Assetto Corsa

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Assetto Corsa

Príspevok od používateľa Dunlop »

finálna verzia bude v roku 2018 (dovtedy bude hra vyvíjaná).
Ak máš na mysli "stable" 1.0 verziu, tak to vychádza cca na nejaký marec 2014. Čiže demo možno očakávať po tomto dátume
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

Akurát teraz som zbadal na steam-e cenu 26,25 € (-25 %). Keby som si to kúpil, už pri oficiálnom vydaní hry by som nemusel nič kupovať že ? (Bolo by to po prvý krát čo by som kupoval hru na steam-e a predbežnom prístupe, tak sa nečudujte :D ). Tie aktualizácie by prebiehali pri spustení hry že ? Je tam len Time Trial alebo aj je/bude niečo podobné kariére ? Online tam je/kedy bude ? Radšej sa opýtam ako keby som mal potom nato nadávať :D

Mimochodom to vyzerá fantasticky. Čo som pozeral videá sú tiež parádne (a to sú len videá). Hlavne tie s Ferrari 458 Italia. Normálne si predstavujem že v ňom sedím :D
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Je tam zatial drift mod, potom meranie casu a este nieco s casom. AI ani MP tam este neni, ma tam byt aj kariera, aj ked neviem naco. Kazdy druhy piatok vydavaju update s autami a tratami. A po vydani hry budu aj nejake dlc.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Myslite že to cez Vianoce zlacnie ešte viac? Chcel by som to vyskúšať, no neviem či mi to utiahne pc a demo zatiaľ neni. A ešte či je to hratelne na gamepade, či len na volante?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Určite to už viac nezlacnie, už toto je dosť nečakané.
Zatiaľ tam je pár módov, AI, multiplayer a kariéra tam zatiaľ niesú pridané. Avšak človek si môže nahodiť komunitnú appku ktorá sprístupní leaderboards, takže človek môže pretekať s časmi iných ludí (a nielen so svojim ghostom). Zajtra vyjde nový patch ktorý prinesie štyri autá, dve trate a dalšie bližšie nešpecifikované možnosti hry. Je možné že aj AI (už bolo aj zverejnené video s AI, takže už by to mohlo byť hotové). Patche sú každé dva týždne, čiže stabilná verzia hry (nie finálna, nakoľko na hre budú pracovať najbližšie štyri roky) by mala byť do troch mesiacov.

A samozrejme doporučujem všetkými prstami jak na rukách tak na nohách. Viac ich žiaľ nemám
Pascalwb
Addict
Addict

lukas9206 napísal:Myslite že to cez Vianoce zlacnie ešte viac? Chcel by som to vyskúšať, no neviem či mi to utiahne pc a demo zatiaľ neni. A ešte či je to hratelne na gamepade, či len na volante?
Mozes stiahnut warez, ked chces oskusat ci ti to pojde. Mne to ide na starej HD 4850 na low, fhd, 60+ fps.

Zajtrajsi update prinesie nejaky mod s medailami a drag zavody.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

warez sťahovať je fakt len orientačné nakolko každé dva týždne sú veľké updaty a medzi tym semtam vybehne malý update, takže všetko sa stále mení od performance, cez grafiku až po zvuky a fyziku (nehovoriac o tom že zle kreknutá verzia môže isť ovela horšie a robiť blbosti). Ak má človek pochybnosti, radšej si počkať na demo
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Takže ako vidím oplatí sa to kúpiť teraz a nečakať s tým do vydanie hry. Zľava na Steam-e končí pozajtra. Dovtedy by bolo dobré sa rozhodnúť :D
lukas9206
Addict
Addict

Ja teda skúšam ten warez, hádam to spustím. No aj keby mi to šlo na najnižšie detaily, tak to asi nebude mať zmysel kupovať. Keďže sa to môže časom zmeniť, zvýšia sa nároky na hardware a bude mi to sekať.
Pascalwb
Addict
Addict

No to je jasne. Este teraz to je jedno auto, ale ked pribudne AI alebo mp tak to bude trochu narocnejsie.
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Mam i5 a gt 635m a stiha to uplne vpohode. Zatial to vyzera nadejne akurat mam velky problem s ovladanim. Mam rumblepad a nejak si ho neviem nastavit tak, aby to bolo dobre. Zatial som nenasiel ten spravny na citlivost. LFS malo toto lepsie spravene.
lukas9206
Addict
Addict

Warez odskúšaný, ide to skoro na minimálnych nastaveniach. Ide to pekne ale neni to ono, radšej si počkám na nové pc kde to spustím na full. Takže zatiaľ nekupujem. :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Na tvojom mieste by som to teraz kupil na steame. Este 4 hodiny bude v zlave za 26 €. A predpokladam, ze az do vydania finalnej verzie sa uz k takejto cene nepriblizi.
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Presne tak ako GothaR hovorí, kúp si to radšej ešte teraz za tých 26 €. Hra bude stáť po vydaní 45 €.
lukas9206
Addict
Addict

Momentalne ne som doma a nemam dobry pristup na internet. Takze asi nic z toho.
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Tak podarilo sa mi najst celkom schopne nastavenia na rumnle pad:
degrees of rotation 306
Gamma 3.00
Filter 0.45
SS 0
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Len tak zo zaujímavosti. Aký najlepší čas ste dali v Imole s Ferrari 458 Italia ?

Mne sa podarilo za 1:59:940

1. Sektor 33.640
2. Sektor 46.644
3. Sektor 39.656

Nádrž som mal skoro prázdnu, no pneu boli dosť zodraté.

Neviem posúdiť či je to dosť dobrý čas alebo nie ale dá sa povedať že to mám celkom dobre natrénované. Aj predošlé dny som jazdil. Akurát teraz nedávno som odjazdil 250 km, 50 kôl. Dokopy môžem mať odjazdené v Imole 80-90 max 100 kôl.
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

Prosím vás, chápem tomu dobre, že ak si teraz kúpim predbežný prístup, tak potom pri celej hre už nemusím nič platiť či ako to je?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

94faroSVK: mam tam nieco pod 1:56, presne si nepamatam. Hlavne treba prezut na semislicky, potom to uz ide. Ja som este trochu zvacsil odklony vpredu, aby sa znizila nedotacavost.
LatteMacchiatoo: do vydania verzie 1.0 nebudes musiet nic platit. Potom mozu prist platene DLC s obsahom.
Vo verzii 1.0 budu tieto auta: http://www.assettocorsa.net/officially-licensed-cars/ a tieto trate: http://www.assettocorsa.net/laser-scanned-tracks/

PS: zajtra o 15:00 vydaju nejake vyznamne vyhlasenie tykajuce sa hry, ale nic presnejsie zatial nevieme
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

GothaR: Semislicky ? Tak som asi slepý ale nikde som nevidel že sa dajú prehodiť pneu. :D Kde presne to je ? Ja som ten čas spravil na pôvodných gumách. S nastavením som sa moc nebabral. Síce som skúšal ale nejak to ani nešlo. Tak som to nechal tak mysliac že to pridajú neskôr.

/EDIT: Už viem prečo som nevedel kde sa nastavuje auto a prehadzujú gumy. Keď hrám Assetto Corsa tak si stále prehodím obraz na teľku a tak hrám. No a akosi blbo je nastavené rozlíšenie a preto som nevidel tú hornú lištu.
Napísať odpoveď