uz teraz som frajer, a (relativne) kludne si pred frajerkou ulavim, ale zo zaciatku mi islo boky roztrhnut . U nas sa to prelomilo tak, ze ked sa chcela cez mna prevalit, tak mi nechtiac zatlacila na brucho a proste som zatrubil . Ale zobrala to v pohode
Prdli ste si pred partnerom?
-
Scorpion90
King
Re: Prdli ste si pred partnerom?
hh, to co za tema 
uz teraz som frajer, a (relativne) kludne si pred frajerkou ulavim, ale zo zaciatku mi islo boky roztrhnut . U nas sa to prelomilo tak, ze ked sa chcela cez mna prevalit, tak mi nechtiac zatlacila na brucho a proste som zatrubil . Ale zobrala to v pohode
-
Kok
Light Professional
moznost "Chystam sa" ma zlikvidovala 
S tymto nemam nejaky velky problem
prdim kludne ked mi treba:D:D a potom sa na tom spolocne smejeme 
Nemám potrebu sem písať, ale možnosť "chystám sa" u mňa vyvolala fyzickú radosť, a tak som na ňu klikol. 
Fajne som sa zasmial 
My sa na tom stale smejeme, ze trham postelne pradlo a pod.
My sa na tom stale smejeme, ze trham postelne pradlo a pod.
video k teme 
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
tak sa dobrovoľne priznám, asi pred mesiacom a tesne po orgazme, takže úľava išla z oboch stránpepito25 napísal:Pokial sa to niekomu nestane priamo pri sexe, tak sa nic vazne snad nedeje
-
Andi_Cibula
Addict
Nevidím v tom problém, aj partnerke to prišlo celkom zábavné a prirodzené, prdnúť si hneď potom ako jej zanechám bielu nádielku medzi kozičkami.pepito25 napísal:Pokial sa to niekomu nestane priamo pri sexe, tak sa nic vazne snad nedeje
este par dni dozadu som sa bavil na tejto teme az si ma to naslo 25.12.13 8:25 zulu,kazdy z vas si urcite rad upusti rano v posteli ak sa da,bol som este v nejakom alfa spanku alebo co to malo byt no jednoducho som si prdol...na zakladnej sme niecomu takemu hovorili morda tzn ( vysoky hlasny vykon bez zapachu resp bal som sa zdvihnut perinu) takze zobudil som seba a aj priatelku ktora si odfukovala ako tuleníča,ked sa na mna otocila na jedine co som sa zmohol bolo ,, Nie som tu"
Happy end sa konal vzala to s humorom a nas vztah presiel do dalsieho povedzme levelu,bavime s casu na cas o ..... presne tak
Happy end sa konal vzala to s humorom a nas vztah presiel do dalsieho povedzme levelu,bavime s casu na cas o ..... presne tak
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
vzdy ked som s mojou tak sa chystam jednu uje*at, ale pre istotu dam dvakratFrikso napísal:Ti co hlasovali za "chystam sa" - ako sa chystate?
Zmenili ste koli tomu stravu?
-
tomasito13
Star
Chalani tak dnes po roku a pol som to konecne pustil aj ja. Povedal som, ze musime nas vztah posunut do inej roviny a bolo to.
Prdli ste si pred partnerom?
Cakala prsten a ty si si prdol.tomasito13 napísal:Povedal som, ze musime nas vztah posunut do inej roviny
Ked raz pride prsten aspon bude vediet do coho by islaCheZteR napísal: Cakala prsten a ty si si prdol.
Tí čo pokladáte prdnutie pred partnerom/partnerkou ako nezdvorilé a radšej to v sebe dusíte, čo si myslíte o grgnutí?
Grgáme, prdíme pred sebou po necelom 1 a pol roku. Nepretekáme sa v tom, kto si prdne hlasnejšie alebo smradlavejšie, ale tak keď to príde, tak to vôbec neriešime, je to úplne normálna vec. Poznám aj pár, ktorý je spolu viac ako 3 roky a nič také, ako prdnutie neprichádza do úvahy, to by som asi fakt nezniesol.
ja sa cudujem, ze ste vobec vydrzali ten rok a pol. celkovo nechapem preco by som sa mal hanbit pred niekym s kym pravidelne spavam prdnut? ked to mam povedat hnusne, tak je normalne ze si navzajom zerieme telesne vytoky, ale upustit kusok stlaceneho plynu uz nie? nehovorim, ze je normalne vyprdiet celu izbu po tom ako nejake jedlo nesadne, ale nejaky ten prd hadam nikoho nezabije
mimochodom tiez poznam jeden par(teda uz nefungujuci), kde chalan nemal pomaly problem prdnut svojej frajerke do ksichtu, ale podla jeho predstav su zeny ciste stvorenia a taketo veci nerobia. dokonca nezniesol ani to keby v jeho dome sla na velku potrebu. takze pred kazdou navstevou jeho domu pila nejake precistovacie caje a podobne aby nahodou nemala nejake "problemy"
mimochodom tiez poznam jeden par(teda uz nefungujuci), kde chalan nemal pomaly problem prdnut svojej frajerke do ksichtu, ale podla jeho predstav su zeny ciste stvorenia a taketo veci nerobia. dokonca nezniesol ani to keby v jeho dome sla na velku potrebu. takze pred kazdou navstevou jeho domu pila nejake precistovacie caje a podobne aby nahodou nemala nejake "problemy"
Nenapísal som, že sme začali po roku a pol pred sebou toto robiť. Začalo to možno po 1-2 oťukávacích mesiacoch, teraz je to úplne bežné, že nikto nič nezadržuje, nie je to zdravé. 
-
audiotrack
VIP
a čo ti bráni ísť na wc a tam sa vyprdieť? Alebo aspoň to pustiť v inej miestnosti? Priamo pri partnerke mi to príde neetické. A nemusí to byť len partnerka. V spoločnosti ako takej je to neetické. Ak újde lebo sa nedá zadržať (napríklad moc natlakovaný a do toho smiech) tak čo už, stáva sa. Ale pokiaľ je možnosť, tak sa kontrolujem a nerobím zo seba zbytočne prasa. Príde mi to rovnako prirodzené, ako si dať pri kýchani ruku pred ústa.
ved ano o tom som pisal, ze je rozdiel ked sa chovas ako buran a zadusas frajerku svojim nepodarenym obedom alebo si obcas psouknes. na tom druhom nevidim nic zleho.
-
tomasito13
Star
Ja som sa rok a pol drzal lebo mi to tiez pride neslusne pred zenou prdiet ale to uz sa niekedy fakt neda vydrzat byt tak natlakovany. Ale grganie mi pride o dost normalnejsia vec.