Ja Ti neviem Gangy, každý tu rieši odstrelenú hlavu, dimenzie, ale nikto sa nevyjadrí k téme...Gangy napísal:Z teba musia mat rodicia radost. Aj ked, ked to tak citam tak mam pocit ze su asi surodenci.
Falošná bankovka
Re: Falošná bankovka
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
možno to bude tým, že si sa nič nepýtal. Tak sa ti dostala do rúk falošná bankovka, a čo? O čom máme diskutovať?
Vieš audio, jeden človek, tak toho som sa začal pýtať a čo z toho vzniklo? Buď sa do mňa zamiloval alebo je namočený v dlhoch a potrebuje bokovku na splátky.audiotrack napísal:možno to bude tým, že si sa nič nepýtal. Tak sa ti dostala do rúk falošná bankovka, a čo? O čom máme diskutovať?
a otazka znie?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
radšej ju nechci počuť, lebo sa do neho zamiluješ alebo sa utopíš v dlhoch
vcera som s nim mal dlhodobu debatu cez SS, ale nedobrali sme sa k ziadnemu inteligentnemu vysledku, a to sme toho prebrali fakt vela
snad uz chape, ze nie som zenska...
audiotrack napísal:radšej ju nechci počuť, lebo sa do neho zamiluješ alebo sa utopíš v dlhoch
áno, dlhy sa vracajú, blázni sa radujú, tak si to audio mal* na mysli?
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2013, 12:14)
Kľudne vysvetľuj, ss existujú, som otvorený komunikovať s pánom V, a aj s učiteľkou, jeho kamarátkoubeardie napísal:vcera som s nim mal dlhodobu debatu cez SS, ale nedobrali sme sa k ziadnemu inteligentnemu vysledku, a to sme toho prebrali fakt vela