eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

Zdravím vás,
chcel by som sa opýtať, keby si chcem objednať túto mikinu,
http://www.ebay.com/itm/ST830-Mens-Sexy ... 4939035%26
ako by to bolo s doručením na Slovensko? Aká je cena poštovného a tak.
Myslíte, že sa tomu dá veriť?

Ďakujem
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ved ti to tam pise 5usd+20usd a prist by to malo do februara
verit sa tomu da, preco nie?
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

Pýtam sa preto, lebo som sa v tom moc nevyznám. Na ebay-i som bol teraz prvý krát.
Takže by som dokopy keby mi to prišlo platil okolo 25usd?
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Platil by si dopredu ebay nefunguje ako dobierka. Ano platil by si 25 dolarov,
Martin11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Martin11 »

ok, tak dnes došieli baliky z ebayu, došiel aj taky po dvoch mesiacoch, no prekvapili ma aj nejake sluchatka čo soim si objednal ani nie 2 tyždne a su tu, no vyzera že to šlo HK post, 1triedou ....
čiže som vcelku spokojny :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

FrappuccinoSVK napísal:Zdravím vás,
chcel by som sa opýtať, keby si chcem objednať túto mikinu,
http://www.ebay.com/itm/ST830-Mens-Sexy ... 4939035%26
ako by to bolo s doručením na Slovensko? Aká je cena poštovného a tak.
Myslíte, že sa tomu dá veriť?

Ďakujem
mikina cca ca. EUR 3,63 + EUR 14,52 postvne, dokopy zhruba 18 Eur vratane dorucenia, platis dopredu s paypal/creditkou....
Pomimo by som to ale nerobil lebo to je cinsky shit, a skoda penazi
lordssvk
Amateur
Amateur

Predaj uctu LoL na ebay

Príspevok od používateľa lordssvk »

Chcem predať ucet na League of Legends na ebayi.
Co ked sa predá? Vybehne mi kupujúceho adresa, alebo e-mailová adresa?
Kde to všetko nájdem.
Ďakujem za pomoc
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Predaj uctu LoL na ebay

Príspevok od používateľa audiotrack »

všetko nájdeš vo FAQ na ebayi. Inak neviem či je tam vôbec povolené predávať účty, tuším je tam v pravidlách že musí ísť o hmotnú vec ktorú zašleš kupujúcemu (výhercovi aukcie)
lordssvk
Amateur
Amateur

Diki :)
To neviem ale predávajú sa tam a dost :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no predávať sa môžu, ale otázne je koľko sa ich aj predá a koľko ich ebay zruší pred predajom
lordssvk
Amateur
Amateur

Kde je vlastne toto FAQ?
Tam nájdem informácie o kupujúcemu?
Alebo všeobecne o ebay s predaji.
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrto »

Zdravím, chcel by som sa opýtať že chcem si kúpiť sluchadlá z ebayu za 50€ a nato aby som sa teoreticky vyhol DPH mám napísať predajcovi že to má poslať ako gift ? alebo aby tam nejako napísal že cena je menšia ako 22 € ?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

audiotrack napísal:všetko nájdeš vo FAQ na ebayi. Inak neviem či je tam vôbec povolené predávať účty, tuším je tam v pravidlách že musí ísť o hmotnú vec ktorú zašleš kupujúcemu (výhercovi aukcie)
To je len formalita, staci napriklad ked vytlacis nejaky kupon s prihlasovacimi udajmi a v aukcii uvedies ze ho vyhercovi aukcie posles a hotovo.
Vies kolko klucov a kodov a neviem coho este som na ebayi pokupil a vsetko bolo riesene takto, samozrejme ze udaje mi kazdy poslal mailom a ziadny kupon v zivote neprisiel.
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pasto »

stalo sa niekomu ze by mu .com zmizli upozornenia ze do X.Y datumu treba odovzdat feedback inak by som mal kontaktovat resolution centre ..... na .co.uk a .de mi to funguje ale na .com stranke mi to zmizlo aj som googlil ci nieco o tom nenajdem ale ziadne vysledky
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

Ahojte to je nejaká novinka na ebay? Predtým viem , že mal pod palcom "bezpečnosť kúpi" na starosti paypal , keď si nedal tracking number tak ti držali peniaze 21 dní , no teraz pozerám , že na ebay je miesto toho "Ebay money back guarantee" a tam píšu vraj zaplatia kupcovi sumu tovaru+poštovné ak mu to nepríde. No čo potom robia s predajcom? Ja napríklad niečo odošlem a voľakde sa to stratí/bude meškať čo niekedy ak sa pošle balík do USA je celkom reálne a nahlási ma na ebay? To budu odo mňa vymáhať peniaze , napriek tomu že budem mať doklad o odoslaní balíku , alebo ako to budú riešiť?
Ďakujem.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

Zdravim, to uz zrusili moznost nakupu cez kreditku ?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

martinsos napísal:Ahojte to je nejaká novinka na ebay? Predtým viem , že mal pod palcom "bezpečnosť kúpi" na starosti paypal , keď si nedal tracking number tak ti držali peniaze 21 dní , no teraz pozerám , že na ebay je miesto toho "Ebay money back guarantee" a tam píšu vraj zaplatia kupcovi sumu tovaru+poštovné ak mu to nepríde. No čo potom robia s predajcom? Ja napríklad niečo odošlem a voľakde sa to stratí/bude meškať čo niekedy ak sa pošle balík do USA je celkom reálne a nahlási ma na ebay? To budu odo mňa vymáhať peniaze , napriek tomu že budem mať doklad o odoslaní balíku , alebo ako to budú riešiť?
Ďakujem.
pokiaľ poskytneš tracking number, tak ti peniaze nestrhnú a jednoducho treba počkať až kým to kupcovi nepríde.. balík sa dá vysledovať, čiže aj keby kupca tvrdil, že si mu to neposlal, ebay to vie skontrolovať. pokiaľ nemáš tracking number a kupca napíše, že si mu nič neposlal, ani sa s tebou nebavia, hneď povolia refundáciu, pretože sa odoslanie nedá overiť. pri ebay money back guarantee nemajú žiadny fond na preplácanie nedoručených zásielok, strhávajú to vždy predajcovi, čiže vždy sa to rieši refundáciou. kupujúci ale môže tvrdiť, že si mu poslal niečo iné alebo že sa ten predmet cestou poškodil a môže požadovať vrátenie peňazí. proste ako predajca tam nikdy nepochodíš, hlavne ak narazíš na hajzla, tak mu ostane predmet a aj peniaze a môžeš sa aj pokrájať. ak by bol sviňa, tak by ten predmet mohol vrátiť, pričom peniaze za predaj by ti odrátali z konta a on by ti mohol poslať naspäť hoc aj hlávku kapusty, o to sa už nikto nestará.. a ako predajca nemáš ani právo nechať kupujúcemu negatívny feedback. predávajúci sú tí, čo ebay živia a oni na nich z vysoka serú. ebay/paypal najväčšia rakovina na internete.. stránky ako http://www.paypalsucks.com/, http://www.screw-paypal.com/, http://www.ebaysucks.com/ atď nevznikli len tak pre nič za nič. a tie poplatky z predaja až do výšky 17%, ani nevravím.. ja len dúfam, že tu čoskoro vybehne nejaká poriadna konkurencia, teraz je z toho prakticky monopól. viac tuna http://pages.ebay.com/help/policies/buy ... ction.html
kzS^ napísal:Zdravim, to uz zrusili moznost nakupu cez kreditku ?
vždy sa dá platiť kreditnou alebo debetnou kartou, potrebuješ k tomu ale ebay/paypal kontá. minimálne na ebay.com to funguje, majú to napísané aj vo FAQ http://pages.ebay.com/help/pay/methods.html
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

ja len poviem 2 veci

1, na ebay som istu dobu predaval, a sice poplatky boli relativne vysoke, ale vzhladom ze mali celosvetovy dosah, v mojom pripade celoeuropsky, tak sa mi to aj tak oplatilo tam predavat....

2, ak sa nemylim, tak da sa platit cez paypal aj bez konta, len tam zadas udaje z karty
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

1. áno je pravda, že amazon má napr. ešte väčšie poplatky, ale ako som spomínal, si nechaný na pospas kupujúcemu.. nemáš žiadnu záruku, že ti tie peniaze paypal nestrhne a kupujúcemu nevráti. takisto si môžu kedykoľvek zmyslieť, že ti zmrazia prostriedky na účte kvôli "podozrivej aktivite" a dobehal si.. môžu to tak nechať zmrazené aj roky..

2. pri nakupovaní cez ebay jednoducho musíš mať účet, nemôžeš nakupovať bez účtu, ale áno.. paypal účet nie je povinný, potom pri dokončení transakcie stačí zadať údaje z karty
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

zmrazia prostriedky na účte kvôli "podozrivej aktivite" a dobehal si.. môžu to tak nechať zmrazené aj roky..
To myslíš ako aj účet ktorý mám udaný na paypale? Oni majú dosah aj na môj účet tu na SK v banke či ako?
Napísať odpoveď