Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa hojko »

Teoreticky by som tomu aj veril. Uvadza tam VIN cislo, takze to pojde overit priamo v Audi. Je tam aj serviska, z 2010 ma 128 tisic, o necely rok neskor ma podla seka.sk 139 tisic, v lete 2013 ma 212 tisic a teraz pise 224 tisic. Auto je zrejme dovezene z Ceska.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

mfa: na tomto cim dalej popularnejsom upodozrievani ohladne najazdenych kilometrov sa vzdy tak pobavim :)

najskor si over vsetko, co sa da a kde sa da, potom tu spekuluj... keby tam mal natocenych 350 000, uz by to bola dobra kupa?
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Volal som tam, asi idem na neho pozriet. Prosim vas, neviete mi poradit naco sa mam zamerat pri obhliadke ? Take nieco dost dolezite pri tej rade.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

V prvom rade tam nechod sam ale s mechanikom
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Skusim zobrat zo sebou diagnostiku texu, snad mi dovolia ho otestovat.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ked nedovolia ani sa s nimi nebav :D ten co nema co skryvat sa nema coho bat :) ale fakt bez mechanika nechod ja vzdy berem kolegu a ten robi take veci ze predavajuci sa iba skrabe za uchom :D a viacmenej si ho seci beru vo firme pri kupe. Minule bol kupovat CRV a ked predavajuci videl co s tym robi tak rovno zlavil 600€ a tomu autu nic neni fici uz 10 mesiacov ale predavajuci zneistel tak radsej zlavil :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

RATZINGER666 napísal:mfa: na tomto cim dalej popularnejsom upodozrievani ohladne najazdenych kilometrov sa vzdy tak pobavim :)

najskor si over vsetko, co sa da a kde sa da, potom tu spekuluj... keby tam mal natocenych 350 000, uz by to bola dobra kupa?
jj, ale... kamos raz kupil supervyhodne A4 avant, ten starsi model od tohoto s 270k, natahana kabelaz po taxikarovi... :D "kamos chcel robit s tym taxi ale nakonec mu to padlo..." :lol:
No a vysledok? Podla Audi min. 670 000km. A pritom cuduj sa svete auto vyzeralo fakt zachovalo, az na diferencial co reval jak cirkularka.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ahojte, chcel by som sa nieco spytat a nechcem kvoli tomu zalozit novu temu, nechapem jednej veci..
Pozeral som ceny u dealerov novych aut v Usa americkych znaciek a auta su tam vecsinou vyrazne lacnejsie ako u nas /to chapem,lebo vyrabaju to v Usa a dovazaju do Eu kde je clo a atd-ok/.
Ale comu nechapem je, ze preco su tam potom lacnejsie aj znacky ktore sa vyrabaju v Europe? Konkretne som pozeral napr. Audi a ked porovnam motorizaciu a vybavu tak tam clovek kupi ten isty model ovela vyhodnejsie ako v Europe.???? ako je to mozne?
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Krsný mi hovoril, že keď sa bral nový Touareg, ktorý sa vyrába aj na Slovensku, tak sa oplatilo ho kúpiť až v Amerike, doviezť sem a nechať prerobiť aby spĺňal všetky požiadavky pre EÚ. Cena u nás bola 3 mil. a v USA 2 mil. Hovoril mi to dávno, tak už neviem či si dobre pamatám, že to boli dokonca Touaregy vyrobené na SVK a dovezené do USA.

// pozeral som to ešte raz a na 99,9% to bol Touareg vyrobený na Slovensku. Neviem či to ešte platí, ale vtedy sa vyrábal len u nás a exportoval do 148 krajín. Takže tu fakt ostáva rozum stáť, že sa to oplatí odviezť do USA a následne odtiaľ doviezť a pri tom ušetriť 30% z našej slovenskej ceny :lol:
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Tie ceny u dealerov v USA boli aj s daňou?
Inak aj mňa by zaujímalo, ako je to s predajnosťou áut európskych značiek v US. Také Audi, alebo BMW, prípadne VW.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ano, v USA je to normalka... co sa tyka europskych znaciek, tak aj audi aj bmw su tam oproti ostatnym celkom drahe... volkswagen je tam ale dost oblubeny... mam tam kamarata, ktory obchoduje s jazdenymi autami, tak sa viem popytat, ak by niekoho nieco zaujimalo...

// Runes: nie je, bohuzial...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

OT: Xtrail :DDDD zozente mi moj Xtrail :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Ahojte, pisal som s Headerom ohladom dovozu aut, vraj to uz jeho kamarat nepraktizuje, tak sa chcem obratit na niekoho z vas.

Nakolko som nasiel na slovensku len jeden, jediny inzerat a to tento: autobazar.eu, tak by som rad poprosil niekoho, kto sa dovozu este stale venuje, aby sa ozval.

Nasiel som na modile.de dva inzeraty: mobile.de a mobile.de a na autoscout24.eu som nasiel tri: autoscout24.eu autoscout24.eu autoscout24.eu Problem je, ze pisal som emailom do toho holandskeho bazaru a odpisali mi aby som im zavolal, aj to ledva, cize to bude hovor na dlho.
Dear Marián,

Please contact us by phone that is so much easyier to explain everything to you.
We hope that we informed you the best as possible.

Kind regards.
Neemt u voor meer informatie gerust telefonisch contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

De Groot Motor Cars BV
Amersfoortsestraat 15A
3769 AD SOESTERBERG

Tel. 0346-350888
[email protected]
http://www.grootauto.nl

Kijk voor ons actuele aanbod op http://www.grootauto.nl
Altijd 250 auto's op voorraad vanaf € 750,-
Z nemeckeho bazaru sa este neozvali, rovnako ako z talianskeho. Nakolko som auto nadialku nikdy nekupoval a aj tak ho treba ist pozret, tak som po dlhom rozvazovani prisiel k zaveru, ze si radsej zaplatim niekoho, kto v tom uz chodil. Neviem ake su exportacne dokumenty drahe a ine poplatky v state z ktoreho sa to bude kupovat a pod.
Takze jedine poziadavky su:

- Chrysler 300C Touring(combi) Zadok auta aj interier je podobny ako Dodge Magnum (niekto si to myli, hlavne americania :D takze len pre ujasnenie davam obrazky)
- 5.7L V8 HEMI AWD(len 4x4; su aj modely so zadnym nahonom, takze bacha)
- preferujem nenainstalovany plyn, ak neni ina moznost tak aj s plynom, ale ked to budete pozerat, nech to neni 'garazova instalacia na kolene'
- cena aj s tvojou pracou, exportom a dovozom max 15.000€(registracny poplatok a dalsie spravne poplatky SR uz budem platit sam)
- tuto prednu masku chladica, je ich mnoho a niektore sa mi vyslovene nepacia
- farba interieru/exterieru nezalezi, hlavne, aby bolo schopne po motorovej stranke
- dalsie otazky bez problemov zodpoviem

Kvoli jednemu autu ist 1000+km je dost nakladne, takze ak zbierate poziadavky na dovoz a vyrazite aj za tri mesiace na kamione, u mna to je ok.

Zatial vdaka.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:ano, v USA je to normalka... co sa tyka europskych znaciek, tak aj audi aj bmw su tam oproti ostatnym celkom drahe... volkswagen je tam ale dost oblubeny... mam tam kamarata, ktory obchoduje s jazdenymi autami, tak sa viem popytat, ak by niekoho nieco zaujimalo...
dostal som v karme anonymnu spravu, na ktoru mam odpovedat do tejto temy, tak odpovedam :P
dotycny sa ma pytal, ako to na americkom trhu vyzera so Skodovkami, korejcami, ake znacky su tam oblubene...

takze co sa tyka Skodoviek, na Floride sa absolutne nevyskytuju, nie su tam ani predajcovia a ani ziadne nejazdia po cestach... ak tam bol nejaky marketing a chceli tam prerazit s Fabiou a Yetim, muselo to byt severnejsie... naopak Kii a Hyundaiov je tam cim dalej viac... z najoblubenejsich domacich je tam urcite Ford, zo zahranicnych Acura (Honda), tie sa tam aj vyborne predavaju... ludia sa dokonca ucia aj na naftove motory, najma od VW...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Chlopi co hovorite na tieto motory
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=4762383
a aka je tam spotreba cca , tento kusok nema sice tempomat a ESP ale to by som dako uz prekusol
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

mali by byt celkom fajn policajti ich maju v xtrailoch a viem ze boli bezproblemove
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no na fore sa uz ozval jeden ze zeru olej ze aj ten jeho :D ach jaj kupim si kolobezku :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

tomsnad kazdy benzin trosku zozere, podla mna ak to zozere do 2 litrov na vymenu tak cert to ber.. .
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Benzinovym japoncom nic nepokazis, aj ked to je "len" (velke uvodzovky) Nissan. Mozno toho popapa trosku viac, ale urcite Ti nezozerie z penazenky este aj zubnu kartu, ked nastanu patalie s turbom, vstrekmi etc. :) Pripadne tam dorob LPG a si zahojeny.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

nooo ak je tam konstrukciou sposobena nachylnost na spotrebu oleja do LPG by som nesiel...
Taky isty priklad je fo Forde / Mazde japonsky Duratec ktory napr vo V6 3.0 zoberie ten liter-dva oleja na 15tkm ale tak to proste je od furt do furt, avsak po montazi LPG motor okamzite zacina protestovat, dymit, trhat a ani nevies a zrazu liter na 1000km a motor hotovo KO inac bez LPG vydrzia stovky tisic km (300+)
Napísať odpoveď