Ak by som bol v dnesnej dobe na zakladke/strednej, tiez mam smartphone a tablet a tukam si aj v skole. Kedze pocas strednej som si tam napriklad netukal, ale cital nejake casopisy herne - pocas niektorych nudnych hodin samozrejme.
Neviem co je na tom cudne. A ze maju ziaci smartphony a tablety? A? Ja som dostal v 8mej triede na zakladke Nokiu, stala vtedy myslim 7000 Sk - polka vtedajsieho priemerneho platu. Kolko stoji smartphone dnes? 350 eur? Kolko je priemerny plat? 700? Nehovoriac o tom ze dobry smartphone a tablet sa da kupit aj za 200. To je to iste. Tak ako sme my vsetci mali na zakladke a strednej PCcka a drtili sme, tak teraz maju "oni" ine vychytavky. Mne teda rozhodne nechyba doba ked sme sa stretavali s kamaratmi a jak drbnuti sme chodili od panelaku k panelaku, zvonili ci je Jozko doma a ci moze ist von, ani to ked ma mama poslala na zastavku zistit kedy ide autobus, lebo nebol net. Teraz je to stokrat lepsie, doba je rychla a je normalne, ze terajsi mladi ziaci vyuzivaju to, o com sme my v ich veku mohli iba snivat.
A zabijanie casu na FB hrach?