Ako vrátiť zakúpené ojazdené auto?
Re: Ako vrátiť zakúpené ojazdené auto?
tak ono u diesloch je to skor o tom ako sa k nemunchoval exmajitel a teda podla popisaneho zanedbaneho stavu to asi nebude zrovna pedant.
Moze byt, ja do toho moc nevidim, ale patri k nim aj tento 2.0TDi, ktory davala Honda do Accordov a Civicov? Lebo na hondaclube tieto modely moc neodporucaju a aj na tipcars pisali, ze neodporucaju stare Hondy s Rover dieslami, pretoze hondackemu benzin Vtecu sa spolahlivostou nemozu rovnat.Noobsz DJ napísal:Len aby si nebol prekvapený. Naftové motory L-series od spoločnosti Rover používané v modeloch R200, R400, R600 a Land Rover Freelander sú maximálne spoľahlivé motory a nepoznám jediného člena klubu, ktorý by mal jediný problém s týmto naftovým motorom.
Áno montovali sa aj do niektorej generácie Honda Accord a Honda Civic (Civic tej danej generácie a Rover 400 je v podstate skoro rovnaké auto). Ja osobne nemám s motorom L-series skúsenosti, no mám kopu známych, ktorý tie motory majú vo svojich Roveroch a nikdy neriešili žiadny problém, ktorý by sa priamo týkal motoru. Taktiež mám kamaráta, ktorý má LR Freelander s týmto motorom a odjazdil na ňom už vyše 100 000 km bez poruchy. Ja si skôr myslím, že tie motory neodporúčajú kvôli tomu, že to nie je motor vyvinutý spoločnosťou Honda. Porovnávať motory L-series a Vtec od Hondy nebudem, nakoľko nemám ani s jedným osobné skúsenosti.