Slovenská pošta
Re: Slovenská pošta
No jo, nad tým som uvažoval, len že doma nemám žiadnu bublinkovú fóliu. Nepredávajú na pošte nejaké bublinkové obálky?
na poste neviem ale v hocijakom papiernictve ich urcite najdes 
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kupis aj na poste vacsinou to tam tiez kupujem alebo papiernictvo.
Jo, na poste kupis bublinkove obalky vselijakych rozmerov, takze neni sa coho obavat
.
Pravda, bublinkove obalky maju aj na poste, papiernictvach, hypermarketoch. Ja ked som ich potreboval vacsie mnozstvo, kupil som na www.obalo.sk a zistil ake su tie obalky v obchodoch strasne predrazene 
Stáva sa že príde balík 2. triedou aj po troch dňoch ako majú uvedené? Balík mi bol údajne poslaný v stredu ráno, no do dnešného dňa nič neprišlo.
se stim smiř: telefon z UK na Slovensko 3 dni. kniha z BA do NR dva tyzdne. obe 2. class 
Dnes sa mi stala taka vec. Na ucet mi prislo 50€ od odosielatela SLOVENSKA POSTA, a.s. Pritom neviem o tom, ze by mi ich mali za nieco zaplatit. Ziadny dlh voci mne nemali, ani som nic nevyhral, ani nemam u nich pozicku (postova banka) ani som ju nikdy nemal. Proste neexistuje ziadna spojitost s nimi a vobec netusim, kde vobec nabrali moje cislo uctu. Za co moze byt tych 50€? Je mozne, ze ked mi niekto peniaze poslal postovou poukazkou tak mi v IB ukaze, ze to je od slovenskej posty?
Dakujem.
Dakujem.
-
Arkaz
Addict
Myslim ze je to mozne no mohlo sa stat ze sa niekto sekol pridobierke a dosli ti omylom. Skus zavolat na postu a overit si to.
babka ti poslala k Jeziskovi
-
ferdinand19
Medium Expert
Mal by prist aj papier od koho prisli
Ako sa dá spraviť anonymný vklad na niečí účet okrem poštového poukazu na účet ? V banke si vždy pýtajú doklad totožnosti.
take nieco sa určite urobiť nedá aj na pošte si opytaju OP a prečo to chces ako anoným?
Už som tak posielal 2 krát posledný mesiac a ani raz nepýtali. A to som posielal z dvoch rôznych pôšt.
-
ferdinand19
Medium Expert
Da sa tak ze si posles sekom a uvedies tam cudzie meno napriklad ak chces skryt adresata, anonymne doslovne sa neda.
Zdravim,chcem poslat balik na dobierku,spravil som elektronicky podaci harok.Teraz mi staci prist na postu s balikom a nadiktovat ten kod ktory mi prisiel na mail ? ci este treba nieco vytlacit ?
-
zdravotnik
Light Professional
Stačí ti len to číslo začínajúce EPH
-
hojko
Site Admin
Lubenečko: Ak posielas vyssiu sumu, tusim nad 2000 eur cez postu, tak aj tam musis dat obciansky preukaz a zadava sa k udajom o platbe do systemu, navyse sa tvoje udaje napisu na zadnu stranu na postovu poukazku.
Nechcel som otvarat novu temu tak pisem sem. V stredu resp. stvrtok som ocakaval prichod zasielky, ktora v utorok poobede dorazila na Slovensko. Je to zasielka zo zahranicia, ale zo statu EU, cize na colnici by to zadrzat nemali. Ide to cez belgicku postu, ktorej format podacieho cisla sa na nasej super poste sledovat neda. Posledny zaznam je teda, ze v utorok poobede okolo 15:30 to dorazilo na SK a bude to dorucene v nasledujucich dnoch. Uz mi takto raz jedna zasielka prisla a bola dorucena hned na druhy den od bodu, kedy dorazila na Slovensko. V tomto pripade to bol v utorok a v stredu ani stvrtok nic. Volal som na lokalnu postu ci tam nieco nemaju - nic. Volal som na zakaznicke centrum a tam mi slecna povedala iba to, ze takyto format cisla je zly a neeviduju ho. Kedze teraz su sviatky, je realne ze v utorok mi to bude dodane? Alebo najskor az v stredu, kedze sa to musi v utorok dodat z bohviekial na lokalnu postu?
Nepisal by som keby to nebolo viac-menej surne. Az by niekto mal podobnu skusenost, budem rad az ju sem napise, vdaka.
Nepisal by som keby to nebolo viac-menej surne. Az by niekto mal podobnu skusenost, budem rad az ju sem napise, vdaka.