Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Parada, dakujem. Btw ake nastavenia si si tam dal? Mam vsetko na hard a fps mi skace z 200 na 80... Plus ako nastavim aby som nemal dynamic cross? cl_dynamc.. nefunguje. Dalej ked zmenim cmdrate a updaterate na 128, tak mi ho nezmeno.. stale pise v pravo dole 64..
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Ja hrám všetko na max, FPS mám okolo 170 ale celkom stabilné.. cross si vieš meniť tiež v nastaveniach a nemusíš používať konzolu.. a ti ostatné veci neviem, ja to hrávam len tak na večer s kamošmi, takže to som ani nenastavoval.. 
Uz som si to vsetko nastavil, este par veci a bude to ok.. akurat, ze sa mi neda zmenit meno.. proste mam stale meno co mam na steam.. Kde hravas?
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tiez to hravam po veceroch len tak. Vieš odporucit nejake nastavenia alebo ? Nerozumiem sa tak do toho.
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Meken: ja ak dobre viem, tak budeš mať vždy meno aké máš na steame.. teda ja keď som si menil meno na steame tak hneď som ho mal zmenené aj v CS..
rufus59: Nastavenia čoho konkrétne myslíš? lebo ak myslíš konzolu, tak s tým sa ja moc nehrávam.. ale ak chceš meniť cmdrate a také, tak tu je na to celkom slušný článok
http://www.csportal.sk/readarticle.php?article_id=3
rufus59: Nastavenia čoho konkrétne myslíš? lebo ak myslíš konzolu, tak s tým sa ja moc nehrávam.. ale ak chceš meniť cmdrate a také, tak tu je na to celkom slušný článok
http://www.csportal.sk/readarticle.php?article_id=3
To co si ty poslal je CS 1,6... GO sa troska lisi, ja som si par veci nastavil podla tohto clanku http://www.playzone.cz/clanky/maly-uvod ... y-0?page=1
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2013, 16:36)
Nejde mi kupovat cez hru tie somariny. Pise mi stale toto "making a purchase requires the steam community overlay. Please ensure that the in-game steam community is enabled and restart the game to use the store".. ale neviem najst to nastavenie, viete poradit?
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2013, 16:36)
Nejde mi kupovat cez hru tie somariny. Pise mi stale toto "making a purchase requires the steam community overlay. Please ensure that the in-game steam community is enabled and restart the game to use the store".. ale neviem najst to nastavenie, viete poradit?
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Toto robilo aj mne zo začiatku, ale mne to robilo preto, lebo som mal zapnutý počas hry Action!.. Nemáš nejaké iné programy zapnuté keď hráš CS?
Skús si zmeniť nastavenia zapnutia steamu v hre..
Skús si zmeniť nastavenia zapnutia steamu v hre..
Nie nemam nic, proste ked chcem cez hru si zakupit tie gifty atd, tak mi pise toto.. netusim
ale kde, ake nastavenia?
ale kde, ake nastavenia?
Mne to zase nacitava nekonecne dlho a v strede toho ramceka sa mi zjavi taky obdlznik sivej farby ale vnutro ma cierne... neviete co s tym?
Zapnutie Steam Community In-game:
1) klikni pravým na ikonku Steamu pri hodinách a otvor Settings (Nastavenie)
2) hore v menu klikni na In-game
3) označ Enable Steam Community In-game
4) OK
1) klikni pravým na ikonku Steamu pri hodinách a otvor Settings (Nastavenie)
2) hore v menu klikni na In-game
3) označ Enable Steam Community In-game
4) OK
Neviete preco v mape sieside mam 50 az 100 fps a na ostatnych 150 az 300? Ta mapa mi ide uplne hrozne...
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2014, 20:19)
Geforce experience mi odporucilo dat vsetko na max, aj filtrovanie atd 16x... Tak zapnem hru a hra bezi na rovnakom fps ako do teraz pri hight/medium a bez filtraciu a vyhladzovani... Ja tomu nechapem, dam vsetko na medium a aj tak fps mi beha hocikedy aj pod 70... A to nehovorim, ze teraz mi este zacalo behat hore to TICK 64 a vybehne to na 70 80 a hra sekne, lagne...
Neviete mi poradit, co mam vypnut/nastavit.. Staci mi aj kludne 100fps, len nech to nebeha 50 na 300.... co to je kur*a za optimalizacia...
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2014, 20:19)
Geforce experience mi odporucilo dat vsetko na max, aj filtrovanie atd 16x... Tak zapnem hru a hra bezi na rovnakom fps ako do teraz pri hight/medium a bez filtraciu a vyhladzovani... Ja tomu nechapem, dam vsetko na medium a aj tak fps mi beha hocikedy aj pod 70... A to nehovorim, ze teraz mi este zacalo behat hore to TICK 64 a vybehne to na 70 80 a hra sekne, lagne...
Neviete mi poradit, co mam vypnut/nastavit.. Staci mi aj kludne 100fps, len nech to nebeha 50 na 300.... co to je kur*a za optimalizacia...
Inac jedna vec mi na tejto hre strasne vadi... ich sprosty matchmaking a jeho pravidla... dnes som hral normalny kompetitivny zapas a zrazu mi prestalo fungovat csgo... nehorazny lag... tak som to vypol cez task manager... skusil som nakopnut steam no nesiel tak som isiel restartnut cely internet a to uz medzitym preslo 5 minut a ich limit je 3 minuty... a za toto som dostal 7 dnovy ban... akoze myslite ze toto je spravodlive ? Poriadne ma to teda se*e...na podporu sa mi asi neoplati pisat vsak ? Nejak sa vyhovorit na ten DDoS utok na steam ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
7 dní máš lebo si leavoval častejšie v kratšom čase. Ide to tuším 30 minút -> 2 hodiny -> 24 hodín -> 7 dní, pričom keď niekoľko dní neleavneš, tak by sa to malo resetnúť.
Ako napísal Corn, buď si už predtým leavol nejaké zápasy, dostal si kick od spoluhráčov alebo si atakoval spoluhráčov a dostal si cooldown. Cooldown je odstupňovaný takto: 30 minút > 2 hodiny > 24 hodín > 7 dní.pietro007 napísal:Inac jedna vec mi na tejto hre strasne vadi... ich sprosty matchmaking a jeho pravidla... dnes som hral normalny kompetitivny zapas a zrazu mi prestalo fungovat csgo... nehorazny lag... tak som to vypol cez task manager... skusil som nakopnut steam no nesiel tak som isiel restartnut cely internet a to uz medzitym preslo 5 minut a ich limit je 3 minuty... a za toto som dostal 7 dnovy ban... akoze myslite ze toto je spravodlive ? Poriadne ma to teda se*e...na podporu sa mi asi neoplati pisat vsak ? Nejak sa vyhovorit na ten DDoS utok na steam ?
Ak si dostal cooldown na 7 dní, musíš za jeden celý týždeň dohrať všetky zápasy. Potom ti level spadne o jeden level nižšie, na 24 hodín. Ak vydržíš ďalší týždeň, znova level dole na 2 hodiny a ak vydržíš hrať 3 týždne bez cooldownu, dostaneš sa znova na prvý level a to 30 minút. Avšak toto docieliš aj keď nebudeš hrať. Napr. dostaneš cooldown na 7 dní a keď tri týždne nebudeš hrať a dostaneš cooldown, bude na 30 minút. To znamená, že ak za týždeň leavneš maximálne jeden zápas, dostaneš vždy iba 30 minút cooldown. Cooldown level každý týždeň spadne o jeden level nižšie.
Daju sa aj normalne kupit tie skiny na zrane? Lebo ked idem cez workshop, tak kliknem na skin, ale nikde nie je kupit.
-
rufus59
Light Professional
V menu pri mojom Nicku mam Medailu a vsimol som si ze aj pocas hrania hraci nejake dostavaju. Ako to snimi funguje ako sa ziskavaju a kde sa da pozriet aku mam a zaco.
Meken: Zbrane, kufríky, pozadia, emotikony... proste všetko z hier sa kupuje na Markete.
http://steamcommunity.com/market/search?q=appid%3A730
rufus59: Aké medaily máš na mysli?
http://steamcommunity.com/market/search?q=appid%3A730
rufus59: Aké medaily máš na mysli?
-
rufus59
Light Professional
Uz som nato prisiel, to patri pod achiementy. Nasiel som to v menu. Combat skills som myslel a mam bronze.
-
lekoklatik
VIP
Nejake divne je to cele.
Vcera som hral chvilku len, bomb defusing, ale neviem, moc mi to zatial nesedi.
Vcera som hral chvilku len, bomb defusing, ale neviem, moc mi to zatial nesedi.
Ja som sa celkom chytil. Kupil som pred par dnami v akcii a uz mam nahratych 9 hodin
Mapy vyzeraju pekne, prerabky sa mi zdaju lepsie ako boli v CS:Source, akurat ma prekvapili nove prechody v de_dust
Decoy grenade je velmi uzitocna vec, je vidiet, ze vela ludi to este nepozna a par killov sa mi uz vdaka tomu podarilo ziskat.
Paci sa mi novy matchmaking, uz netreba unavne skusat kadejake servery (ktore mali casto rozne nastavenia) a hladat si nejake oblubene. Takisto steam je konecne poriadne integrovany. Padanie itemov je spestrenie, ale zmeny zbrani su nastastie kozmeticke a snad to tak aj ostane, aby sme nedopadli ako s TF2.
Ako som pisal v inej teme, tak zatial je to pre mna lahke, lebo som CS veteran a teraz ma to este dava do hier s ludmi s nizkym rankom. Ale achievementy sa uz zbieraju a vsimol som si, ze obcas uz natrafim na silnych hracov s par stovkami hodin v GO, takze sa to zlepsuje.
Zaujimavy je aj casual mode, vdaka nemu je v podstate kazde kolo vyrovnane (hlavne druhe), aj ked na de mapach trochu znevyhodnuje T, pretoze vsetci CT maju defuse kit.
U mna spokojnost, za 2.70 je to jeden z najlepsich nakupov na steame.
//pietro007: tu mas info o cooldowne: https://support.steampowered.com/kb_art ... -WJCV-7019
Dal som to aj do prveho prispevku temy, nech to je na viditelnom mieste.
Paci sa mi novy matchmaking, uz netreba unavne skusat kadejake servery (ktore mali casto rozne nastavenia) a hladat si nejake oblubene. Takisto steam je konecne poriadne integrovany. Padanie itemov je spestrenie, ale zmeny zbrani su nastastie kozmeticke a snad to tak aj ostane, aby sme nedopadli ako s TF2.
Ako som pisal v inej teme, tak zatial je to pre mna lahke, lebo som CS veteran a teraz ma to este dava do hier s ludmi s nizkym rankom. Ale achievementy sa uz zbieraju a vsimol som si, ze obcas uz natrafim na silnych hracov s par stovkami hodin v GO, takze sa to zlepsuje.
Zaujimavy je aj casual mode, vdaka nemu je v podstate kazde kolo vyrovnane (hlavne druhe), aj ked na de mapach trochu znevyhodnuje T, pretoze vsetci CT maju defuse kit.
U mna spokojnost, za 2.70 je to jeden z najlepsich nakupov na steame.
//pietro007: tu mas info o cooldowne: https://support.steampowered.com/kb_art ... -WJCV-7019
Dal som to aj do prveho prispevku temy, nech to je na viditelnom mieste.