Falošná bankovka
Falošná bankovka
Dostala sa mi do rúk falošná 20 eurová bankovka, a to takto: Požičal som rodinnému príšlušníkovi peniaze on mi časť z nich vratil ale zistil som, že čiselný kod nesedí, resp. bol vytlačený 2 krát na bankovke a hore bol ten kód na ruby. Čiže jasný falzifikát, vo vláde sa nudia, tak si požičiavajú peniaze od mafie a prepierajú ich
.
Re: Falošná bankovka
Páči sa mi tvoj vzorec uvažovania 
Pretože som Boží, ale vážne páčiť sa môže aj v hovno v záchode, ale to nikoho nesere, že mi slováci sa necháme osierať?
Mas tam hrubicu
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mozno by ti ju v banke zamenili za realnu, keby si im pribeh vysvetlil 
-
vendo
Guru
Čo je hrubica?beardie napísal:Mas tam hrubicu
Soviet napísal:Mozno by ti ju v banke zamenili za realnu, keby si im pribeh vysvetlil
Čo ja viem, nie je tu na fóre niekto z Veľkej Británie, vraj tam sú odborníci v bankovníctve...
Za mafiou vždy stojí nejaká kráľovňá a ja zatiaľ žiadnu nemám
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2013, 10:59)
Ale po pravde ten výdavok peňažný bol od kuriera za nejaký auto doplnok, nechápem tomu, auto nemám čiže, musím sa opýtať doma na Vianoce že čo to bolo za extra donáška s darčekom pre políciu.
http://lmgtfy.com/?q=hrubicahaha11 napísal:Čo je hrubica?
what the fuck
Vďaka poslednym 5 prispevkom - tema roka

daj praska, prosim 
No bohužiaľ ani tak nechápembeardie napísal:http://lmgtfy.com/?q=hrubica
-
audiotrack
VIP
pomohlo?haha11 napísal:Pretože som Boží, ale vážne páčiť sa môže aj v hovno v záchode, ale to nikoho nesere, že mi slováci sa necháme osierať?
Pravopis je druhoradý, aj vo vete bez chyby sa najde chyba, napriek tomu vďaka.audiotrack napísal: pomohlo?
P.S. Vďaka za spektrum názorov. Len vtedy to má zmysel čítať
Veru, pravopis je druhoradý, prvoradá je možnosť, že niekto v tvojom veku (usudzujem, podľa písania, že pubertiak nebudeš) nepozná slovo hrubica. Ako to? 
Inak, čo sa týka témy, stotožňujem sa s Ájkjúbom.
veď choď za tým tvojím známym, nech ti ju vymení, on ju prijal, on nech si rieši
Mali sme na škole veľké kapacity a tí sa hrubicami nezaoberaliHensym napísal:Veru, pravopis je druhoradý, prvoradá je možnosť, že niekto v tvojom veku (usudzujem, podľa písania, že pubertiak nebudeš) nepozná slovo hrubica. Ako to?
-
typek61
Darca
haha11 šibe ti na tu sprostu hlavu?uz ti to niekto povedal? 
Podla mna on vnima inu dimenziu nez bezny smrtelnik ale tu "nasu" samozrejme nie.
Z teba musia mat rodicia radost. Aj ked, ked to tak citam tak mam pocit ze su asi surodenci.