Spomalil PC
Spomalil PC
Zdravim, strašne mi spomalil pc zo dňa na deň, myslel som že to bude prachom, ten som poriadne vyčistil a stale ide počitač rovnako...prosim poraďte 
Re: Spomalil PC
Spusti správcu úloh (Ctrl + Alt + Del), choď na kartu Procesy a daj si ich zoradiť najskôr podľa využiatia procesora (stĺpec Procesor) a potom aj podľa využitia pamäte (stĺpec Pamäť). Dole nezabudni zaškrtnúť zobraziť všetky systémové procesy. Popozeraj tieto procesy a keď sa Ti niektorý nebude zdať, skús ho hodiť do googla, čo to je.
Samozrejme ešte prečisti celý komp Ccleanerom, zdefragmentuj si disk napr. Defragglerom.
Môžeš aj pozrieť cez HD Health stav disku, či má všetky SMART hodnoty v norme, prípadne ho môžeš preskenovať na chybné sektory, tie dokážu dosť znížiť výkon.
A v neposlednom rade treba aj preskenovať komp nejakým antivirákom.
Samozrejme ešte prečisti celý komp Ccleanerom, zdefragmentuj si disk napr. Defragglerom.
Môžeš aj pozrieť cez HD Health stav disku, či má všetky SMART hodnoty v norme, prípadne ho môžeš preskenovať na chybné sektory, tie dokážu dosť znížiť výkon.
A v neposlednom rade treba aj preskenovať komp nejakým antivirákom.
Vsak ti napisal vsetko postupne a presne. V com je problem...Chces to lahsie? Preinstaluj ho.
Tak potom si zavolaj niekoho, kto sa do toho vyzná.. to je najjednoduchšie riešenie.

-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...odchádza ti HDD...treba vymeniť čo najskôr...a hlavne si rýchlo zálohuj čo najviac dát niekde inde...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ako som písal - vymeniť...opotrebovaním...