Mam problem s internetom.. v hocijakom prehliadaci ide dost pomaly cca 70 KB/s, ale pri stahovani torrentov ide kludne 5MB/s
Je to nejaky orange internet optika(som v podnajme, takze neviem presne).
moze to byt virusom, ale preinstaloval som win a aj som kontroloval cez eset a nic nenaslo. (napriek tomu si stale myslim, ze je to windowsom)
toto moje vysledky: http://www.speedtest.net/my-result/3066791936
ked som si robil test cez mobil, vysledky boli: d: 5,39 Mbps, u: 11.57 p:25ms
co je stale malo, cize chyba moze byt aj inde.
viete nieco poradit?
Pomaly internet, ale nie vsade
-
Scorpion4444
Amateur
Re: Pomaly internet, ale nie vsade
Ideš cez router, al. nie ? Máš len 1 prípojku v PC ?
Trošku to rozpíš.
To, že ide torrent rýchlejšie si nevšímaj, je to normálne, nakoľko komunikuješ priamo s druhými PC's.
Trošku to rozpíš.
To, že ide torrent rýchlejšie si nevšímaj, je to normálne, nakoľko komunikuješ priamo s druhými PC's.
-
Scorpion4444
Amateur
cez router. ja jediny som pripojeny z routra na pc a este jeden ntb cez wifi (na tom neviem ako rychlo to ide, ale ked bol minule u mna kamos a obl pripojeny cez wifi, nenacitavalo mu HD videa na youtube, ale test som nerobil)
// a inak neviem, kedze to nie je moja siet, nemozem resetovat ani router ani nic, lebo nemam pristupove hesla
// a inak neviem, kedze to nie je moja siet, nemozem resetovat ani router ani nic, lebo nemam pristupove hesla
Ahá, tak s tým neurobíš asi nič. Lebo si to mohol skúsiť nakonektiť priamo na PC bez routeru. Ak by to nerobilo, tak to robí router.
Pokiaľ máš tú sieť na dohodu a nekradneš ju, dotyčný by Ti mohol vyjsť v ústretí s testom.
Pokiaľ máš tú sieť na dohodu a nekradneš ju, dotyčný by Ti mohol vyjsť v ústretí s testom.
Ja mam podobny problem od dnes ze nacita mi len facebook a nic ine.. Neviete co s tym ?
DNS zrejme.
Resetol som pc, zatial to ide, a co s tym DNS ? 
zmenit ho, napr no googlacky 8.8.8.8 a 8.8.4.4