Môj nový Stolný počítač a nemá bluetooth?
Môj nový Stolný počítač a nemá bluetooth?
Mam zakupeny celkom novy stolny Počitač a chcem si k nemu pripojit bezdrotovu klavesnicu od Apple.
Hladam ako mozem a neviem najst bluetooth na mojom PC.
Ktora sučiastka by ho mala obsahovat? Matična doska? Alebo si ho musim kupit dodatočne?
Pretože moj notebook ma bluetooth ale stolny počitač nie, tak som z toho sklamany.
Hladam ako mozem a neviem najst bluetooth na mojom PC.
Ktora sučiastka by ho mala obsahovat? Matična doska? Alebo si ho musim kupit dodatočne?
Pretože moj notebook ma bluetooth ale stolny počitač nie, tak som z toho sklamany.
Re: Môj nový Stolný počítač a nemá bluetooth?
Este som nevidel desktop na ktorom by bol bluetooth a to som mal moznost pracovat s desiatkami roznych pocitacov.
Bluetooth nie je standardnou sucastou pri desktopoch. Aspon ja o tom neviem ze by bol. Pri notebookoch je to pochopitelne kedze tam sa riesi mobilita. Takze ti zostava len dokupit to zvlast.
Bluetooth nie je standardnou sucastou pri desktopoch. Aspon ja o tom neviem ze by bol. Pri notebookoch je to pochopitelne kedze tam sa riesi mobilita. Takze ti zostava len dokupit to zvlast.
-
vladenko007
VIP
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Kvalitnejsie dosky v desktopoch maju BT ako standard, no vacsinou si proste musis dokupit bluetooth dodatocne. Stoji do 10€ s dovozom.
Ja mám kvalitnejšiu dosku za necelých 200€ a nemám tam bluetooth, takže asi taký štandard to nebude 
Moja už neviem koľko stála (ASUS P6Z68 DELUXE) a to modré blikajúce bluetooth ma po večeroch iba znervózňuje.. využil som ho asi 3x za tie dva roky, čo mám túto dosku.. 
Inak podobne je to s wifinami, v notebookoch je to štandard, pri základných doskách skôr nadštandard.
Inak podobne je to s wifinami, v notebookoch je to štandard, pri základných doskách skôr nadštandard.
-
Michaelo
Hardcore addict
Moja doska za 150€ cca ktoru som kupoval dva roky dozadu uz mala BT a aj vacsina dosiek v tej cenovej kategorii po ktorych som pokukoval.
Dnes maju dosky za cca 200€ uz povacsinou aj wi-fi, no stale to nie je tak bezne ako BT.
Notebooky su samozrejme prenosne a tam je wi-fi nutnost, podobne aj bluetooth. U desktopu to take nutne nie je.
Dnes maju dosky za cca 200€ uz povacsinou aj wi-fi, no stale to nie je tak bezne ako BT.
Notebooky su samozrejme prenosne a tam je wi-fi nutnost, podobne aj bluetooth. U desktopu to take nutne nie je.
-
typek61
Darca
ani moja doska nedostala nic heh (ASUS P6T 200€ vtedy)
Treba kupit za par eur BT do USB a nie je problem
kupil som bluetooth usb a iba vlozil do stroja a naslo klavesnicu. fakt uzasne dakujem vsetkym
Vidis, ani to nebolo 
Preco prave Apple klavesnicu k pc?
Preco prave Apple klavesnicu k pc?
Mal som taku moznost, priatelka mala navyše tak som si ju poprosil ako Vianocny darček.
Dovod čisla jedna je , že vyzera vynikajuco aj s myšou.
Je ultra tenka, mala, velmi lahka.
Teraz si mozem vyložiť nohy na stol, oprieť klavesnicu na pupok a pekne pohodlne surfovat
hehe
Dovod čisla jedna je , že vyzera vynikajuco aj s myšou.
Je ultra tenka, mala, velmi lahka.
Teraz si mozem vyložiť nohy na stol, oprieť klavesnicu na pupok a pekne pohodlne surfovat
hehe
Ja na surfovanie pouzivam mys 
haha beardie si zaklincoval 
a ten len zavidi ze nema apple
a ten len zavidi ze nema apple