Motivacne knihy

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Motivacne knihy

Príspevok od používateľa Kafko »

Paulo Coelho - Alchymista, momentálne ju čítam je vážne dobrá, začínam mať rád toho autora
http://www.martinus.sk/?uItem=43121
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferdinand19 »

Motivacna literatura je velmi vseobecny pojem, samozrejme su knihy kde sa pisu blbosti, podla mna Tajomstvo a podobne nie je motivacna literatura. ako pise Ivo Toman uz v nazve knihy : "Motivace zvenci je jako smrad" clovek sa musi sam motivovat a niekotre knihy mu k tomu mozu napomoct. Ako tu bolo spominane treba na sebe makat, ano, ale spravnym smerom
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

oprasil si 2 roky staru temu,ale nevadi.. :)
cele je to vemli jednoduche "bez prace nie su kolace"
Mozes ako kolvek pozitivne mysliet,dufat,verit, modlit (:D) ale proste ked TY nic preto naozaj nespravis,tak necakaj, ze sa to spravi samo.
"Ak nieco velmi chces, stale nato myslis, myslis pozitivne, kazdy den si to predstavujes, tak sa to stane" ale asi zabudli v tom dokumente Tajomstvo povedat, ze nieco preto musis sam spravit... cela veda,nechapem ako taky oblbovak mohol tolke prachy zarobit,ked cele je to jednoduche(az moc jednoduche).
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Je vhodne oprasovat starsie zaujimave temy, som ju nahodou objavil. Tajomstvo a podobne velmi nepoznam ale nejako sa mi to nepozdava. Sila myslienky ma svoju silu ale treba vediet odkial pokial a ako to robit. Myslenim ze budem mat vela penazi ich asi neziskam. Urcite viac sa mi pacia knihy od Iva Tomana, alebo Briana Tracyho
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ak clovek potrebuje povzbudit, tak staci ked mu pomozu najblizsi (rodina, kamarati), ktori mu povedia povzdbudive slova, trosku mu zdvihnu sebavedomie. A uz je to cisto len na tom cloveku ci zdvihne svoj zadok a zacne naozaj nieco robit :)
Knihy co si vymenoval som necital, ale ked sa znami zacnu rozpravat o tejto teme a kazdy jeden povie ze aku knihu cital alebo aky dokument videl, tak je to furt otom isto, dozvie sa tam to iste,len jedno je povedane v modrom, dalsie v cervenom a dalsie v zelenom, ale myslienka je rovnaka... pokial ty naozaj nezacnes nieco pre to robit,tak sa to same nikdy nestane/nespravi :)
Urcite je je fajin literatura, kde niekto popise svoj zivotny pribeh kde bol uplne na dne a potom sa dostal hore, kde z jeho pribehu clovek spozna, ze sa nikdy nema zdavat a furt ma ist za svojim cielom a ma ROBIT vsetko preto aby ho dosiahol :)
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

s tymi kamaratmi rodinou, no nie vzdy to plati, mozno v tvojom pripade ano co je super no v mnohych pripadoch rodina a kamarati robia presny opak, zvlast na slovensku kde starsia generacia je kvoli socializmu v urcitych veciach uplne mimo. Mnoho ludi prislo o pracu a namiesto toho aby zacali podnikat si nasli horsiu pracu takze od takych si tazko dam poradit. Takisto aj pribeh nejakeho Americana je tazko aplikovat v praxi na slovensku.
Mam knihu Motivace zvenci je jako smrad v pdf, mozem poslat popripade mozes skusit stiahnut z internetu. Urcite precitanie nie je strata casu.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dam na teba a skusim to :)
len mne je zle z ludi co ziju len podla tychto knih a ked im chces povedat svoj nazor,tak ta ani pocut nechcu... proste zivot neziju podla seba ale podla knih a to co tam je napisane je 100% pravda
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

to ano ked niekoho nezaujima iny nazor tak sa s nim nemam o com bavit. takisto aj z knih od tomana treba vediet co a ako aplikovat do svojho zivota. i ked on pise velmi jasne. treba z takych knih vycitat spravne informacie aby sme mohli zit podla seba.
Napísať odpoveď