Pozdravujem.
Neviem si s tým rady. Cez Sony Vegas som extrahoval wav. z dabingom ktorí chcem vložiť do druhého filmu. Vo Vegas sa mi to nepodarilo ... cez Virtualdub tiež nie lebo neberie mp4 formát (skúšal som mu dať podľa toho čo som našiel na nete nejaké quicktime veci ale už má zase iný problém) no a nakoniec cez Avidemux mi to uložilo iba ako zvuk.
Jednoducho chcem len bez renderovania pridať ďalší dabing do pôvodného videa.
Ako to teda spraviť ?
Vloženie ďalšieho dabingu do filmu
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vloženie ďalšieho dabingu do filmu
mkvmerge.. akurat musis mat rovnaky fps videa ak nie treba stretchnut audio, dalej ti nemusi sediet ak je to extended verzia alebo inak odlisna od povodneho videa..
OK spravil som to už !
Presne toho som sa bál že zabíjam zbytočne čas a robím si nervy, len kvôli tomu že používam nesprávne nástroje
Ďakujem wladas za cennú radu a aj Tebe Sphinx za doplnkové. Ako som to narýchlo pozrel tak sedí audio dobre, akurát že teraz má komplet 4,3 GB - pôvodný zdroj mal 2,49 GB (mnou vyextrahovaný bading zaberá však 1,9 GB vo formáte wav, takže je to normálne).

Presne toho som sa bál že zabíjam zbytočne čas a robím si nervy, len kvôli tomu že používam nesprávne nástroje
Ďakujem wladas za cennú radu a aj Tebe Sphinx za doplnkové. Ako som to narýchlo pozrel tak sedí audio dobre, akurát že teraz má komplet 4,3 GB - pôvodný zdroj mal 2,49 GB (mnou vyextrahovaný bading zaberá však 1,9 GB vo formáte wav, takže je to normálne).
-
Sphinx
Addict
preved do ac3 alebo mp3 (ac3/aac) sa ale viac hodi k mp4/mkv z 1.9 GB bude tak 70 MB bez nejakej velkej kompresie alebo skreslenia (nebudes to pocut vobec) pouzit trebars Megui/staxrip/ alebo nejaky free konverter co je na nete
OK super.
A keby som chcel previesť komplet zase do mp4 ? Či je to v podstate zbytočné ?
A keby som chcel previesť komplet zase do mp4 ? Či je to v podstate zbytočné ?
-
Sphinx
Addict
Zbytocne mkv ma lepsiu podporu na prehravanie ako mp4