Oblecenie z USA
-
morfeusko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Oblecenie z USA
Ako dlho v priemere trvala doprava na slovensko zo shipito cez airmail priority?
-
chlapec10
Addict
10 az 15 dni.....
Inac, dnes som odoslal 11 balikov cez DHL na slovensku, dali tam obrovsky discount dokopy vyslo este lacnejsie ako airmail economy, a to este vela balikovi bola nad airmail economy limit
Inac, dnes som odoslal 11 balikov cez DHL na slovensku, dali tam obrovsky discount dokopy vyslo este lacnejsie ako airmail economy, a to este vela balikovi bola nad airmail economy limit
Napíš potom či od teba nechcel úžernícky úrad zaplatiť daň a poprípade clo.
-
chlapec10
Addict
v stredu by to malo prist, tak som zvedavy
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2013, 12:45)
10 balikov, DHL, odoslane v pondelok, dnes prislo, NULA CLO/DPH
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2013, 12:45)
10 balikov, DHL, odoslane v pondelok, dnes prislo, NULA CLO/DPH
-
Arkaz
Addict
normalne si medzi shippingom dal dhl ? inak co tolko objednavas ?
ty musis mat vela € hehe =) ja som zatial skusil objednat jednu malu vec z amazonu a shipito mi vycislil 13 dolarov postu co je velmi vela kedze je to mala obalka.
-
chlapec10
Addict
isiel som cez MPS, multi-piece-shipment, vtedy naskakuju mega zlavy, keby som to posielal vsetko samostatne, cez dhl, tak to bude oklo 800 USD, ak vsetko cez airmail economy (+ to co sa nezmesti cez priority) tak cca 285 USD.... cez tento MPS to vyslo na 240 USD cez DHL.
tak, napr 3 baliky boli pre kolegynu, objednala si 5 parov topanok a 3 dazdniky
ja som si objednal 1 bundu, z ktorej som uplne mega happy lebo mi pasuje ako uliata (ralph lauren windstopper bunda, dokopy s postovnym na slovensko za 60 eur) dalej jednu ciapku, termo tricko, a asi 15 triciek a 15 polokosiel
tak, napr 3 baliky boli pre kolegynu, objednala si 5 parov topanok a 3 dazdniky
ja som si objednal 1 bundu, z ktorej som uplne mega happy lebo mi pasuje ako uliata (ralph lauren windstopper bunda, dokopy s postovnym na slovensko za 60 eur) dalej jednu ciapku, termo tricko, a asi 15 triciek a 15 polokosiel
-
VeganFighter
Light Expert
aj tak mi nejde do hlavy prečo 0 dph...všade si dal hodnotu balika do deklaracie pod 23€?
-
morfeusko
Medium Star
no tak ten moj je uz na colnici ...takze v piatok ma caka cesta do BA. Sice som sa clu a dph nevyhol ale aspon to stihli do vianoc co je aspon take male plus :-/
-
chlapec10
Addict
presne takVeganFighter napísal:aj tak mi nejde do hlavy prečo 0 dph...všade si dal hodnotu balika do deklaracie pod 23€?
-
morfeusko
Medium Star
tak nabuduce uz budem mudrejsi aj ja co tam napisat
...som sa poucil
:D
-
Soviet
Darca
Vsak nemusis ist kvoli tomu do BA ..si mohol cez mail poslat udaje a prislo by ti to postou. Ale zas asi uz nestihlo by to do vianoc.
-
VeganFighter
Light Expert
Inak pri vypisani colnej deklaracie sa da zvolit Gift alebo Merchandise,je v tom nejaky rozdiel?
-
chlapec10
Addict
gift, neviem ci je rozdiel
-
WiZard
Star
Ja som objednaval z Amazonu, priamo na slovensko... cena cca 120-130 USD...prisiel mi mail z DHL, aby som im poslal popis tovaru, prefoteny obciansky, doklad o zaplateni a podpisane splnomocnenie, aby mohli v mojom mene jednat s colnym uradom... Nakoniec som ale neplatil ani clo ani dph (netusim preco... ak mi to niekto vie vysvetlit, bol by som vdacny
)
-
chlapec10
Addict
Takze dnesok uz rozbaleny
11x Polo kosiel
16x triciek
1x Tommy Hilfiger Opasok
1x Ralph Lauren RLX nepremokava bunda
1x Tommy Hilfiger opasok (bohuzial je mi maly, tak ho predavam tu: http://www.hojko.com/p-i-tommy-hilfiger ... 85173.html)
1x zimna ciapka
1x dlho rukavove termo tricko
Trufam si povedat ze keby sa to kupovalo tu, tak by to dokopy stalo podobne alebo aj menej ako samotna vetrovka
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2013, 23:15)
11x Polo kosiel
16x triciek
1x Tommy Hilfiger Opasok
1x Ralph Lauren RLX nepremokava bunda
1x Tommy Hilfiger opasok (bohuzial je mi maly, tak ho predavam tu: http://www.hojko.com/p-i-tommy-hilfiger ... 85173.html)
1x zimna ciapka
1x dlho rukavove termo tricko
Trufam si povedat ze keby sa to kupovalo tu, tak by to dokopy stalo podobne alebo aj menej ako samotna vetrovka
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2013, 23:15)
minuly tyzden to iste..... dovod je ten, ze amazon plati za teba tu DPH/CLO, haluz je tiez to, ze ked sa rozhodnes tovar vratit spat, zaplatia ti postovne naspat zo slovenska do USAWiZard napísal:Ja som objednaval z Amazonu, priamo na slovensko... cena cca 120-130 USD...prisiel mi mail z DHL, aby som im poslal popis tovaru, prefoteny obciansky, doklad o zaplateni a podpisane splnomocnenie, aby mohli v mojom mene jednat s colnym uradom... Nakoniec som ale neplatil ani clo ani dph (netusim preco... ak mi to niekto vie vysvetlit, bol by som vdacny)
-
morfeusko
Medium Star
uz len vychytat to clo/dph (v mojom pripade) a velkost oblecenia a idem aj ja daco poobjednavat
... dufam ze tentoraz to uz vyjde podla predstav a neskonci to na colnici 
-
VeganFighter
Light Expert
takže veci ktore sa daju priamo z Amazonu objednat na slovensko je lepšie si dat poslat od nich?nie cez shipito?
Inak presne po hentej RL bunde som pozeral aj ja,dobry vyber
Inak presne po hentej RL bunde som pozeral aj ja,dobry vyber
-
chlapec10
Addict
ved to som pisal uz davnejsie
amazon posiela celkom lacno na slovensko, a ked posiela, tak to ide podobne ako economy cez belgicko, a ak ti daju zadarmo upgrade na DHL, tak v pripade colnikov to platia oni... aspon teda tak sa zatial stalo mne
toto je ta vetrovka:
http://cdnb.lystit.com/photos/2013/09/0 ... 24764.jpeg
Mali na nu uz aj tak velku akciu, 99 USD, k tomu som nasiel este 25% kupon, a postovne do USA bolo zadara, ked pritam postovne zo shipita, tak dokopy vysla na cca 70 EUR, takze super kupa
toto je ta vetrovka:
http://cdnb.lystit.com/photos/2013/09/0 ... 24764.jpeg
Mali na nu uz aj tak velku akciu, 99 USD, k tomu som nasiel este 25% kupon, a postovne do USA bolo zadara, ked pritam postovne zo shipita, tak dokopy vysla na cca 70 EUR, takze super kupa
kto by objednával s eastbay môžeme sa dohodnúť že objednáme spolu pošlem peniaze na účet po dohode určite sa dohodneme lebo sám sa dotoho bojím ísť 
-
VeganFighter
Light Expert
Existuju nejake obchody v USA ktore robia dovoz zdarma do UK? mam v UK vela znamych a preposielat cez nich by bolo podla mna celkom efektivne