Problem s najlepsim kamosom
Problem s najlepsim kamosom
Cawte mam problem a potreboval by som pocut vas nazor nato lebo uz neviem ako dalej ... Mam najlepsieho kamosa s ktorym bolo vsetko fajn chodili sme na zabavy , mali spolocne konicky proste robili skoro vsetko spolu aj sme si vedeli dobre pokecat o osobnych problemoch. Okrem toho mam aj najlepsiu kamaratku (cize niekedy sme boli stara trojka) ktora zacala chodit na vysku a teda casto sa nevidime. Ide oto ze kamarat si nasiel frajerku z vedlajsej dediny a vsetko sa zacalo menit. Ja som nikdy nemal problem mu byt napomocny co sa tyka postarania sa aby jeho frajerka nesla sama domov, chodili sme casto peso 2km v zime alebo v lete. Stavalo sa aj ze ked sa pohadali alebo sa on opil tak som sa onu sam postaral. Kedze fotim tak som im nafotil plno peknych fotiek aj videi. Nemal som problem ho psychicky podrzat ked to v ich vztahu skripalo. Ale v poslednej dobe akosi to medzi nami prestalo fungovat co sa tyka mojich problemov a zivota tak sa kamarat vobec nezaujima. Kedze chodim na vysku a tak 4dni nesom doma cez tyzden tak ocakavam od neho ze si vyjdeme spolu bud len vonku alebo do pizzerii sadneme si a pokecame co a ako bolo za uplynule dni ale on stale len chodi za frajerkou a kebyze ho ja nezavolam alebo mu nenapisem tak ani sa nic nedohodneme hoci len na cigu , casto sa stava ze mu vecer zavolam a on mi hned povie ze mi chcel akurat volat co mi pride uz dost trapne len aby zachranil situaciu. S frajerkou su pomaly kazdy den, cestuju spolu do skoly ale on si nevie najst jeden vecer aby bol so mnou bez toho zeby nesiel k nej. Ked sme vonku ako partia tak stale je ona pri nas a mne to vadi lebo bez nej uz nevie ani vyjst vonku ani do baru ani nikde. Co sa tyka mojich konickov.. fotenie( v tomto pripade nie ich dvoch
) , box , posilka , prechadzka so psom a ine tak ho mozem volat kolko chcem nikdy nejde lebo ze nikdy nema cas a to hovorim o dobe viac ako pol roka casto sa preto hadame lebo ked on daco potrebuje tak vela veci casto musim obetovat (napr. ucenie na skusky) len aby som mu pomohol ale ked ide o mna tak sa nedockam podpory. On si mysli ze mu chcem znicit vztah a uz ho nebavi stale pocuvat ako mu vytykam ze na mna serie. On je velmi tvrdohlava povaha a co si zmysli stale musi byt podla neho a ja nemam v kamaratstve ziadnu volnost, mozem robit co chcem ale nedosiahnem svoje. Ked pride kamoska tak nemame problem si stale v den ked pride sadnut spolu a vykecavat co a ako aj si vypit a niesu problemy ale u neho sa take nedockam. Uz si prpadam jak pajac co mu v kuse skace kolo zadku a pritom sa od neho podpory v nicom nedockam taha sa to uz dost dlho a hadky su pomaly kazdy tyzden kvoli tomu. Okrem toho ked sa pohada s frajerkou tak si to hned vybija aj na mne aj ked mu nic nespravim. Viem nesom tiez najlepsi ale naco mi je najlepsi kamos ked aj tak na vsetko som sam neviem si to vysvetlit on si mysli svoje o mne a ja o nom. Tiez ked som mal frajerku tak viem ake to je ale si myslim ze on to uz prehana zeby kazdu chvilu musel byt s nou a na ostatnych serie. Je normalne ze si chalani vyjdu na pivo ( ktore on jediny asi z nasej dediny nepije) pokecaju a zabavia sa bez bab. Mna to spravanie velmi mrzi a ked sa pohadame tak sa snazim stale ist zanim a osobne sa porozpravat ale jemu akoby to bolo jedno ked sa ja neozvem tak on ani o tyzden ma ma uplne na haku. Ani raz sa nestalo zeby mi povedal ano mas pravdu skusim to zmenit ale on stale len si vymysli nejaku hlupst zeby akoze ja som bol stale na vine ta jeho tvrdohlavost ja neda zniest. Co si otom myslite ?
Re: Problem s najlepsim kamosom
Podla popisu by som povedal, ze si zenska, ktora ziarli na jeho aktualnu. Vzmuz sa.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...možno by si mu mal prestať vyvolávať a pomáhať...ak sa urazí, tak ho nechaj urazeného...ty o nič neprídeš...len o hádky a veľa času strávené pomáhaním mu...takže ak sa urazí, bude to dobré len pre teba...to on na tom stratí...ty budeš mať kľudnejší život a budeš mať viac času na svoje veci...
-
audiotrack
VIP
beardie to krásne zhrnul. Moc si sa na neho naviazal. Skús na neho trošku srať aj ty, máš isto aj iných kamošov. Venuj sa svojim koníčkom, škole a podobne. Im ten vzťah zrejme nevydrží (súdiac podľa toho, že len v tomto príspevku si spomenul dve hádky medzi nimi) tak keď sa rozídu, určite zase dolezie za tebou.
oni sa hadaju tiez velmi casto, totiz obaja nemaju problem surrovo na seba nadavat alebo aj na mna, ale to jeho frajerka je hrozne ziarliva a nedokaze vystat ked som sam z kamaratom dokonca mi povedala ze isty cas si pocitala minuty kolko travi kamarat so mnou a kolko s nou ... cele zle ... inak kamaratka mi odporuca srat na neho a nedoliezat stale co aj robim ale pri jeho povahe to nema ziadny efekt
-
audiotrack
VIP
to si mohol hneď povedať že je pod papučou, a netrávi s tebou čas lebo mu to žiarlivá frajerka zakazuje
nesom si isty ci je to z jeho strany alebo z jej ale ked si sem tam precitam ich spravy na fb tak dost casto tam spomina moje meno taze to asi bude pravda a dalsia vec ..... obaja maju svoje hesla na fb a mne to velmi vadi lebo si s nim nemozem pisat o dovernych veciach lebo vsetko kontroluje casto mi aj vycita ta frajerka veci ktore nemala skade vediet....aj preto mi to cele lezia na nervy
este jedna podstatna vec ja mam 22r on bude mat 18 a ona ma 17 je mozne ze je to este decko ktore ma hodnoty postavene inak?
este jedna podstatna vec ja mam 22r on bude mat 18 a ona ma 17 je mozne ze je to este decko ktore ma hodnoty postavene inak?
-
audiotrack
VIP
aj napriek tomu, že takéto veci napíšeš, si si stále neni istý? V tom prípade ja som si neni istý či je chyba v ňom alebo tebe, lebo si nejaký mumák ktorý nepoužíva hlavu. Poriadne sa opi, a na druhý deň keď budeš mať zresetovanú hlavu si to všetko po sebe prečítaj. Ona ho manipuluje, ovláda a preto nechce tráviť čas s tebou lebo by si od nej vypočul výčitky. Zrejmé ako facka
v podstate ano lebo sa riadi len podla nej ale tiez kamarat mi sam povedal nedavno ze kazdy svoj volny cas bude venovat frajerke a ono to mozno neni az take zle ako to vyznie ale ked ked mi na oznamko napise navzdy naj kamos tak by som ocakaval ine spravanie lebo mam pocit ze je to len z mojej strany, a o jeho povahe vie plno ludi a aj jeho mama to povedala, plno ludi si znepriatelil a a z jeho byvalymi naj kamosmi su na noze cize to o dacom asi sveci
ako ju odprevadime domov a uz ideme domov jej musi prezvonit ze je doma a nikde inam nesie ist len domov lebo budu problemy
ako ju odprevadime domov a uz ideme domov jej musi prezvonit ze je doma a nikde inam nesie ist len domov lebo budu problemy
Si jak zamilovaná baba. Prestaň sa toľko na neho upínať, máš určite iných priateľov, iné záujmy, tak sa venuj tomu, on časom príde na to, čo stratil keď tu pre neho nebudeš.
kasli na neho.
-
qwerty-xyz
fuck, .... zenam zacali rast penisy, ... fuck, ...
zenska s vtakom. nic ineho.
zenska s vtakom. nic ineho.
-
axxis
Addict
A to nebol vzdy Tvoj tajny sen? Zbalit zensku a zistit, ze ma vtaka?
Mne to nepríde ako ženská s vtákom. Skôr by som povedal, že to zakladateľ je ako chlap s vagínou. Veď si to poriadne prečítajte. Ako homosexuál zamilovaný do svojho kamaráta žiarli na jeho priateľku.
Nič proti zakladateľovi, ale napríklad toto: "Kedze chodim na vysku a tak 4dni nesom doma cez tyzden tak ocakavam od neho ze si vyjdeme spolu..." Čo je to nejaká jeho povinnosť chodiť s tebou von? Jasné, že keď má niekto babu a má ju rád, tak radšej sa venuje jej, ako sa vláčiť po krčmách. Ja som presne taký istý. Keď si mám vybrať ísť na pivo do baru s kamarátmi, alebo si otvoriť s frajerkou víno, pozrieť film a sexovať, tak je to jasná voľba.
Si nájdi aj ty babu a uvidíš ako rýchlo prestaneš myslieť na kamaráta.
Nič proti zakladateľovi, ale napríklad toto: "Kedze chodim na vysku a tak 4dni nesom doma cez tyzden tak ocakavam od neho ze si vyjdeme spolu..." Čo je to nejaká jeho povinnosť chodiť s tebou von? Jasné, že keď má niekto babu a má ju rád, tak radšej sa venuje jej, ako sa vláčiť po krčmách. Ja som presne taký istý. Keď si mám vybrať ísť na pivo do baru s kamarátmi, alebo si otvoriť s frajerkou víno, pozrieť film a sexovať, tak je to jasná voľba.
Si nájdi aj ty babu a uvidíš ako rýchlo prestaneš myslieť na kamaráta.
mozno som to az prehnal ale tak mal som to v tej chvili trochu viac problemov doma , skolu a este aj kamosi. Su vianoce a sme sa porozpravali beriem skoro vsetky vase nazory on je aky je a vedia to onom dost ludi a vela sa s nim ani nebavi to by ste ho museli poznat aby ste to pochopili. Ked ide oto gej nesom. Prajem vam prijemne prezitie sviatkov v kruhu blizkych
Ja som to ani tak nemyslel, že by si mal byť gay, ale tak mi to prišlo. Prepáč, nechcel som ťa nijak uraziť.
-
qwerty-xyz
presne tak axxis, niej e nic lepsieho ako zistit ze taka zenska si ty, ... 
-
vladenko007
VIP
Presne takto to riešim aj ja.Keď si mám vybrať ísť na pivo do baru s kamarátmi, alebo si otvoriť s frajerkou víno, pozrieť film a sexovať, tak je to jasná voľba.
Tiež som mal kámoša z ktorím sme si hovorili všetko. Prichádzajú ale iné povinnosti starosti. Každý by sa mal osamostatniť a začať sa starať o budúcnosť. Založenie rodiny deti proste iné povinnosti. Toto nemože fungovať večne. Samozrejme že stretnutie s priatelmi na pive není problém. Ale nie často.
podľa mňa to je veľmi často takto, že keď si niekto nájde ženskú, tak kamaráti idú trošku bokom, to je normálne. Tiež čo mám kamošov a sú zadaní, tak sa s nimi odvtedy stretávam oveľa menej ako kým boli slobodní.
trosku bokom ? ved to je uplne prehnane mam plno kamosov co maju frajerky a nemaju problem ist s kamosmi na pivo alebo si vypit ale ja ked som s nim niekde tak hned mu vyvovala a ze si povedal ze len na 10 minut a uz je nahnevana (lepsi vyraz) a ze ma ist domov lebo bude zle .... no nvm ale tu nieco nesedi