Natacanie klipu s autom na uzavretej ceste
Re: Natacanie klipu s autom na uzavretej ceste
no palec hore, sice som si robil z neho tiez <>, tak som mu to aspon na mojom FB nazdielal, ako ospravedlnenie 
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zaujímavo spravený klip. Mám zopár poznámok:
text - trocha na ňom zapracovať po stránke rýmov, možno do budúcna o kúsok menej moralizovať (každému čo mu chutí, ja nie som fanúšik rapu, no toto video som ako jedno z mála rapových dopozeral až do konca)
hudba - velice velice dobrá
kamera - chalan čo to točil by mal na sebe zamakať. V niektorých pasážach je použité čudné rozostrenie po okrajoch, dosť to ruší celkový dojem. Taktiež sa kamera celkom dosť zmätočne hýbe, vlní sa. Je to nepríjemné najmä v otočkách (1:26...), tam by bolo super použiť steady cam alebo ideálne statív a ty sa tam toľko nehýb hore-dolu.
Len pre inšpiráciu: kukni si videjká www.altway.sk
text - trocha na ňom zapracovať po stránke rýmov, možno do budúcna o kúsok menej moralizovať (každému čo mu chutí, ja nie som fanúšik rapu, no toto video som ako jedno z mála rapových dopozeral až do konca)
hudba - velice velice dobrá
kamera - chalan čo to točil by mal na sebe zamakať. V niektorých pasážach je použité čudné rozostrenie po okrajoch, dosť to ruší celkový dojem. Taktiež sa kamera celkom dosť zmätočne hýbe, vlní sa. Je to nepríjemné najmä v otočkách (1:26...), tam by bolo super použiť steady cam alebo ideálne statív a ty sa tam toľko nehýb hore-dolu.
Len pre inšpiráciu: kukni si videjká www.altway.sk
Diki vsetkym moc za podporu.Velmi si to cenim
Stoporko - Ja nechcem moralizovat ani nikomu kazat jak ma zit.Ja chcem len dat ludom par rad dozivota aby a vyvarovali tim chybam ktore som spravil ja.Aby si uzili kazdu sekundu ktoru maju k dispozici lebo dneska si tu a zajtra uz nemusis.Ale nikoho donicoho nenutim.To ci si moje slova niekto zoberie k srdcu je na kazdom jednotlivcovi
Kazdopadne diki.Chalanovi co tocil klip odkazem
Stoporko - Ja nechcem moralizovat ani nikomu kazat jak ma zit.Ja chcem len dat ludom par rad dozivota aby a vyvarovali tim chybam ktore som spravil ja.Aby si uzili kazdu sekundu ktoru maju k dispozici lebo dneska si tu a zajtra uz nemusis.Ale nikoho donicoho nenutim.To ci si moje slova niekto zoberie k srdcu je na kazdom jednotlivcovi
Kazdopadne diki.Chalanovi co tocil klip odkazem
-
rufus59
Light Professional
Myslel som ze to bude nejaké trolovanie ale klip hudba text fajn palec hore 
-
Arkaz
Addict
Tak ked na zaciatku temy sa pyta na natacanie so skodou 120 kazdy sa nachystal na nejaky trolling :Da nakoniec z toho je dobra skladbicka.
-
RATZINGER666
Darca
ja sice tomuto nerozumiem, ale to ako vazne?