Strateny kamarat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strateny kamarat

Príspevok od používateľa Arkaz »

Tak nakoniec to bolo takto : Okolo 10h ich casu sa mal ist odcheckovat z hotela a ist na letisko. V penazenke mal poslednych 25CUC (kubanska mena) ktore nechcel minat lebo pri opustani krajiny sa plati poplatok vo vyske 25CUC inak vas nepustia z krajiny. No nez sa odcheckoval prisiel zanim niekto kompetentny na izbu a dal mu list kde stalo ze nepoleti tym lietadlom o 12tej ale poleti neskorsim. Tak ze ok pocka na izbe. No vraj ze to nemoze ze musi sa odcheckovat z izby. Tak sa odcheckoval a teraz ze co bude robit do vecera nez bude dalsi odvoz na letisko. Bol hladny tak z tych 25CUC minul a dalsie peniaze vyberie z karty. No tej pani za prepazkou to neslo ani na jednej karte. Uz bolo cca 1h do odletu tak rychlo utekal za taxikarom ze k najblizsiemu bankomatu nech ho odvezie, no ten bol 20 minut cesty. Tak rychlo sli k bankomatu no ani tam neslo mu vybrat. A teraz nielenze nemal ako zaplatit ten poplatok 25CUC este aj nemal co taxikarovi dat :D Tak mu nukal cely kufor s cigarami fotak a pod. no to nechcel ze toho tam maju dost. Tak nakoniec mu dal telefon ( Sony xperia S). taxikar mu dal k tomu este 20CUC (cca 15€). A potom uz siel na letisko do lietadla. Ked bol v nemecku este hladal kufor no nakoniec ze kufre letia priamo do viedne. Potom z viedne nemal ako zavolat nic sa tam motal a nasiel linku ktora ide priamo do BA na mlynske nivy. A odtial isiel vlakom domov. O pol noci sa teda z nicoho nic zjavil doma :D Som rad ze to este takto dopadlo. Aj ked v mobile mal vsetky foto na ktore som sa tesil aj foto nejakej 31r kubakny ktoru tma fikol :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Arkaz napísal:aj foto nejakej 31r kubakny ktoru tma fikol :D
Už len nech sa modlí, nech to nie je taxikárova manželka alebo dcéra, bo ešte si ho nájde aj na Slovensku.. :D

Keby mal na izbe wifinu a zapnutú synchronizáciu fotiek, nemusel by o tie fotky prísť. Ale dôležité je, že prišiel domov.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Doma sa o neho boja a on si dovoli byt na suchu na Kube,este k tomu si aj zakefuje :D tomu sa povie zodpovednost
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale aspoň si to užil...ešte jeden deň a prepije a "prekefuje" aj trenky... :-D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

velmo nezodpovedny pristup nemat aspon 1 zaloznu kartu s dostatocnou hotovostou...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Arkaz napísal:Tak nakoniec to bolo takto : Okolo 10h ich casu sa mal ist odcheckovat z hotela a ist na letisko. V penazenke mal poslednych 25CUC (kubanska mena) ktore nechcel minat lebo pri opustani krajiny sa plati poplatok vo vyske 25CUC inak vas nepustia z krajiny. No nez sa odcheckoval prisiel zanim niekto kompetentny na izbu a dal mu list kde stalo ze nepoleti tym lietadlom o 12tej ale poleti neskorsim. Tak ze ok pocka na izbe. No vraj ze to nemoze ze musi sa odcheckovat z izby. Tak sa odcheckoval a teraz ze co bude robit do vecera nez bude dalsi odvoz na letisko. Bol hladny tak z tych 25CUC minul a dalsie peniaze vyberie z karty. No tej pani za prepazkou to neslo ani na jednej karte. Uz bolo cca 1h do odletu tak rychlo utekal za taxikarom ze k najblizsiemu bankomatu nech ho odvezie, no ten bol 20 minut cesty. Tak rychlo sli k bankomatu no ani tam neslo mu vybrat. A teraz nielenze nemal ako zaplatit ten poplatok 25CUC este aj nemal co taxikarovi dat :D Tak mu nukal cely kufor s cigarami fotak a pod. no to nechcel ze toho tam maju dost. Tak nakoniec mu dal telefon ( Sony xperia S). taxikar mu dal k tomu este 20CUC (cca 15€). A potom uz siel na letisko do lietadla. Ked bol v nemecku este hladal kufor no nakoniec ze kufre letia priamo do viedne. Potom z viedne nemal ako zavolat nic sa tam motal a nasiel linku ktora ide priamo do BA na mlynske nivy. A odtial isiel vlakom domov. O pol noci sa teda z nicoho nic zjavil doma :D Som rad ze to este takto dopadlo. Aj ked v mobile mal vsetky foto na ktore som sa tesil aj foto nejakej 31r kubakny ktoru tma fikol :D
načo mu tam bol ten foťák keď fotil na mobil?
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vravim ze je motak :D kupil si nejaky vodotesny odolny kompakt aby fotil pod vodou :D kupil pentax optio w90.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

no tak to bol dobre drahy taxik za mobil ktory stoji 300 eur :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Zjavne pozival viac rumu a inych latok :smt059
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Ejha, mega - motak. Pride mi to keby sa bal otvorit usta.. (sice priamo rozporuje s dovolenkou sam na Kube, ale budis)

No nic, kedze siel cez cestovku, siel by som najprv za delegatom, cim to vlastne letim, a ako mi vyplni cas (hlavne to jedlo).
A ked uz je vo Viedni, zavolat nevie. Preco? Nema ani eura? Karta nesla ani vo Viedni? Potom siel vlakom na Slovensko. Teda nejake prachy predsa len mal.
Inak, ja by som si nejake tie kubankse chechtaky predsa len na pamiatku doniesol domov.. :)

Zaujimavy pribeh na 23tieho, volnejsi pracovny cas.. :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ved vravim ze on je strasny motak :D no vo viedni uz mu slo vybrat tak radsej siel na autobus ako by mal volat niekoho aby prenho prisiel :D mal na pamiatku ale ani nie 2CUC len drobne
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

No veď nemusel volať niekoho aby poňho prišli, ale len mohol dať vedieť, že je nažive :D
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Bobr napísal:Zjavne pozival viac rumu a inych latok :smt059
viac rumu jak rozumu :D este sa to aj rymuje
nejakymarko
Addict
Addict