Dodávatelia elektroniky

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Dodávatelia elektroniky

Príspevok od používateľa Cobra99 »

Zdravím,
zaujímalo by ma, či neviete odkiaľ nakupujú obchody ako Nay, Datart, príp. väčšie eshopy. Chcem kúpiť jednu kameru a vo veľa obchodoch ju majú na objednávku do troch dní, takže to nakupujú podľa požiadaviek. No a chcel by som ušetriť a kontaktovať priamo dodávateľa.
Nemusíte mi tu písať veci, že IČO a veľké množstvá...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dodávatelia elektroniky

Príspevok od používateľa Traktorista »

popozeraj sa v zahranici v eshopoch, dnes uz postovne nemusi byt tak drahe a ked vies aspon po anglicky tak mas sancu na uspech...
ja som napr. pred dvoma rokmi kupil z madarska cez eshop fotak o stovku lacnejsie ako sa dal zohnat u nas
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pasto »

v prvom rade su to velkoobchody odkial nakupuju a tie asi nebudu mat len tak e-shop kde si to pozries .... skor to beru priamo od importera pre europu/strednu europu/slovensko a tak ....a dnes uz bohuzial vela eshopov nema vlastny sklad a majitel chec usetrit na kurierovy tak caka kym sa mu nazbiera viac zasielok a potom to z velkoskladu zobere naraz - apreto cakas pri malych eshopoch aj viac ako 3 dni kym to odoslu ale aj napriek tomu mozu mat lepsie ceny tak sa aj oplati pockat aj ked to cloveka stve
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Skus Play elektro www.play.sk je to velko + malo obchod a maju aj eshop. A Nay tusim niekedy robilo aj velkoobchod.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

velke obchody z vlastnych skladov a tie priamo od importera, ty to za taku cenu nezozenies nikde
a dodavatela ani nezkontaktujes, a aj keby si zkontaktoval, nebude sa s tebou a tvojim jednym kusom zapodievat ked jeho zakazky tvoria cele kamiony :smt104
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

"Nemusíte mi tu písať veci, že IČO a veľké množstvá..."
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

vďaka, tento obchod som nepoznal
ale keď vidím tie ceny, tak som o nič neprišiel ;)
Son-Goku
Darca
Darca

udajne ma cez nich objednavat aj centrala alzy,a asbis asi poznas,popripade http://www.edsystem.sk/
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Takisto abcdata.sk
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Son-Goku to je čo za shop? ten http://www.edsystem.sk/

http://www.edsystem.sk/hp-deskjet-ink-a ... uct-444965
tuto tlačiareň som kupoval za 79€ dokonca draha Alza ju ma za 85€ ale 101€?? :-)))
brm
Darca
Darca

vladenko007.. to budú určite základné ceny, samozrejme po zaregistrovaní sa do edsystemu sa Ti už budú ukazovať iné ceny podľa dohodnutých obchodných podmienok.

:)
vladenko007
VIP
VIP

Brm viem si predstaviť základne ceny. Keď napríklad bežne na predajni v nákupnom centre kúpim tlačiareň za 79€ tak uznaj v eshope mať cenu 101€ čo je o skoro 30 percent je trošku zcesty. :-)
Som pozeral aj Noteboky a ceny su o 100€ vyššie pri 800 eurovom noteboku.
brm
Darca
Darca

A prečo nie? My vo firme máme tiež produkty v základnom cenníku také, že na pulte v bežnom obchode ich kúpiš lacnejšie. Ale príde k nám nejaký obyčajný firemný zákazník, tak hneď mu ponúkneme 20% zľavu z cenníkovej ceny.. a ak je to veľký hráč na trhu a sa s ním dohodneme, že bude brať pekne veľké množstvá, vieme mu dať aj 30-40% zľavu z cenníkovej ceny.

A tak to máš aj s tou tlačiarňou. Oni ju v ich eshope ponúkajú bežne za 101€, ale príde alza, ktorá má na trhu nejakú silu, tak určite si vybavila nejakú peknú zľavu.. povedzme, že 20%, čiže alza z edsystemsu ju nakúpi za 80€ + pridá si pre seba 5-6% maržu a tak ju predáva na svojom webe za 85€. Edsystemu vôbec nevadí, že Ty si od neho nekúpiš jednu tlačiareň za 101€, pre neho je rozhodujúce, že alza si od nich kúpi 500 takých tlačiarní za 80€ a hneď.

//Škoda času Ti niečo vysvetľovať, ale nevadí.. :)
vladenko007
VIP
VIP

Mozno ju nakúpila Alza za 80 a predáva za 85 ale ja som ju kúpil za 79 a to v Datacome za 79 a za takú cenu ju majú v x obchodoch.
ElektroWorld 79,9
Dokonca FaxCopy za 74,88 v eshope
Datart 84,90
a vela dalších.
Ja iba vravím že keby mal Edsystem normálnu cenu ako v iných obchodoch 75-85 eur a po registrácii a pri nákupe veľa kusov ešte lepšiu cenu tak sa mi to bude zdať normálnejšie. :)

http://datacom-ke.sk/hp-3525-mfp-ink-a4 ... 36195.html
Son-Goku
Darca
Darca

brm chapem to tak ze je to dodavatel a ma zmluvy na vyhradny predaj urciteho sortimentu a tak ked chce obchod predavat produkt od XX firmy,musi si to objednat len od vyhradneho dodavatela.a teraz netusim ci distributor=dodavatel.je to tak?
brm
Darca
Darca

Nemám šajnu, či sú výhradnými distribútormi určitej značky.. ale možno na nejakú značku sú, neviem. A ak sú výhradným dovozcom určitej značky, tak áno, ak chce niekto predávať túto značku, musí ju brať od nich ako od výhradného dovozcu.
Distribútor s najširším portfóliom

Spoločnosť eD' system Slovakia, s.r.o. je v súčasnosti autorizovaným distribútorom najväčšieho počtu značiek. V našom produktovom portfóliu nájdete produkty značiek: Hewlett–Packard, Acer, Microsoft, Canon, Toshiba, Asus, Lenovo, Samsung, Xerox, Oracle, Western Digital, LG, Kingston, IBM, OKI, APC, AMD, Nikon, Logitech, D-link, 3Com, Novell, APC, Epson, Sony, Symantec, Creative, Philips, Olympus, Dicota, Kerio, Lexmark, Belkin, MSI, NEC, Novell, Panasonic, Frontier, Konica Minolta, Symbol, Zyxel, Allied Telesis, PQI, Reflecta, Philips, Eaton, Intellinet a mnohých ďalších. Súčasne sme obchodným partnerom firiem Intel, Maxtor, Seagate a iných.
Ale nepíšu, či sú výhradnými distribútormi, to pochybujem.

Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

tak som trochu pátral a totok som našiel
http://www.pixxass.de/ - nemecký shop s vysokým hodnotením, zameraním skôr na foto-video, dá sa platiť aj cez paypal
redcoon.com - majú obchodné zastúpenie eshopami v .de .pl .at ...
Napísať odpoveď