Samsung LED

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
marekbenco
Light Expert
Light Expert

Samsung LED

Príspevok od používateľa marekbenco »

Do vcera vsetko slapalo tak ako ma, no po prepnuti na iny kanal sa stalo to co je na obrazku a ostalo to tak doteraz. Neviem ci je to uz koniec s TV alebo treba nieco so software. Skusil som upgrade na firmware ale nic ziadna zmena. Skuste poradit co s tym moze byt. servisak povedal ze ak je v keli display tak vymena moze byt drahsia ako cela nova TV. TV ma 2.5 roka teda po zaruke. Da sa nejaka pomoc na dialku ak ho pripojim na internet? Keby to zobrazenie bolo len na signale, no ale aj menu je dvojite. Vobec nechcem uverit tomu ze by len tak display odisiel na takej drahej telke. Ak ma niekto skusenost poradte co s tym.
Prílohy
IMAG0278.jpg
IMAG0279.jpg
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Samsung LED

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Žiaden softver to nevyrieši. Je to samozrejme v prdeli. Buď priamo panel alebo nejaka elektronika okolo toho. Dnes sa TV neopavuju, menia sa sučiastky. A tie su extra drahe a oprava sa väčšinou neoplati.

To že je to drahy TV s kvalitou sučiastok ani s jeho životnosťou nijako nesuvisi. U Samsungu časty problem že je niečo s displejom.
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gyrxiur »

ja by som ho rozobral a pozrel sa po zlých kondíkoch, aj keď na ne to moc nevyzerá, a keď tak upiecť plošáky v rúre, ak by to bol studený spoj, mohlo by ho to opraviť
Ryan Giggs
VIP
VIP

To su trochu rady pritiahnute za vlasy. Tych dosiek je tam niekolko, to moze rovno upiect cely TV. A kondik ti asi tazko spravi toto s obrazom.
marekbenco
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marekbenco »

No super. Co teraz kupit TV drahe? alebo lacne? ALEBO PREJST NA KLASIKU A MAT POKOJ? Smejdi. Ak cena vyrobku nesuvisi s kvalitou tak nechapem koli comu su take vysoke ceny vyrobku? K je to len znacka tak nech si strcia do...... Radsej lacne a ked sa pokazi tak nebude luto.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Chceli sme kapitalizmus, tak sa nestazujme.

Cenu robi u tych drahych kvalita obrazu a vybava.
Neviem preco kupovat nieco lacne. Dnes nie je problem v roznych retazcoch si priplatit za predlzenu zaruku.
Mozes ju mat aj 5 rocnu a neplati len na poruchy ale aj na mechanicke poskodenie.
Napísať odpoveď