Nesmejem sa, netesim sa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Nesmejem sa, netesim sa

Príspevok od používateľa Forsaken »

zdar,

mam taky "problem":
vela krat mi niekto nieco hovori - tesi sa z toho... smeje sa tomu... ale mne to pride ako normalna vec, resp. nevidim v tom ten pocit stastia /mozno...lebo pri tom niesom, co sa mu stalo/...smiechu...nevidim v tom vtip...

Takze moje emocie su ziadne. To by bolo v poriadku, ved kazdy sa smeje inym veciam a tesi sa z inych.
Ale nechcem na toho cloveka posobit ako nudny, suchar, pripadne mu sposobit zlu naladu tym, ze na to nereagujem /tak ako by mozno cakal/...

/myslel som ze je to problem len so zenami, ale nieje to tak, je dost chalanov s ktorymi si tiez "nerozumiem"... na druhej strane viem, ze poznam ludi co nech povedia hocico, tak sa smejem ako nafeteny, lebo mi to tak pride, ci uz obsahom alebo formou/

co myslite, ako sa spravat ?
lukas9206
Addict
Addict

Re: Nesmejem sa, netesim sa

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Osobne, ked ti na tych ludoch nejak moc nezalezi, takd nema zmysel sa zbytocne pretvarat a smiat na silu.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...aby náhodou nepojali pocit, že ťa ich zábavné anekdoty a historky naozaj bavia...to by ťa nimi mohli začať obšťastňovať častejšie...problém nebude v tebe, ale v tom, že tí ľudia buď nevedia rozprávať zábavne, alebo rozprávajú už vo svojej podstate nudné veci...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Hm, v robote zažívam podobné situácie, keď sa chlapi smejú veciam, ktoré "až také vtipné niesu" - pre mňa. Taký nasilu humor. Už som si zvykol. Je to niečo podobné, ako keď sa ľudia v bare dokážu baviť donekonečna o tom, akí boli ožratí minule, nadávanie na robotu a podobne. Témy, ktoré mi nič nedávajú a nezaujímajú ma. Jedným uchom dnu, druhým von.
Forsaken
King
King

praveze mi na nich zalezi, inak by som sa to nesnazil vyriesit.

ono nejde ani tak o "priame" vtipy, ale mozno o pribehy zo zivota, ktore ich tesia, alebo im robia naladu, tak im ju nechcem kazit.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ak sú to skutoční priatelia, tak musia akceptovať to, že tebe ich príbehy neprídu zábavné ani zaujímavé.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tazko ti pride nieco zaujimave, ked to nieje z tvojho sudka, alebo si enzazil nieco podobne, ci nebol tam s nimi. Ak to nieje tvoja kategoria, ci tema, ktora ta taktiez zaujima, tak pri vacsine rozhovoroch ju budes brat ako nezaujimavu.
Forsaken
King
King

mne nejde o mna, ja to celkom chapem - len neviem, ze co mam robit v takej situacii, aby ten clovek nenadobudol zly, alebo cudny pocit z toho / zo mna, ako reagovat.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Stotoznujem sa s autorom, taktiez sa neviem tesit napr. z narodenin, nebavi ma sa nasilu usmievat, nasilu sa tesit z toh ze mam o rok viac, meniny detto, vianoce atd. tak isto ked sa rozpravaju starsi a povedia nieco "vtipne" taktiez to vo mne nic nevyvolava...na druhu stranu s kamaratmi idem odletiet niekedy...takze si z toho nic nerob ze by si bol sam ;-)
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Mozno by bolo dobre nebrat sa tak vazne / Nebrat vsetko tak vazne (nic v zlom). Zivot bude svetlejsi.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

kasli na to. mne sa to tiez stava a aj som sa uz na to pytala kamaratov, ze ci im to nevadi, ze im nechcem kazit radost alebo co.. vsetci to beru sporotovo, su radi, ze sa mozu pri mne vyrozpravat a uvolnit svoje emocie. v skutocnosti ludia od teba necakaju, ze sa budes smiat s nimi, len to chcu dostat zo seba von ;)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Ja sa vôbec neviem smiať a netrápi ma to :D
Forsaken
King
King

Dik za nazory... Viem ze niekto sa na tychto "prihodach" zasmeje a ja nie...tak si myslim ze posobim na danu osobu akoby "horsie" oproti nim.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ja sa v tomto pripade ak mi to nie je dostatocne vtipne pousmejem na 2 sekundy a tym to bohuzial hasne :( kazdopadne s tym nemam co urobit..urazit taktiez nechcem nikoho
Napísať odpoveď