NHL (aktualne)

O športe...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa mirak2 »

asi aj ti, co ho pivom oliali. je to maximalne trapne
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nejak mŕtvo tu je...takže čo vravíte na úvod sezóny?
Budaj sa Montreale zabýval a fanúšikovia ho milujú. Tipujem, že práve v Habs zostane na pozícii #2 ešte pár rokov, možno do konca kariéry.
Pánik paráda, Stamkosovo zranenie mu isto pomôže, potrebuje viac gólov.
Tatár taktiež nesklamal.
Meszároš - vyzerá to na súmrak jeho kariéry, 5,5 melóne už nikde nedostane ak vôbec.
Kopecký - úplne mimo, zrelý na trejd.
Halák - slušná sezóna po takých menej vydarených.
Gáborík - vidím ho na pár výmen a do 3-4 rokov je von z NHL
Hossa - paráda, toho hráča žeriem, podľa mňa má na to aby dodržal zmluvu aspoň do 40-ky.
Chára - Norriska a All-star už asi nebudú, ale stále to bude skvelý kapitán a obranca taktiež do konca zmluvy

Najviac ma asi teší Sekera, konečne to naplno ukázal aj za morom.

Čo sa týka ligy celkovo - že Jágr bude najlepším hráčom Devils by som nepovedal.. Inak ma strašne teší Ovečkin, ktorý je naplno späť a vyzerá to na zaujímavé rekordy a štatistiky.
Momentálne je tuším 41 gólov v posledných 44 zápasov a počíta sa, či dokáže urobiť neoficiálnu 50 in 50, tuším naposledy to bol Mogilnyj alebo Neely. Zároveň ak prekoná 65 gólov alebo nebodaj 70 trhne nejaké rekordy.
Steen už asi vychladol, ale bol to zaujímavý streak.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Kopecky nebol zly trejd podla mna. Minulu sezonu mal velmi dobru a v tejto sezone len nie je bodovo produktivny. Co som videl zapasy tak bol dolezitou postavou Floridy a chvali ho aj trener. Vidim v nom noveho Handzusa, ktory tiez nijak bodovo neoslnil, ale pre muzstvo bol skoro vzdy prinosom.
Gaborik je podla mna uz min. tretiu sezonu velmi precenovany a uz vyhorel (bodaj by som sa mylil)

zvysok s tebou suhlasim, s napatim vzdy pozeram vysledky a highlighty Caroliny kvoli Sekovi.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

podla mna naopak Panik hra dost biedne, zo zaciatku sezony zbieral hlavne minusky, po jeho fauloch dostavali vitazne goly, naposledy si dal proti Ducks smolny vlastny v predlzeni, tatar tiez strieda dobre momenty so slabsimi. hossa, chara, halak su top v lige, sekera je v ramci TOP4D tiez jeden z najlepsich v lige
mna milo prekvapuje Getzlaf, ktory je v top5 strelcov, hra vyborne, obnova lajny Perry - Getzlaf - Penner prinasa ovocie a Hampus hra famozne (vacsinou)... navyse mame 3 brankarov schopnych chytat na urovni... vdaka tomu hra cely tim skvelo...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Florida vymenila prasknuté plexisklo za nepriehľadné

Mal fleka ako kedysi na Slovane, ked sa sedelo za stlpom :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Zaujímavšie veci - Ovechkin spravil šnúru 48 gólov v posledných 50 zápasoch a stále sa počíta šanca, že može spraviť neoficiálnych 50 in 50, do konca sezóny ak vydrží forma - však on nie je žiadny Steen - tak možno uvidíme 70 gólov po 20 rokoch.
Pánik suspendácia na 2 zápasy a následne pojde do AHL zrejme, kde bude mať čo robiť aby ho vytiahli spat.
Tatar paráda, s ice-timom prizraneniach Dacjuka a Zetta stúpa s produktivitou.
Sekera - wow - nemám slov, strašne mu držím palce.
Hossa - už sme skoro bod na zápas a hrá perfektne, perfektne, perfektne...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Pánik sa dnes vrátil po suspendácii a hral za Tampu proti Detroitu kde debutoval Jurčo po boku Daciuka a Alfredssona, tréner ho pochválil, no myslím si že ešte si počká na pravidelné štarty v NHL. Inak Caps otočili zápas s Flyers keď prehrávali v tretej tretine už o 3 góly (akurát vtedy som zaspal že už je rozhodnuté :D)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

dnes velky den pre Jurča, prvy gol v NHL a puk mu doniesol sam Pavel. Snad mu to pojde a nechaju si ho v muzstve este nejaky ten piatok
http://sport.aktuality.sk/c/159961/vide ... a-hviezda/
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Gáborík môže byť honorovaný pomalý za smoliara sezóny, uvidíme, čo to bude znamenať v jeho finančnom ohodnotení po vypršaní zmluvy :) Samozrejme olympiádu s najväčšou pravdepodobnosťou nestihne.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

aale tak olympiadu by mohol. klucna kost neni az taka hrozna ako sval. zranenie.
ja si myslim, ze jeho zlate casy su prec a necudoval by som sa, ak by zakotvil v KHL po boku Ilju ;-)
ocividne to uz nie je hrac do fyzicky narocnej NHL ale skor do pomalsej KHL kde by bol podla mna vacsia hviezda ako Radulov alebo Kovalchuk.

co hovorite na vykony Jurca? snad mu to vydrzi a ostane v muzstve najdlhsie ako sa da
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Gáborík zrejme ako top hviezda skončil. Myslím si, že po spôsobe akým odišiel z Rangers a predovšetkým z Columbusu (snáď nikto neverí, že predĺžia spoluprácu) značne ovplyvní jeho kariéru.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Tak zlaté časy podľa mňa u Gáboríka ani nenastali. Mne vždy prišiel ako hráč, ktorý hraje pod svoje možnosti, mal potenciál na 50 gólové sezóny, ale nenaplnil ho. Očakávam, že dostane ešte nejakú jednú-dve zmluvy. Podobne ako so Seminom v Caroline, najprv mu dali zmluvu na rok, urobil bod na zápas a predlžili mu na pár rokov, a teraz aj kvôli zraneniam, nehrá nič, to si myslím, že bude aj prípad Gáboríka a potom smer KHL.

Jurčo je skvelý a čaká ho veľká budúcnosť, len musí makať na sebe neustále. Jurčo, Tatár, Pánik, Marinčin a ešte Gernát a po nich dlho nikto nepríde do NHL pravdepodobne, tým reagujem na tie články, ktoré píšu ako o zázraku, že sa mládež v NHL presadzuje, presadzovať sa presadzuje pomaly po 10 rokoch niekto vychádza a potom zase 10 rokov asi nič nebude...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Réway sa tiež dobre ukazuje, nad Daňom by som tiež ešte palicu nelámal.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

kamarat, co hraval s Jurcom v mladeznickych timoch povedal, ze on sa nikdy nejak extra nesnazil a vzdy bol top... neviem, ci aj teraz je to tak, ale ak nie, tak by mohol byt velmi velmi dobry
Gaborikova situacia je smutna, velmi smutna.
taky maly meme pridam :D
Prílohy
1520781_569741879784432_1957034861_n.jpg
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tí, čo sú megatalenty a príliš sa nesnažia na to zvyknú doplatiť.. Dúfam, že to nie je Jurčov prípad.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Na MSJ čo hovoríte?
Réway to valcuje, Daňo, Cehlárik paráda tiež, ale najväčšie prekvapenie je pre mňa Kolena, veľmi sa čudujem, že ho nikto nezobral v drafte...
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

begbeee Zatiaľ paráda, až na to vyjadrenie Daňa. Postup majú istý, tak uvidíme čo predvedú dnes proti Kanade. AK zajtra vyhráme nad Českom tak Česi budú hrať s Nórmi či?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

mlady Cernak nam zatial podkopava sance na lepsie vysledky, som z neho sklamany, nervozita a tlak robi svoje
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Poviem to takto: pomohol mu daňov komentár?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

dano mal byt ticho a rovnako aj reway. avsak je pravda, ze na to este asi mentalne nema tak ho bokros mohol viac pustat proti nemcom kde sme uz mali vyhrate a nie 5min pred koncom ked vyhravame s kanadou
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Reway nepovedal nič extra zlé, ale Daňo to zaklincoval. Inak súhlas, že je to skôr trénerova chyba.
Ak však mám byť úprimný, po prvých 5 min. III. tretiny bolo viac menej jasné, že to neudržíme.
Napísať odpoveď