predné porty na PC
predné porty na PC
Zdravím, mám doma PC a predné porty robia problémy, keď zapájam USB musím ho s rukou podržať/pozdvihnúť aby ho načítalo, ak mám zapojené sluchátka, neustále mi ich odpája a pripája, je potrebné kúpiť základovú dosku?
Re: predné porty na PC
nie nie, zakladna doska bude v poriadku. predne porty su zvycajne spojene s doskou cez kablik. su to vlastne externe USB porty pripojene kablom a su sucastou bedne pocitaca.
neviem ti vsak povedat, ze ci sa daju kupit nahradne (nikdy som to neriesil). najhorsi scenar pre teba je vymena celej bedne PC. ale snad sa to da opravit aj inak.
neviem ti vsak povedat, ze ci sa daju kupit nahradne (nikdy som to neriesil). najhorsi scenar pre teba je vymena celej bedne PC. ale snad sa to da opravit aj inak.
To som sa ešte zabudol opýtať, sú tie káble na pripojenie portov skrinky súčasťou MB alebo CASE?
káble sú pripojené cez konektory do MB. sú dodávané s case, ale idú spravidla vymontovať a nahradiť
-
vladenko007
VIP
Ja by som povedal že to nebude problém tých káblov.
Ale poškodené kontakty z vnútornej strany od častého alebo nešetrného používania.
Hovorím to preto lebo aj synovia ktorý často používajú predné koncovky na pripojenie ovladača alebo slúchadiel, nedávajú pozor a niekedy to potiahnu trošku viac. Tiež to potom blbne.
Ale poškodené kontakty z vnútornej strany od častého alebo nešetrného používania.
Hovorím to preto lebo aj synovia ktorý často používajú predné koncovky na pripojenie ovladača alebo slúchadiel, nedávajú pozor a niekedy to potiahnu trošku viac. Tiež to potom blbne.
jj.. aj podľa mňa budú poškodené už priamo tie koncovky na bedni. Môžeš to skúsiť rozobrať a pozrieť sa na to, možno to budeš vedieť nejak zafixovať. Prípadne potom môžeš ako alternatívu si zohnať nejaký panel s USB portami a čítačkou kariet a kdečím, ktorý sa dáva do 3,5" alebo 5,25" pozície.. niečo na tento spôsob: http://www.alza.sk/silverstone-fp35b-cerny-d252749.htm

Takisto mám dojem, že je to spôsobené nesprávnym používaním, tie predné panely sú dosť drahé oproti celým skrinkám, takže kúpim rovno CASE, keďže dotyčný si zapája iba USB-čka a sluchátka, bude to stačiť.