Máte / mali ste už Grillz ?
Máte / mali ste už Grillz ?
Čaute, dlhšie už rozmýšľam o tom, že by som si kúpil Grillz (ozdobné zuby) ale netuším, ako to s nimi je, jak to funguje atď. Nikdy som nič podobného nemal a netuším o tom nič. Preto sa chcem spýtať niekoho, kto ich už mal, či mu to nerobilo nejaký problém, a hlavne, či sa to dá dať hocikedy dolu a vlastne jak to funguje. Ďakujem
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Máte / mali ste už Grillz ?
...to chceš fakt vyzerať takto?...
//...a garantujem ti, že na tomto fóre to zaručene ešte nikto nemal a ani nikdy mať nebude...skús na pokeci...
//...a garantujem ti, že na tomto fóre to zaručene ešte nikto nemal a ani nikdy mať nebude...skús na pokeci...
Chcem to do videí ako rekvizitu
-
audiotrack
VIP
skús pokec alebo birdz. Tu asi ťažko niekoho nájdeš
Tu na fóre majú ľudia vyššie IQ ako jedinec čo sem postol Grim, čiže takých tu asi nenájdeš. A tí s nižším alebo rovnakým IQ ako on sa tu banujú. 
(OK, ak to chceš ako rekvizitu nevidím problém, ale tu ti asi neporadia)
(OK, ak to chceš ako rekvizitu nevidím problém, ale tu ti asi neporadia)
je**i si do huby alobal a mas
Ja to mám v papuli navalené, čo by si rád vedel?
potom musis mat zuby ako Otik vo Vesnicke... brr
a aky ma ucel taka vec?
-
redliner
King
Vyzeráš ako kok*t,nič viac ma nenapadágogo956 napísal:a aky ma ucel taka vec?
-
Grim
Darca
...nielen vyzeráš...ak si to dáš, tak aj si kkt...ide len o to, aby to všetci vedeli už z diaľky a mali šancu sa ti vyhnúť...
-
lekoklatik
VIP
Vsetci ste na gebulu padnuty.
Grizll, spevnuje chrup ala neandertalec z dobi kamennej.
Ja som mal cele zubi rozozrate na padrt! a Grizll prave 12 karatove zlato mi zmenilo zivot.
Nesmrdy mi z papule, mam ten najjasnejsi usmev (colgate reklama pápá) a kazdy sa ze mnu foti.
Takze som jakasi celebryta.
Ked o tom hovno vis, tka nepis.
Chalan co chces vedeť? Robil ma kamos z Dubravky. Nepis mi SSky, hente mi nefunguju hentu...
Ja som mal cele zubi rozozrate na padrt! a Grizll prave 12 karatove zlato mi zmenilo zivot.
Nesmrdy mi z papule, mam ten najjasnejsi usmev (colgate reklama pápá) a kazdy sa ze mnu foti.
Chalan co chces vedeť? Robil ma kamos z Dubravky. Nepis mi SSky, hente mi nefunguju hentu...
Kamos z dubravky ta robi casto? 
Nasa babka ma take, mozem sa jej popytat ak chces teraz tu bude na vianoce... 
-
lekoklatik
VIP
Cosi on robi aj inych. Mna raz urobil ale poriadne. Citil som sa skvelo a este stale sa citim i ked to zo zaciatku strasne bolelo, ale zvykol som si na tu bolest a ket som myslel nato aka je to parada co budem mat v hube, tak sa mi to pacilo.
Preco sa pytas. Chces kontakt?
Aj hentuto na fore asi je a ma aj Grizll nik ako ty. Cely je Grizll drsny. Sam som mu kupoval ten Grizll nik, tak nie som hoco davaj bacha!
//autoeditácia príspevku (24 Dec 2013, 0:31)
Inak ket mi neveris tak mam samozrejme aj fotki.
Aj s Rytmusom sme sa fotili s chalanmi minuli rok na Stefanskej v Nemcach v kurtulnom dome.
Mali tam hip hop akciu. Jemu sa moj Grizll nepacil, aj mi to povedal priamo do tvare ale Rytmus vie hovno. Lebo on je cigan.. Na nom by to tak nevyznelo ako na belochovi.
Belzi chces fotki videt?
Nepocuvaj tie reci obmedzenych ludi. Zuby robia cloveka len ked su potiahnute Grizzlom.
Od mamy asi nedostanes penaze na Grizll ale da sa to normalne.
Mozeme ti aj domov poslat. Len zahryz 2-3x do sadri a posli mi do Dubravky vzorku, mi do toho nalejeme zlato, pocet karatov si vypocitaj kolko chces a mas repliku ako chrup nahradny a to je lacnejsie, ale to nie je ono.
Ket chces tak sa mi ozvi tu v teme.
Ja som tu VIP ako vydis takze ja som tu furt, preto som VIP.
Koci aj ty chces do ust take?
Preco sa pytas. Chces kontakt?
//autoeditácia príspevku (24 Dec 2013, 0:31)
Inak ket mi neveris tak mam samozrejme aj fotki.
Aj s Rytmusom sme sa fotili s chalanmi minuli rok na Stefanskej v Nemcach v kurtulnom dome.
Mali tam hip hop akciu. Jemu sa moj Grizll nepacil, aj mi to povedal priamo do tvare ale Rytmus vie hovno. Lebo on je cigan.. Na nom by to tak nevyznelo ako na belochovi.
Belzi chces fotki videt?
Nepocuvaj tie reci obmedzenych ludi. Zuby robia cloveka len ked su potiahnute Grizzlom.
Od mamy asi nedostanes penaze na Grizll ale da sa to normalne.
Mozeme ti aj domov poslat. Len zahryz 2-3x do sadri a posli mi do Dubravky vzorku, mi do toho nalejeme zlato, pocet karatov si vypocitaj kolko chces a mas repliku ako chrup nahradny a to je lacnejsie, ale to nie je ono.
Ket chces tak sa mi ozvi tu v teme.
Ja som tu VIP ako vydis takze ja som tu furt, preto som VIP.
Koci aj ty chces do ust take?
Ja chcem, maju aj priesvitno-kakavkove?
-
Runes
Addict
nerobil ti to ten svist co to nakoniec bali do folie ???
No mne ide hlavne o to, či sa to dá dať hocikedy na seba a dole. Jak som už vravel, chcem to hlavne ako rekvizitu, neplánujem to nejako často nosiť.lekoklatik napísal:Vsetci ste na gebulu padnuty.
Nechapes ze si robi srandu ? 
Leko si určite srandu nerobí. Kedysi tu bola aj jeho fotka s riadnymi grillzami v papuli. Navyše jeho drsný look spolu s tričkom 50cent podčiarkujú jeho živelnosť.
No že im ukáž tú fotku, neveriacim.
No že im ukáž tú fotku, neveriacim.