sa da spravit, mozes to poskusat..skusal si to co poradil hrban?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Zatiaľ nie, lebo ho nemám doma. Keď ho budem mať po ruke skúsim a budem to s vami riešiť ďalej 
-
hrban
Addict
keby si chcel meniť romku tak odporúčam slimbean. Totálne rýchla, pohodlné a intuitívne ovládanie, na s3 a s4 mi funguje úplne bez problémov
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Recovery nenabehne 
-
guess.whoo
Redeemer
vol up+home+power a nic sa nestane?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Stane
zacina to tym, ze nabehne samsung galaxy s4 a hore v rohu nacitava to recovery (male modre pismo) drzal som to dokym to nenabehlo, ale potom sa restartne a tak isto som skusal drzat v kuse a tiez nic 
-
hrban
Addict
takže to ide, treba to držať pokým hore v rohu nieje písmenko alebo nejaký znak a nenabehne logo, potom sa to naviguje cez volume up/volume down a power tlačítko funguje ako enter, čiže ak si to držal dlho tak sa telefón resetne lebo prvá možnosť je reboot a power-om to ''odenteruješ''
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Pozeral som navod na youtube, robim presne to co pises, alebo ukazuju na videu. V kazdom videu drzia tie tlacidla dokym sa nieco neobjavi hore v rohu (modrym) a nabehnu tie moznosti. Mne po pusteni tlacidiel zavibruje a restartne sa. Skusal som drzat v kuse dokym nevybehne to menu, ale aj tak nic
Vzdy sa restartne.
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2013, 22:33)
Niekde možno robím chybu, ešte sa nato má pozrieť známy, zatiaľ ďakujem
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2014, 18:15)
Tak obnovujem trochu túto tému, kamoš mi tam nahodil inú rom, ale problém pretrváva. Wifi ide ako predtým s tým, že si nepamätá sieť ani heslo a musí byť stále zapnutá, ináč sa nezapne
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2013, 22:33)
Niekde možno robím chybu, ešte sa nato má pozrieť známy, zatiaľ ďakujem
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2014, 18:15)
Tak obnovujem trochu túto tému, kamoš mi tam nahodil inú rom, ale problém pretrváva. Wifi ide ako predtým s tým, že si nepamätá sieť ani heslo a musí byť stále zapnutá, ináč sa nezapne
-
guess.whoo
Redeemer
tak to bude zrejme vadny kus a s tym uz nic nenarobis
-
hrban
Addict
btw presne dnes som robil to recovery na s4, tam je to trošku inak, tam tlačíš tie 3 tlačítka, keď nabehne logo s texom recovery mod v rohu tak pustíš tie 3 tlačítka a potom ich asi po sekunde znova zatlašíš na cca 3 sec a si v recovery
njn to stále nemusí byť vadný kus, zasa k môjmu prvému príspevku, ak ti kamarát nahodil inú romku ale zabudol zmazať chache a data tak sa budú presne takéto veci diať takže znova recovery a wipe chache a reset data
to, že sa nezapne by mohla byť HW vada ale, že si nepamatá heslá to je 100% software a myslím, že s tým bude spojené aj to, že sa nezapína wifi,
btw akú romku ti tam nahodil ?
njn to stále nemusí byť vadný kus, zasa k môjmu prvému príspevku, ak ti kamarát nahodil inú romku ale zabudol zmazať chache a data tak sa budú presne takéto veci diať takže znova recovery a wipe chache a reset data
to, že sa nezapne by mohla byť HW vada ale, že si nepamatá heslá to je 100% software a myslím, že s tým bude spojené aj to, že sa nezapína wifi,
btw akú romku ti tam nahodil ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Pochybujem že to bude vadný kus, na 4.2.2 fičalo wifi jak raketa a odkedy je tam 4.3 je to katastrofa. hrban pozeral si screeny ?
Je tam romka od orange. Žiaden root ani nič podobné 
-
hrban
Addict
screeny som nepozeral, ale veď hovoril
Tak obnovujem trochu túto tému, kamoš mi tam nahodil inú rom
tak ako mám vedieť, že inú rom myslel nejakú trápnu orange stock
Tak obnovujem trochu túto tému, kamoš mi tam nahodil inú rom
tak ako mám vedieť, že inú rom myslel nejakú trápnu orange stock
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak problém bol vyriešený updatom na 4.4. Len mám ďalší problém. Mobil nejde pripojiť k PC. Windows zareaguje ale nezobrazí mi mobil. Tak isto na mobile nevybehne možnosť prepnutia (multimediálny prehrávač, fotoaparát) Skúšal som to na dvoch PC, rovnaký problém. V správcovi zariadení mi ukazuje toto. Cez kies sa tiež nedá pripojiť 
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2014, 14:36)
Vyriešené
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2014, 14:36)
Vyriešené
- Prílohy
-
- Bez názvu.png (6.1 KiB) 2161 zobrazení
-
hrban
Addict
to je problém viacero telefónov
mne to ide tiež niekedy na 10 pripojenie, niekedy nejde vôbec 
niekedy po restarte zariadenia, niekedy po reštarte PC. Dosť často pomáha prepínať medzi tým čo si už spomínal, ale podľa tvojho screenu nemáš ani ovládače, takže treba najskôr natiahnúť tie a potom skúšať.
http://www.samsung.com/us/support/owner ... I545ZKALRA
bež na samsung stránku a stiahni ovládače.
niekedy po restarte zariadenia, niekedy po reštarte PC. Dosť často pomáha prepínať medzi tým čo si už spomínal, ale podľa tvojho screenu nemáš ani ovládače, takže treba najskôr natiahnúť tie a potom skúšať.
http://www.samsung.com/us/support/owner ... I545ZKALRA
bež na samsung stránku a stiahni ovládače.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
hrban asi ma porazí. Zas to wifi nejde
Telefón bol v servise kde mi 2x dávali android 4.3. Stále keď som si ho prišiel vyzdvihnúť wifi haprovalo (nepamätalo si heslá, nešlo zapnúť) Na tretí krát tam nahodili 4.4.2, wifi šlo tak som si ho vzal. Avšak vydržalo to jeden a pol dňa. Zajtra si idem po peniaze a kašlem nato. Myslíš že sa ešte niečo oplatí s ním robiť, alebo to bude HW chyba?
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2015, 9:57)
Obnovím trošku túto tému. Uvažujem, že nahodím na ten mobil inú rom. Presnejšie Google Edition 4.4.4. Je všetko čo potrebujem v tomto návode ? - https://www.mojandroid.sk/navod-ako-nai ... al-root-6/
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2015, 9:57)
Obnovím trošku túto tému. Uvažujem, že nahodím na ten mobil inú rom. Presnejšie Google Edition 4.4.4. Je všetko čo potrebujem v tomto návode ? - https://www.mojandroid.sk/navod-ako-nai ... al-root-6/