Strateny kamarat
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Strateny kamarat
Cauko. Dnes sa mi stala neprijemna vec. 6 decembra siel kamarat sam na dovolenku na kubu a dnes sa mal vratit. Bol som ho cakat na letisku vo swechatte no ani po 2h som ho nevedel najst. Roaming nema takze volat sa mu neda no na sms odpisoval ale uz 6 dni sa neozval. Pytal som sa na letisku ci vobec nastupil do lietadla no to ze mi nevedia/nemozu povedat. Volal som na kubanske velvyslanectvo tam mi nevedia pomoct vraj mam zavolat na slovenske do havany no tam sa da volat az od 15tej. Viete mi poradit co mam dalej robit? Neviem ci je vobec zivy alebo ci vobec opustil kubu. Mozno sa len mota vo viedni na letisku ale tak telefonov je tam.dost. zatiak vdaka za pomoc
-
audiotrack
VIP
Re: Strateny kamarat
do 15 aj tak nič viac asi nevybavíš, tak ti asi len ostáva počkať tú chvílu a zavolať tam. A ich sa prípadne spýtaj aj na ďalšie možnosti. Myslím že tu ti moc nepomôžeme, nakoľko je to nie bežný problém a zrejme sa tu nikto s takým niečim ešte nestretol
jj.. a inak, čo jeho rodina? Pokiaľ nie si rodinný príslušník, tak asi budeš mať ťažkosti so získavaním informácií o ňom.. si myslím.
-
Arkaz
Addict
Rodinny prislusnik niesom len je to dobry kamarat a som jediny kto s nim bol naposledy v kontakte tak sa snazim zistit viac jeho mamka je uz uplne v koncoch z toho.
Ešte ma napadá.. išiel tam na vlastnú päsť alebo cez nejakú cestovku? Ak cez cestovku, tak ešte sa s nimi spoj.
-
Arkaz
Addict
Isiel cez cestovku. Idem skusit zavolat
Edit: v cestovke nevedia nic zistit. Tak uz len asi to velvyslanectvo.
Edit: v cestovke nevedia nic zistit. Tak uz len asi to velvyslanectvo.
-
theBliZZard
Star
Uz tomu, ked ma niekto zdravotne problemy a hlada pomoc na fore a nie u doktora tazko chapem... ale strati sa clovek a ty pises na forum?? Neviem, ale nechodi sa s takymi vecami na policiu?
/este otazka, preco to nahlasujes ty a nie jeho mama?
/este otazka, preco to nahlasujes ty a nie jeho mama?
-
Arkaz
Addict
Volal som na slovenske velvyslanectvo na havane a nahlasil som mu meno a hotel kde bol skusi mi zistit ci opustil hotel no zatial mi nedali vediet. dufam ze je aspon zdravy :-/ neviete mi niekto poradit kde nahlasit nezvestne osoby medzinarodne ? SR policia s tym asi nic nespravi. pokial sa nemylim taketo veci riesi interpol no kde to a ako nahlasit ?
Najlepšie na tvoje otázky ti odpovedia asi na nejakom tom úrade kde si už volal. Isto budú mať viac a hlavne presnejšie informácie než my
Možno ja priamo na polícii by som sa pýtal. Aspoň by ťa mohli navigovať kam volať
Na Slovensku myslím platí, že ak sa 24h neozve, až vtedy môžu vyhlásiť pátranie.. nie? Určite zober jeho matku alebo nejakého priameho rodinného príslušníka a choďte na políciu..
Píše, že 6 dní sa neozval .. takže tých 24, alebo aj 48 hodín to už prekročilo. Poprípade priamo na letisko sa zavolať nedá ? Či sa tam náhodou netúla
-
Arkaz
Addict
Na letisku isto nebude lebo vcera neodletel z kuby. Odcheckoval sa z hotela no neodletel. Riesim to s velvyslanectvom a mzv.
-
mirak2
Hardcore addict
najblizsie sem niekto pride, ze jeho blizky sa zmieta v krcoch na zemi alebo ze bol svedkom vrazdy a nevie co ma robit. ludia, vam uz docista drbe? nehnevaj sa na mna, chapem, ze panika je jedna vec, ale forum je asi posledne miesto, kde by som pisal.
PS: mozno sa mylim, ale prijat hovor v zahranici vies aj bez roamingu. volat nevies.
PS: mozno sa mylim, ale prijat hovor v zahranici vies aj bez roamingu. volat nevies.
-
Arkaz
Addict
a ako mozes vediet ze tu nieje niekto kto sa s niecim podobnym uz sretol ? medzi tym ako som to napisal sem obvolavam vsetky urady spolocnosti.
-
Grim
Darca
...no tak čo? Chytá sa slamky...tu nejde o jebák na čele s ktorým môže ísť zajtra kožnej...v tomto prípade môže byť zajtra neskoro...
-
Arkaz
Addict
Kamarat uz je doma. Zatial neviem co sa stalo.
Asi na letisku z nejakého dôvodu zmeškal lietadlo a išiel potom iným.. potom daj vedieť, čo sa stalo, kvôli čomu bolo celé hojko zburcované! 
Alebo degustoval vo veľkom kubánsky rum a omylom nastúpil na lietadlo do Ríma 
..a neostali mu peniaze na telefonát rodine, že príde o týždeň neskôr..... chudák... 
Neprišiel o týždeň neskôr.