Problem z televizorom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ToLJoU
Light Expert
Light Expert

Problem z televizorom

Príspevok od používateľa ToLJoU »

Dobry den,

prosím potrebujem poradiť mam televizor od telekomu a to tento
http://www.alza.sk/42-lg-42ln5400-d408573.htm
no dneska mi znicoho nic vyhorela predlzovacka kde bola zapojena telka spolu s PS3 ( predlzovacka bola taka starsia na 4 zastrcky.... ) no a ked vyhorela tak som samozrejme isiel kupit novu lebo som nemal ako zapojit ... kupil som novu proti prepetovu celkom drahu predlzovacku z 5 zastrckami no zapojil som tam telku aj PS3 ale ked zapojim telku tak telka len sviety to stand by tlacitko ... aj to tak ze ked to dam do elektriky zapne sa standby svetielko po 3 secundach zhasne a potom po 5 secundach znova zasvieti a uz svieti stale ... prosim neviete co to moze byt ? je to nova telka je mozne ze takto telka odide ? a ked ano vztahuje sa na to reklamacia ? ze mi to vymenia v telekome ? .... PS3 normalne funguje ... len ta telka takto blbne ( alebo mozno ze by stacilo len ten zdrojovi kabel vymenit ? alebo skuste mi dajako poradit prosim vas )

Ďakujem
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem z televizorom

Príspevok od používateľa Sphinx »

nereaguje na nic ? zrejme to svetielko signalizuje poruchu .. tu sa riesilo nieco podobne .. nutna anglictina alebo aspom google translator http://www.avsforum.com/t/1225883/i-hav ... nt-turn-on
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Miesto spekulovania si mohol davno volat priamo do LG. Bud ti poradia telefonicky, alebo pridu. LG chodi opravovat TV k zakaznikov (ak ma teda Telekom TV z oficialnej distribucie). Samozrejme nie ze im povies ze ti zhoral kabel. Vecer som vypol, rano nejde zapnut.
ToLJoU
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ToLJoU »

nemohol :P uz som to skusal stalo sa mi to v sobotu maju otvaracie hodiny od po-pi 8:00 do 16:00 som volal hnet o jednej v noci :P som dufal ze bude nonstop linka ale nieje tak musim cakat do pondelka ... ale pre zmenu dneska som ho zapol tu telku cez noc oddychovala a zapnut sa zapla akurat samo pridavalo zvuk takze sa toho vela nedalo spravit kedze mi to stale davalo ako keby hore sipku ... vypol som a necham oddychnut znova dlho uvidim co sa stane vecer ked zapnem ak to iste uz to necham tak a zavolam im v pondelok nech teda pridu z toho LG

//autoeditácia príspevku (23 Dec 2013, 17:54)
volal som LG prišli si do hodiny po neho a už je v servise neskutočný servis ... kks Blahoželám im brutalitka :) :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Zobrali ho? Lebo väčšinou to opravuju priamo na mieste.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

tak je to nieco viac ako banalita.. alebo sw vada..
Napísať odpoveď