Stoporko necháp ma zlé, ale moc preháňaš... Za prvé neviem čo tu pletieš socík a za druhé jedného člena našej rodiny zastrelil práve taký emigrant, ktorý "len prechádzal" tak prečo si nezastreliť vojaka ? Takže tak, nikoho neobhajujem všetko je svinstvo...
Vojak síce rozum nestráca, no neposlúchnutie rozkazu sa niekedy trestá smrťou, je hádam prirodzené, že človek uprednostní seba.
Čím ďalej tým viac počúvam od ľudí ako z vojakmi pred výsluhovým dôchodkom vypečú. Koniec koncov neviem čo sa sťažuješ a takisto aj tebe podobní... Väčšina z Vás sedí za PC celý deň. Vojak s nižšou šaržou teda v kancelárii čajík nepopíja, či ty myslíš, že tu máme iba samých generálov ? Ja som bol tam, a áno od majora + je to každý z pivným súdkom, ale tí dole dru čo si väčšina nevie predstaviť, tak im záviď ešte výsluhový dôchodok...
Neviem skade berieš tú istotu, že hrám CS etc. Z toho som dávno vyrástol. Neberieš na vedomie fakt, že to niekoho aj baví a koniec koncov, každý chce to mať v živote čo najľahšie... Takže ak by som si mal vybrať raz za čas výcvik a inak sedieť v kanclárii, alebo makať 12ky za pásom, tak nerozmýšľam dlho...
BTW - Neviem kde som písal, že chcem nejaké vzrúšo. A neodpovedal si ani na jednú z mojích otázok, len napísal svoj ničím nepodložený názor a domienky. Zjavne viem toho viac ako ty
VŠ- akadémia ozb. síl v LM
Re: VŠ- akadémia ozb. síl v LM
ako ti dole dru?
Beardie ako som písal môj prvý príspevok v tejto téme, tak vstávajú každý deň o 5tej, do 5:30 rozcvička, do 6tej raňajky a potom škola cca do 14tej. Potom vojenský výcvik (ktorý nie je najľahší) do tej 17tej - 18tej... potom večera a do 22tej máš voľno. No po celom dni si rád, keď sa naučíš a môžeš ísť spať. Takisto nemáš prázdniny...
Keď porovnám oproti tomu napr. seba, že môžem vstávať o 12tej na obed aby som bol o 15tej na hodine... Nevravím, že ostatní ľudia nedrú, ktorí majú ťažkú prácu... No tu si polovica z vás to nevie predstaviť... Programovanie a posilka nie je drina
// By the way - Neviem sa rozhodnúť preto som sem aj písal. Aby ma nič neprekvapilo a beriem každý podložený fakt čo a ako... - No čítať správy typu "to nie je CS" "a za socíku hento a tamto" som nechcel... A nie je v mojom záujme vám tu vyvracať vaše dohady
Keď porovnám oproti tomu napr. seba, že môžem vstávať o 12tej na obed aby som bol o 15tej na hodine... Nevravím, že ostatní ľudia nedrú, ktorí majú ťažkú prácu... No tu si polovica z vás to nevie predstaviť... Programovanie a posilka nie je drina
// By the way - Neviem sa rozhodnúť preto som sem aj písal. Aby ma nič neprekvapilo a beriem každý podložený fakt čo a ako... - No čítať správy typu "to nie je CS" "a za socíku hento a tamto" som nechcel... A nie je v mojom záujme vám tu vyvracať vaše dohady
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
NHISPVM - nepísal som to tebe, ale na margo diskusie o tom, aká je práca v súčasnej armáde, kecy o službe vlasti, o tom ako vojaci dennodenne nasadzujú životy... Ak si sa v tom našiel, nie je to moja chyba 
Ja za pásom nemakám, robím ako mi treba a robím to, čo ma baví + žiadny človek mi nie je pánom (okrem mojej nastávajúcej...).
"Vojak síce rozum nestráca, no neposlúchnutie rozkazu sa niekedy trestá smrťou, je hádam prirodzené, že človek uprednostní seba." vďaka, že si mi dal za pravdu. Teda vojak robí to, čo mu nakážu, aj keď s tým nemusí súhlasiť, napr. strieľanie do ľudí.
Ja za pásom nemakám, robím ako mi treba a robím to, čo ma baví + žiadny človek mi nie je pánom (okrem mojej nastávajúcej...).
"Vojak síce rozum nestráca, no neposlúchnutie rozkazu sa niekedy trestá smrťou, je hádam prirodzené, že človek uprednostní seba." vďaka, že si mi dal za pravdu. Teda vojak robí to, čo mu nakážu, aj keď s tým nemusí súhlasiť, napr. strieľanie do ľudí.
Ak ta este zaujima ten plat, tak spoluziak zo strednej je na tej akademii prvak a dostava minimalnu mzdu.
NHISPVM: stravu/ubytko a studium maju predpokladam zdarma a este dostavaju nejakych 350 euro, to mi nepride zle na 19 rocneho cloveka, co by za to ini studenti dali