len nikdy to nebolo az v takej miere a teraz mi trva 5 minut najst videjko co vobec ide a nie je vymazane. A su to fakt videjka co som pozeral v ten isty den....
A nemyslim tym nic sexualne atd porusujuce pravidla ale hociake napr videjka aikida upnute ludmi ktory su autormi shotov....
tak teraz som to vychytal tak prikladam screen, takto mi j*be youtubu....
a to viem ze to videjko ide, popripade si to vyskusajte http://youtube.com/watch?v=h0_vTUnokNU
Jedna otázočka. Upol som na Youtube jedno video a to konkrétne asi 20 sekundový výstrih zo serialu Panelák. Zmazali ho pre porušenie autorských práv. Môžte mi povedať je to možné? Ved diel nebol celý, iba 20 sekúnd zdá sa mi to ako blbosť. Na Youtube sa nachádzajú aj celé filmy. Nasrali ma.
je to mozne. Ono podla mna zavisi na tom kto vlastni prava. HNOJke zrejme vadi vsetko...
Inak ked uz sa obnovila tema,neviete ci sa da nejakym sposobom pozriet zmazane video z YT? konkretne toto
nie nejde o to kto to vlastni ale o to ze maju posraty algoritmus na identifikaciu licencie... napr videa z gta maze preto ze pocut sirenu policajneho auta a mysli si ze je to jazzova skladba... alebo priamo od vyvojara upnute vydeo zmaze lebo vraj nema autorske prava na to ...