Oblecenie z USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Oblecenie z USA

Príspevok od používateľa chlapec10 »

myslim si ze ak tak amazon, ine pochybujem, ak to uz chcu posielat cez cely atlantik, tak je jedni ci UK alebo SK :)
VeganFighter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa VeganFighter »

aha lebo niekde som čital(alebo sa mi to snivalo?) že niektore obchody robia do UK dovoz zadarmo...
Inak ako dlho to trva kym to pride na SVK ked balik bol včera poslany z belgicka?
Sveter ktory som si dal cez airmaill economy bol včera podla trackingu na shipite ešte len v nejakej Jamaike v NY :) tak tomu to ešte asi potrva
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

VeganFighter napísal:aha lebo niekde som čital(alebo sa mi to snivalo?) že niektore obchody robia do UK dovoz zadarmo...
ja Este som taky nevidel....
Inak ako dlho to trva kym to pride na SVK ked balik bol včera poslany z belgicka?
u mna cca 1 az 3 dni.

Inac, buduci tyzden zacinaju novorocne vypredaje, pripravte sa najvacsie akcie :)
VeganFighter
Light Expert
Light Expert

davali ste si už niekto v Shipite tu možnost na baliku aby vam to vybalili z krabice a poslaly len tak? lebo objednal som si topanky a maju 6LBS,neviem či mi tam ešte činku pribalili alebo čo ale tie topanky možu mat tak maximalne 2lbs preto by som to chcel dat vybalit a poslat to bez krabice len chcel by som vedet ako mi to prebalia či do nejakeho sačku alebo nejakej vypchatej obalky alebo čo
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ano, pouzivam to, a nie, v sacku to neposlu :)
VeganFighter
Light Expert
Light Expert

a ako to posielaju?nafotia a odvažia mi to ešte pred poslanim? lebo všimol som si že cena Airmail zavisi od vahy a 1LBS vychadza cca 9USD takže to by som mal 55cca a to je dost :) nehrozi tam nejake poškodenie?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

http://www.shipito.com/consolidation tu sa docitas o vsetkom :) a mas tam aj nazorne videa :)
ale ano, vsetko nanovo odvazia, a mozes si znova vybrat sposob dopravy
VeganFighter
Light Expert
Light Expert

Aha diky tak topanky nakoniec už dorazili do Shipita a važia 4,1 lbs :( UPS ktore mi to k nim posielalo malo napisane 6lbs :shock: Chcelo by to požiadavku aby z nich vybrali tie papiere čo v nich určite budu :lol: alebo nejak ich odlahčli,lebo su v dvoch krabiciach čo je tiež zbytočne :) a prebalenie sa da len pri spajani viacerych balikov
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

planujem si kupit tento (http://bit.ly/19LEfdn) kabat za 75 USD, ale free shipping v USA maju aktualne od 100 USD, ak by niekto nieco chcel tak dajte vediet a mozme to poslat spolu, aspon usetrime na postovnom, a postovne na slovensko si mozme rozdelit: http://www.belk.com/ maju teraz dost akcii
VeganFighter
Light Expert
Light Expert

nič čo by sa mi pačilo ma tam cenovo neuputalo :roll:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no tak na tej stranke oblecenie nevyjde lacnejsie ako v EU outletoch
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo napísal:no tak na tej stranke oblecenie nevyjde lacnejsie ako v EU outletoch
preco myslis??? ako, ked mi najdes na slovensku alebo okolii Tommy Hilfiger vetrovku za 33 eur tak poviem ze ok (napr tu http://bit.ly/1cSctt0) alebo boxerky za 9e (http://bit.ly/19glVoW),
ralph lauren kravata za 9 (http://bit.ly/1c66Ycm), lauren shortky za 15 e (http://bit.ly/1cpeQHa) atd....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pozeral som Under Armour a Ralph tricka. UA boli niektore dokonca drahsie ako v inych EU storoch. Nepozeral som taketo drobnosti, tie sa oplatia skoro vzdy z USA.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hmm, Under Armour, pekne veci maju, ale vseobecne som nikde nevidel dobre ceny na nich....
Ohladom RL triciek, tak sice neviem kolko stoja u nas, ale z brucha by som ppovedal ze urcite nad 25 e
VeganFighter
Light Expert
Light Expert

Takže balik ktory som si dal poslat cez Airmail Priority mi dnes rano doručil kurier zo slovenskej pošty :shock: doba doručenia od objednavky vratane dovozu v USA do shipita bola 13 pracovnych dni(zo shipita na SVK 10 dni).
Kedže balik šiel cez belgicko tak som neplatil ani clo ani dan ani žiadne ine poplatky okrem poštovneho.Balik ktory som si dal poslat cez Airmail Economy v ten isty den je podla trackingu ešte stale v USA a asi nepojde cez BG :?
Z oblečenia som bol trocha sklamany,všetko oblečenie som si objednal od značky Doublju(maju štyl ktory sa mi pači).Vyberal som si velkost M(US S).Myslel som že prve je EU velkost ale je to Asia velkost.Veci mi prišli vo velkosti EU S;ASIA M;US S.
Takže chcel by som sa opytat skusenejšich,je to tak u každej značky že US=EU a velkost pred zatvorkou je azijska alebo len u tejto?aby som vedel do buducna ake velkosti objednavat.Dve z Troch veci mi ale sedia aj ked su ozaj dost Slim FIT.Ešte mi prišla penaženka Tommy hilfiger a s tou velka spokojnost.Pekna penaženka pekny obal,LUXUS.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak som rad ze preslo :)

Ja som zvyknuty ze ze US velkost je EU-1, takze L u nas, je M v USA, ale to je velmi vseobecne.... ja som to vyriesil tak, ze som sa odmeral miery, a tie porovnavam so size charts v USA, napriklad viem, ze mam hrud cca 40 Inch, tak pozeram velkosti na to
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Dnes mi to tiež prišlo kuriérom. Mká trička Aeropostale sú normálne Mká ako som zvyknutý.
A kvalita tričiek je tiež vysoká.
VeganFighter
Light Expert
Light Expert

aj ja som myslel že US velkost je EU -1 ale pravdepodobne to ma takto len tato značka takže ak by ste brali niečo od Doublju tak to berte tak že US velkost=EU
inak kvalita veci taktiež vysoka

//autoeditácia príspevku (28 Dec 2013, 0:05)
Poslany dalši balik cez Airmail Priority a opat ide cez belgicko 8)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hollister aj abercrombie maju obrovske zlavy (bundy a kabaty za 41 eur)
dostupne len cez proxy, ale odporucam pozriet
Prílohy
aber.JPG
VeganFighter
Light Expert
Light Expert

Takže dnes mi dorazil sveter ktory som si dal poslat cez Airmail Economy.Zostal som trochu prekvapeny ked som ho zbadal natlačeny v schranke kedže podla trackingu na shipite je stale niekde v NY :lol: .Ale zaujmave je že mi šiel cez USPS priamo na SVK a na colnej deklaraci som mal hodnotu 40USD teda mali by ho na colnici zastavit ale nič take sa neudialo.Takže napadaju ma len dve možnosti bud som natrafil na dobrych colnikov a kvoli 5€ sa im nechceli robit všetky ukony a poslali mi to rovno alebo nepoznaju prevod z USD na EUR :lol: Každopadne ja som spokojny
Napísať odpoveď